Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

bende yeni sildim sayılır camları ama sanki hiç silmemişsin gibi yine kirlendi ev işi nankör yap yap bitmez yorma kendini

:82:

valla namkör ev işleri dediğin gibi.
yap yap 1 gün sonra bak anacım sanki evde günlerdir temizlik yapılmamış :52:
bir kere yapsak günler hatta haftalar sürse olmazmı yaa:66:

keşke yiyecekler gibi yapıp yapıp saklasak buzluğa atsak dimi temizlik yapmayı çok severim aslında ama bıktım artık hele yapıp yapıp yine aynı buluyorum evi benim oğlumda çok batırıyo elinde hep yiuecek kırıntı yapıyo ama dağatmaz allahtan hemen toplar oyuncaklarını

keşke yiyecekler gibi yapıp yapıp saklasak buzluğa atsak dimi temizlik yapmayı çok severim aslında ama bıktım artık hele yapıp yapıp yine aynı buluyorum evi benim oğlumda çok batırıyo elinde hep yiuecek kırıntı yapıyo ama dağatmaz allahtan hemen toplar oyuncaklarını

:62: süpper fikir canım ah keşke böle bişi olsa bizde yan gelip yatarız biraz...
maşallah oğluşuna .benim de 20 aylık bi kızım var.oyuncakları dağıtıyo ama henüz toplayamıyo :34:
bide dediğin gibi elinde bişiler döküp duruyo ama olacak çocuk daha dimi ama :emir_bebek:

iyi akşamlar yemek yapmaya geçicem şimdi iklim seni gördüm altta öptüm canım

ve aleyküm selaamm nasısın masımım görüşemedik buğğuunn :69:

masımım sana demeyi unuttum geçende nazoyu msnde yakaladım önce bi fırçaladım sonra konuştuk baya bebeğe şaşırdı sevindi neyse yaşıyo onu öğrendim :27:
ama neden gelmiyo onu öğrenemedim nazoo sesimize gelllll.
ve bu arada pembe patik nerelerde kızlar ya aldı oğlunu unuttu bizi :54:

hu hu geldimm canlarımm benimm unuturmuyum sizleri girdikçe okuyorumm iyi haberleriniz alıyorumm cvp yazamıyom kusura kalmayın biz iyiyzz ufaklıklaaa uğraşıyommm bide şimdi havalar iyiyaaa onu dışarıya çıkarmaya çalışıyorum güneş gerekli biliyonuz hava alsın diye iklim sanada sölim dvit damla verıyolar bebişlere onu verip güneşe çıkarınca daha makbule geçiyomşş sende anne olucann bilgin olsun tabı iyi havalrdaa geçerli bu masumum sen nasılsn cnmm oğluşun iiimi

ve aleyküm selaamm nasısın masımım görüşemedik buğğuunn :69:

bugün havayı güzel buldum dışarı attım kendimi oğlumla gezdik bütün gün sen neler yapıyosun canım iyimisin miden bulanmaya başladımı

hu hu geldimm canlarımm benimm unuturmuyum sizleri girdikçe okuyorumm iyi haberleriniz alıyorumm cvp yazamıyom kusura kalmayın biz iyiyzz ufaklıklaaa uğraşıyommm bide şimdi havalar iyiyaaa onu dışarıya çıkarmaya çalışıyorum güneş gerekli biliyonuz hava alsın diye iklim sanada sölim dvit damla verıyolar bebişlere onu verip güneşe çıkarınca daha makbule geçiyomşş sende anne olucann bilgin olsun tabı iyi havalrdaa geçerli bu masumum sen nasılsn cnmm oğluşun iiimi

patik hoşgeldin canım iyiyiz canım çok şükür seni nasılsın oğlun büyümüştür

günaydın kızlar ben bi kahvaltı yapımda geliyim yeni uyandım :89:

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 2 ziyaretçi)

iklim

:82:

günaydın kızlar nasılsınız geç uyandım ama hala uykum var ekmek arası hazırladım onu yiyorum..iklimcim dün facede resmini gördüm tişörtün harika çok yakışmış canıma hamilelik tişörtü dimi o :emir_bebek:

Back
X