Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam canım bende yeniyim
benim camlarda seninkiler gibi tek fark sen silmişsin benimkiler halen pis
![]()
4 tane sildim daha 2 tane var malesef ama bugünlük yeter .yarınada alsın demi ama.
bu arada bende yeniyim.
sende hoşgeldin canım..
bende yeni sildim sayılır camları ama sanki hiç silmemişsin gibi yine kirlendi ev işi nankör yap yap bitmez yorma kendini
:82:
masum özele bak
keşke yiyecekler gibi yapıp yapıp saklasak buzluğa atsak dimi temizlik yapmayı çok severim aslında ama bıktım artık hele yapıp yapıp yine aynı buluyorum evi benim oğlumda çok batırıyo elinde hep yiuecek kırıntı yapıyo ama dağatmaz allahtan hemen toplar oyuncaklarını
canım bktım ama 10 dk bekliyoz cevap yazmak için ya sinir oluyorum :84:sen kırmızı kartlısın tabi beklemiyosun dimi
iyi akşamlar yemek yapmaya geçicem şimdi iklim seni gördüm altta öptüm canım
masımım sana demeyi unuttum geçende nazoyu msnde yakaladım önce bi fırçaladım sonra konuştuk baya bebeğe şaşırdı sevindi neyse yaşıyo onu öğrendim
ama neden gelmiyo onu öğrenemedim nazoo sesimize gelllll.
ve bu arada pembe patik nerelerde kızlar ya aldı oğlunu unuttu bizi![]()
ve aleyküm selaamm nasısın masımım görüşemedik buğğuunn![]()
hu hu geldimm canlarımm benimm unuturmuyum sizleri girdikçe okuyorumm iyi haberleriniz alıyorumm cvp yazamıyom kusura kalmayın biz iyiyzz ufaklıklaaa uğraşıyommm bide şimdi havalar iyiyaaa onu dışarıya çıkarmaya çalışıyorum güneş gerekli biliyonuz hava alsın diye iklim sanada sölim dvit damla verıyolar bebişlere onu verip güneşe çıkarınca daha makbule geçiyomşş sende anne olucann bilgin olsun tabı iyi havalrdaa geçerli bu masumum sen nasılsn cnmm oğluşun iiimi