Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok özlemişim ben burayı en çokta iklimi canım arkadaşım benim bugün kavuştuk seninle azda olsa özlem giderdik uzun zaman görüşmedik ama yine kopmadk birbirimizden seni çok seviyorum seni tanıdığım için çok mutluyum her zaman ol hayatımda:13:vee sen buraya 1 kişi fazla döndün dünyalar tatlısı kızın var şimdi perenses maşallah allah yuvanda mutluluğu huzuru hiç eksik etmesin...değer trakya hatunlarınıda bekliyoruz nazalpçığım pek giremiyo nete ama herkese tekrardan merhaba![]()
canım benim bende çok seviyorum seni her zaman görüşmek güzel dakikalar geçirmek dileğiyle pelinde sana bayıldı iyi kaynaştınız tabi yakışıklı kaanıda es geçemem maşallah büyüdü aslan parçası amin seninde yuvan hep sıcacık gülücüklü olsun canım
nazalp allegra daha niceleri grubumuza can geldi eski günlerimize devam edelimm kızlar herkezcikleri bekleriz![]()
ilk sayfada yaptığım listeye baksana masumum ne çok trakyalı varmı yazıştığımız 59 kişi tekirdağ beyaaa :))
daha listeden habersiz kaç 50 kişi vardır acep![]()
anammmm
kızlar da geri döndü yehuuuu![]()
merhabaaaaa bende trakyalıyımmmm![]()
nasılsınız kızlar?
gerçi faceten görüyoz ama![]()
canımm avatar resmini bile özlemişim cokmasum yazını bile kk başka beya :)aynen kısmet işte bulduk birbirimiziamin bebeğim hepimizin öyle olsun inşallah :)) herkes bana pelini soruyo feysten resimleri görmüşler kim bu bebek maşallah diyolar
ay bu topiği ilk açtığın günü hatırlıyorum ben daha o zaman kanım kaynamıştı sana kim derdi buluşucaz dost olucaz herkes gelsin yine trakya 59 :)![]()
merhabaaaaa bende trakyalıyımmmm![]()
canımm avatar resmini bile özlemişim cokmasum yazını bile kk başka beya :)aynen kısmet işte bulduk birbirimizi
okudum üfledim nazara gelmesin diye şükür bişey olmadı soruyolar demek benim fıstığınasılda vermedi sana oyuncağı eşime anlattım gül gül yarıldık :))
hoşeldin canım trakyanın neresindensin
ben hatırladım seni yazışmıştık önceleri burda dimi yine hoşgeldin canım![]()