Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
senindemi olmii benim gibi yoksa kendime ederkene sanada ederimmm cnmmmm
anam dedikodumu yapıyomuş ne annattın gız çabuk süle bak zemuszemusvalla aynen ole duyduk muzıgı şakkıı şakkıdı oynadık..
bu arada benım yanımdakı kızla senın dedikodunu yapıyoz:icecream:
evet evet nası güzelim ama dimi :)buda senın ortaokul folklor takımındayken olan resmin herhalde![]()
ayy gardrop dimii benimde kışlıkları toparlamam lazım bitmiyo su işler yaanazalp hg cnmm ii etmişsinn takipp etmeklee artıkk mekan burasııı.İklimm iiim kuşum yaa napim gardolobu indirdim yazlıkları kışlıkları ayırcamm çorludaa havaa bozukk gerçi bgn iiidee heryer heryerde kafayı yicem varyaa nen bu kadınların işi hiç bitmıyo yaaaaaaaaaa
:roflol::roflol:
ama çok şeker demi ablası
iklim pomak benımde annem pomak
gersini bilmiyom valla
sağol canımm o senın sekerliğinopuyorumnanaktan
slm kızlar ben yenı uye oldum dun.
bende edırnelıyım havsa ılçesınden.
ama ıstanbulda oturuyorum..
ınsan arıyor hemşehrısını heryerde..
Güzeller ben geldim....
Sizleri unuttum sanmayın sakın.Hafta sonu üzerinize afiyet belim tutuldu.Danalar gibi yatarak geçirdim tüm hafta sonunu.Bu gün iğneyi yedim de düzeldim biraz..İşlerde malum pazartesi çok olır.Gelemedim bir türlü yanınıza.Şimdi biraz geçmişe bakayım.Yeni arkadaşlarımız gelmiş galiba....Hepsi hoşgelmiş ,sefalar getirmiş.....ŞenizŞenizŞeniz
Ben ikinize birden ederim......
Rabbim tüm isteyenlere arasında sizlere de tez zamanda verir inşallah......opuyorumnanaktan
bu gördüklerinizzz arrrbiii trakyalı ilk attıkları adımdan isimlerini aldım sıralama bu şekil oldu
1.iklim
2.narcoleptic
3.beyzus
4.makber
5.fatosss16
6.pashmina
7.mors
8.sinemciq
9.cokmasum
10.ro_se17
11.angel 22
12.barbieveken
13.necla22
14.ardayasbu
15.pembe_patik
16.BULUTOLSAM
17.musyas
18.tılsım72
19.eeddaa
20.ilona
21.serpil16
22.beyaz toprak
23.nazalp
24.xxtalyaxx
25.mavi.boncuk
26.ecrin 74
27.zubeyda
28.kömür prenses
29.superisi59
30.selena
31.çiğdemcik
32.allegria
33.papatya_931
34.beratdilek
hu hu iklimm napıon kuşummmmmm
oooooo trakyalılarr çoğalıyozzz yahuuuuuuuu gelin anacım gelinnnnnnnnn üjjjjjjjj bejler dıyarına gelinnn
kız hiç yoktan evlisin biz napalım :sinifsinif:
kocişine kıyamıyo yine Allah bozmasın şekerim :asigim:
huuuu komşularrr ben gelddiimm evdemisiniz
huuuu komşularrr ben gelddiimm evdemisiniz