• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

ben tatile gitmedim kız kimse yok ama bende kendi kendime yazamam
bu arada bugün yiğenim arda doğdu
gözünüz aydın tatlımmm
allah analı babalı büyütsün

allah seninde eşininde yüzüne gülmüş canım ne güzel birdaha tahin çıkıcakmı peki canım yoksa kalıcımısın artık kayseride

tatlım cevap yazdım ama silinmiş cevabım
gidicem tatlım burda kalmayacagım
yılsonuna kadar baska bir şark iline tayinim çıkıcak
polis okulunda öğretmenlik yapıcam ama

bu arada kadın doğum dr.un kim?
ben sedat tomruk a gidiyordum (vatanda)
ve inanılmaz memnundum

orhan ateşere gidiyorum bende vatanda doğum olucakk doğumları orda yaptırıyo evet sedat beyıde duymuştum bnde memnunum doktorumdan çokk bildiğim kadarıylada çorlunun en iyi dr si o o şuanda

canım bu ılık esen accık rüzgardan ne olur kii
bize yakın park yok :(
bu gidişle bir park yaptırıcam buraya:)

eee hepten bunaltıcı sıcaktan gene iyidirr gerçi ben dışarı çıkmayı düşünmüyorumdaa hiç cnm istemıyo dimek park yokkk hangi mevkide oturuyonuz siz çorlunun heryeri parkta genelde yaptır yaptırr hayrın olsun çoluk çocuğa :teytey:

slm kızlar...
muhabbete geliyorum ama pek uğrayan olmuyor:(
yada farklı zamanlarda giriyoruz

allah analı babalı büyütsün canım
miniciktir şimdi:))

off havalar çokk sıcak dışarı çıkmaya üşeniyorum :( oğlumda evde sıkılıyor:((((

havalar sıcak kimse yok şimdi kışa gel canım bol muhabbet var burda böyle değildi burası ya durgunlaştı teşşekür ederim canım evet çok küçük daha gözünü bile açamıyo yumuk yumuk bakıyo

bende gitmedimm kızzz beklıyomm çörlüyü :D ayyy cnmm benimmm gözünüzz aydınn darısııı bana inşşş sıcaklardaaa çok zor oluyooo vallaaa ismi arda demekk bebişimizinnn allh analı babalı büyütsün sende hala oldunn :nazar:

darısı başına patiğim sırada sen varsın şimdi allah kolaylık versin sıcakta hamile olmak çok sıkıcı yengem diyo dünya varmış üstümden yük kalktı diyo ardamız çok tatlı tontişim benim:ecrin_bebek:

gözünüz aydın tatlımmm
allah analı babalı büyütsün

sağol nazım darısı sizin başınıza inşallah

tatlım cevap yazdım ama silinmiş cevabım
gidicem tatlım burda kalmayacagım
yılsonuna kadar baska bir şark iline tayinim çıkıcak
polis okulunda öğretmenlik yapıcam ama

hayırlısı olsun hakkında canım öğretmenlik daha iydir ne güzel okumak gibisi varmı
siteye bi haller oldu son günlerde evet bende geldim son 3 günün msj silinmiş

günaydın...

santralin 2. alt sokağındayız canım(eski çordaş sokağı)
benim bakındığım kadarıyla yakın park yok!
bu sıcakta uzağa gitmekte işime gelmiyor
eşimi bekliyoruz dışarıya çıkmak için:))))

orhan by mükemmel bir dr.
vatanla anlaşmalı.sadece doğumlarını vatanda yaptırıyor
vatanda ebe olan bir arkadaşım orhan by e git demişti bana da:)
ama ben nilüfer hanımı sonrada sedat by e geçtim
çokta memnunum:)

amin masımım inşallah bakalım o günleride görürüz inşallah
zaten ben normalde örtmenim ya kuzum o yuzden çok mutlu oluyorum

nerdesiniz yahuu
topik sahibesi hanım nerdesin bak geliyo zopaaa
:oklava:

topik sahibesi iş hanımı oldu iklim çalışıyo arkadaşlara duyrulur nazım sen nabisin vallahi bu sıcaklarda hiç iyi değilim bide sular kesildi sabahtan beri temizlik yapamadım duş alamadım psikolojim bozuldu yamafoldumben

:3:
çalışmaya başladım bugün 3.günümdü iyi gidiyo bakalım.
özledim nen sizi ama çok uykum var sabah 5te kalkıyorum 3 buçukta geliyorum eve neyse görüşürüz hepçinizi üptüm beya opuyorumnanaktan

:3:
çalışmaya başladım bugün 3.günümdü iyi gidiyo bakalım.
özledim nen sizi ama çok uykum var sabah 5te kalkıyorum 3 buçukta geliyorum eve neyse görüşürüz hepçinizi üptüm beya opuyorumnanaktan

canım yaa bende özledim seni hayırlı olsun tekrar arada gel oldumuolumunekankayizsmile

Selam kızlarr,bakın sabahın 5i ben hal uyumadım ezanı bekliyorum kafamı pencereden dışarı çıkartıp dinlemek çok zekvkli oluyor :) Buralarda kavruluyor zaten çok sıcak :ecrin_bebek:

En son ben gelmişim,uğursuzluk getirdim sanırım.Hatunlar elini ayağını çekmiş topikten kaydirigubbakcemile3 Ne hayırsızım

Back
X