• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

senin kızın küçük şimdi keşfetme zamanı herşeyi ağzına alarak dokunarak tanıycak benimki 3 yaşında olucak eşşek kadar oldu küççükken usluydu şimdi çok yaramaz uyuyunca ohh çekiyorum

sağol canım sizin oralara gelmiştim ben bidaha gelirsem senide görürüma.s.

nerde oturuyorsunki tatlım yoksa çapanın ordaki sen misin kaydirigubbakcemile3

hmm duymuştum canım bahsetmişti senden bu arada oğluşun çok tatlı :emir_bebek:

darısı iklim in başına inş. çok az kaldı :Saruboceq:

sağol canım sende çok güzelsin inşallah ikliminde olucak bebeği dualarım onunla

peki niye banlanmış ki?

kocamla mutluyum yazmış bi topikte meğer orası mutsuz hatunların topiği imiş canım küçük bi atışma olmuş ceza almış ayın 13 üne kadar yok:gitme:

oruç nasıl gidiyo ben anlamadım pek bişey evden çıkmadım hiç klimayı açtım serin serin oturuyorum

ben de iyiyim çok şükür
zaten birazdan işten çıkıp eve gidicem ve sevgimi katıp iftar sofrasını ben hazılıcam :)
sabırsızlanıyorum

ben yemeklerimi pişirdim salatam kaldı o da iftara yakın zaten ramzanda çok severek özenerek hazırlarım bende herşeyi masayı falan süslerim peçeteler koyayrım renkli acıktığımız içimni ne acaba ama ramazanın yeri çok başka ya içini huzur kaplıyo inasanın. sanada kolay gelsin afiyet olsun canım

apukatım kızanım kola içme asitli asitli boş mide zaten hasta olursun kıyamam ben sana

opuyorumnanaktan
1 bardak içebildim zaten gerçekten hayal ettiğim gibi olmadı kaydirigubbakcemile3
çorbadan sonra içtiydim
ben de sana kıyamam :kedi:

ben kola içemedim bi çorba ile şiştim zaten portakal suyu içtim bolcana şimdi dondurma yicem

yarasın masımıma opuyorumnanaktan

günaydın kızancıklar

Back
X