Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

slm gacılar anem ne etmışsınız öle beyaa kk yı toplamışsını burayaa..

erkescikler hasta olmuş beya geçmiş olsun hepinize canlarım ya bende yenı kurtuldum şu nalet hastalıktan kış geldımı tamam eksık olmaz bıe benım oğlan astım bronşitli onun hastalığı iiçç eksık olmazzz...

iklim maşalah anacum üşenmemış
liste yapmışsınn emeğine sağlık canısı öptümm sizii mujuksssssssss

oww hayırlı olsunn cnm yeni evmi aldınn ayy zordur çok iş bekliyo seni kolay gelsin bacıımm
napalım bugün hafta sonu yarın millet eviyle ilgileniyo heralde mesai saatinden sonra pek gelen olmadı cnm sen nasılsın

adi kolay gelsın ozaman kızanım sana taşınma işi zor olurrr...

iklim partımı ohhh yandannnnnkaydirigubbakcemile2 :sm_cool: hihoyyyt :sm_cool:

hoşgeldin cnm uğradın saolasın evet kız üşenmedim tek tek gezdim 30 kişi olmuşuz ..
oğluna geçmiş olsun cnm astım biraz zordur az nazik olmaya gör öptümm oğlunu cnm
erkesçikler asta cnm ya herkes burnunu çekiyo hehhe

he bacımm erkek bide kız kardeşim bendeler bu gecce
su an tatlı yaptık kız olanla daha neler yicez belli değil artıkın sabaha kadar :))

oh sefanız olsun canımm benım bı abım var oda nişanlı nışanlısının başından ayrılıp ta nerde gelecekk anca arkadaşlarım gelırsee oluyor bızde eğlenceee...akannehir

ben geldiimm kızz senem kim dövecekmiş bacım seni
biz bütün hepimiz toplaşırız biz düveriz onları

belinayın topikindeydim lirik die bi gacı bana laf etti kızanlar

e ben altta kalır mıyım ne giydin çek görelime tıklayın fikir verin kızlar die bi topik okuyun merak edene...

oyyyyyy hele be yanlızdım gelenler olduuuu ee kızlar napıonuz bakimmmm burda hava kötü gacılarr gök gürüldüooooo

merhaba kızlar bende varım.annem babam kırklarelinin kayalı köyünden. bu yaz gittim. çok güzeldi. grçekten.hele o.ayçiçek tarlaları .çok güzeldiiiiiii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…