Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arada hiç uğramıyor musun ki Edirne'ye?Ay gülmeyin ama bende doğma büyüme Edirneli olmama rağmen hiç Keşan'a gitmedim bilmiyorumkismile
olumunekankayizsmileiklimmmmm aşkımm ben geldim herkes nasıl kimsecikler yokmu patik nazo hepinizi özledim
cokmasum biz adam değil miyiz ki,kimse yok mu falan? :sinifsinif: :umursamaz:
ben uzun zaman keşanda yaşadm toplum içndeydm sürekli tanıyan vardr belki keşanda yaşıosa tabi
merhaba canlarım
dün sabah döndüm tekirdagdan
artık buralardayım öptüm sizii
selam kızlar ne biçim trakyalıyım bende beyaa hiç uğramaz oldum buralara :) herkes tatildedir kesin![]()
cokmasum biz adam değil miyiz ki,kimse yok mu falan? :sinifsinif: :umursamaz:
kuşumm hoşgeldin nerdesin şimdi ist değilsindir daha anlat bakim hava nası deniz nası
inan patiktende nazodanda haberim yok cnm iyidirler inş :)
çok özledim seni bak yoksun yalnız kaldım canım sıkılıyor nazolarda yok mafoldumben
merhaba canlarım
dün sabah döndüm tekirdagdan
artık buralardayım öptüm sizii
Günaydın kızlar,çok yağmur var burda.Montumu giydirticek kadar soğuk olmuş hava düşünün :)
sende hoşgeldin aramıza kimse yokmu dedim bizim kızlara sende bizdensin canım darılmakaydirigubbakcemile3
bayıldım iklim buraya ben şarköye gittinmi bilmem ama harika biryer denizi çarşısı pazarı hiç canın sıkılmaz yane evlerde ucuz vallahi 50 milyara en lüks evi alırsın hemde sıfır 2+1 param olsa hemen alırım belki 3 sene sonra falan yani çok eğleniyoruz kuzenlerim de burda çocukları anneler bakıyo biz geziyoz vallahi cuma günü döncem kısmetse öptüm seni tatlımolumunekankayizsmile
nazım sende hoşgelmişin o zaman tekirdağdan döndüğüne göre buraya döndün demektir sende iyi eğlenmişsindir umarım eh annen yanında olduktan sonra senden mutlusu yokturolumunekankayizsmile
sende hoşgeldin aramıza kimse yokmu dedim bizim kızlara sende bizdensin canım darılmakaydirigubbakcemile3
bayıldım iklim buraya ben şarköye gittinmi bilmem ama harika biryer denizi çarşısı pazarı hiç canın sıkılmaz yane evlerde ucuz vallahi 50 milyara en lüks evi alırsın hemde sıfır 2+1 param olsa hemen alırım belki 3 sene sonra falan yani çok eğleniyoruz kuzenlerim de burda çocukları anneler bakıyo biz geziyoz vallahi cuma günü döncem kısmetse öptüm seni tatlımolumunekankayizsmile
nazım sende hoşgelmişin o zaman tekirdağdan döndüğüne göre buraya döndün demektir sende iyi eğlenmişsindir umarım eh annen yanında olduktan sonra senden mutlusu yokturolumunekankayizsmile
cadolaazzz