evet canım sende vaktin oldukça gel buralara şu kkda trakyalı olan 5 6 kişimiyiz yahukafamçokkarıştı
ne güzel ben kendime vakit ayıramıyorum dahadoğru canım 0ğlum geçen ay 3 yaşına bastı büyüdü artık çok yaramaz gündüz uykuları bitti desem yeridir yani haftada 3 gün kreşe gidiyo o okuldayken bende kendime vakit ayırıyorum işte diğer zamanlar yapışık halde geziyoruz
eşinin iş arkadaşına çok üzüldüm büyük geçmiş olsun ailesine okuyunca içim cız etti benim ağbimde pres makinasında parmaklarını kaybetti malesef dikemediler yerine ama bunada şükür diyoruz yinede allah beterinden saklasın
ben ben bennnn çorludan:)))))mrb arkadaşlar
ben de Çorlu'dayım
var mı bu taraflardan arkadaşlar tanışalım
çorlu ve civarı diye konu açtım ama buradan da biz üj-bej ler görüşelim
evet canım sende vaktin oldukça gel buralara şu kkda trakyalı olan 5 6 kişimiyiz yahukafamçokkarıştı
seyma gelmişsin, gitmişsin:)))
ne olsun işte oğluşumla evde vakit geçiriyoruz tüm gün:)
az öncede kalktı çorbasını içirmem gerekiyor
sen neler yapıyorsun?
hehe dinlen tabi:)))
canım ben çıkıyorum oğlumla ilgilenmeliyim
ama akşam muhabbetine katılırım:)))
sumuwilam nasılsınn
kızanlar selam nerdesiniz ben eve yeni geldim gezmeye gitmiştim bugün daha yemek yoooookkk eşim gelicek birazdan:sinifsinif:
kızanlar selam nerdesiniz ben eve yeni geldim gezmeye gitmiştim bugün daha yemek yoooookkk eşim gelicek birazdan:sinifsinif:
Canımm cok gec gördüm kusura bakmaa tamam mı? İyiyim midem de iyi olsa daha iyi olurdu sen nasılsın yerimseniben
yok canım bakarmıyım bidahakine affetmem :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?