Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

sagol canimbakalim hangisinde karar kilicaz..
geçmiş olsun skorpion :87:ipek çok güzel bi isim ben çok beğeniyorum nisa da çok güzel

evet oglum vardi bu ay sonunda 3 yasina giricek kismetseamin canim insallah hayirlisiyla bir kurtulsam
sağolun kızlar hoşbulduk
skorpion seni hatırladım sanırım oğlun vardı değilmi seninde şimdide kızın olucakmış allah kurtarsın canım

sagol canimbakalim hangisinde karar kilicaz..

evet oglum vardi bu ay sonunda 3 yasina giricek kismetseamin canim insallah hayirlisiyla bir kurtulsam

oğlun küçükmüş daha benimkinden benimkide 3,5 yaşında

hoşgeldin canım benim iyiyim seni sormalı aa bu arada nasipse 15 gün sonra teyze oluyon kıss

ben iyiyim canım hele bu haberi aldım çok sevindim inşalah canımmm sen hamileyim diyince ne yapıcam söylemiştim sana

oğlun küçükmüş daha benimkinden benimkide 3,5 yaşında

ben iyiyim canım hele bu haberi aldım çok sevindim inşalah canımmm sen hamileyim diyince ne yapıcam söylemiştim sana

kısmet artıkın olursa
ne yapıcaktın kızım valla unumuşum döv beni

diyince hatırladım gülüm şimdi kıyamassın sen bana bilirim mahsus dedim
inşallah bekleriz canım benim

gelcez kaanımla ablası az kaldı inşallah hava çok soğumaz ben çıkıyorum kızlar sonra görüşürüz öptüm hepinizi

masımım bn 10 gündür göbekten iğne oluyorum eşim vuruyor ama ne işkenceler çektim bilsen yok beceremez ben acıdı dedim diye çıkarır tekrar sokar ters sokar olmaz karnım delik delik ama bugün çatlatma iğnesini drum vurdu ulen adam tık dedi vurdu anlamadan eşimle ben güldük tabi herkezin ustalığı ayrı

eczaneye vurdursaydın keşke canım eşinde sayende iğne yapma cesaretinde bulunmuş doktorların eli alışık tabi canım yumuşak yumuşak ben cesaret edemem vurmaya korkarım ama yapılırken korkmam çok iğne yemişliğim var benimde

sende hoşgeldin canım iyiyim sen nasılsın günün nasıl geçiyor
ben eşimi bekliyorum şu anda eve gelsin gezmeye gidicez
sen evlimisin

sende hoşgeldin canım iyiyim sen nasılsın günün nasıl geçiyor
ben eşimi bekliyorum şu anda eve gelsin gezmeye gidicez
sen evlimisin

ben çalışıyorum canım bugün tatil günüm nişanlıyım ben temmuzda düğünüm var kısmet olursa 2 ay daha çalışcağım sonra düğün hazırlıklarına başlayacağız şuanda bişeyler yapıyoruz ama mobilya filan bakacağzbugünde işte pazar dinleniyorum evet havada çok güzel bugün yazdan kalma nereliydn sen :44:

ne güzel tatlı telaşlar içerisindesin canım allah tamamına erdirsinbugün hava çok güzel evet ama biz dışarı çıkıncaya kadar karanlık çökmeye başladı ben tekirdağlıyım canım annem keşanlıeşim doğulu karman çorman oldum yani

saol canım evet güzel telaşlarmış büyük bi sevinç var içimdetekirdağ çok güzel bi yer ama halam orda oturuyor benim ama keşena hiç gitmedm yolumuz hiç düşmedi trakyanın her yeri güzel bacım.trakyalıyım farklıyım:90:

içindeki sevinç heyecan hiç kaybolmasın cannım özledim o günleri ben 5 yıllık evliyim en güzel günler nişanlı sevgili olduğun günler herşey tospembekeşan tekirdağdan daha güzel hele yazın denizi harika ben en çok keşana giderim çok özledim trakyanın her yeri güzel havası suyu trakyalıyım havam var diyorum bendeben çıkıyorum canım eşim geldi kısmetse dışarı çıkıcaz görüşelim yine gel muhabette

iyi gezmeler size canım tabikide geleceğim görüşürüz:80::87:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…