iklim nabarsın çok uykum var
ohoo ne güzel benim bişeyim kalmadı dolapta patlıcan var onunla bişeyler yapıcam yarın alışverişe giderim artık çok uykuuc oldum ben yaa ama sabah 8 de kalktım daha gece geç yatınca alamaıyorum uykuyo sen benim bloğumu gördünmü kız nazonun da var sende aç bitane kız hadi
açamıyom ben ya daha öncede uğraştım zor geliyo beya
benimde bşey kalmamıştı doldu şükür dolap kahvaltılıkta kalmamıştı aldım bol bol eşim çok sever kahvaltılık .mantar aldım fırında kaşarlı yapıcam bugün zor gelmesse bide güzelmiş bayıldım mantara hiç batık değil bembeyaz önceki aldıklarım hep batık olurdu buna bayıldım.
erken kalkıyosunya kaanda yoruyo seni ondan uykun geliyo beya mirmirmirmir
aifyet olsun canım bol bol yiyin gari mantarı ben bizim pazarda tek bi tezgahtan alıyorum beyazıda var siyahlı olanıda ama adam beyaz olanı değilde diğeri daha iyi dedi bana bende hep batık olanından alırım doğrayıp suda bekletiyom bide bezle ovuyom yıkarken batık olan toprak altında yetişiyomuş beyaz olan daha kısa sürede oluyomuş hormonlu yani bidaha batık olanını alopuyorumnanaktan
evet kaan beni yoruyo ya ne yapayım sabah erkenden kalkıyo sonra kalk kahvaltı hazırla ev topla onunla oyna hep ilgi bekliyo yanlız oynamıyo şimdi yazı yazmaya taktı ördek çiz diyorum top çiz oda karalıyo bişiler hoşuna gidiyo ders yapıcaz diyorum hemen kalem defter getiriyo ban deli çocuk:CüvCüv:
saol cnm 2 haftada bir çıkıp alıyorum çok çabuk bitiyo yiyicekler ya hele kahvaltılıklar .
ay ne bilim ben marketten aldım paketli güvendim ama bida almam karalılardan alırım yine
ee büyüyo artık kağıda kaleme alakası başladı desene ii bari ver eline kağıt defter karalasın
of elimdeki iş bitti dün akşam daha sabah olsun adamı ararım yenileri getirir dedim hala gelicek adam :umursamaz:
aynen hep öyle alıyoz alıyoz 2 günde bitiyo alışverişe para dayanmıyo vallahi
öyle ablası veriyom zaten heryere yazıyo kolanylı mendille siliyoz sonra
tahmin ettim zaten dedim işi bitti herhalde kolay gelsin canım bol kaznçlar:Saruboceq:
ben biraz yatıcam canım gözlerim kapanıyo vallahi
nazo uğramıyo ne zamandır
burdayım nen iklim daldın inciğe boncuğa burnunun dibini görmüyonkaydirigubbakcemile
benimde bloguma bak yaaa darılırılırım yemınlen-tatlicadiarzu-
Yemekçinin Mekanı
oh oh şinitzeller kısırlar harikasınız eferem çığır açıcaksınız delikafaduldendelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?