Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

canım evlilik çok güzel birşey ama yeterki sevin birbirinizi şahsen ben çok mutluyum darısı size

saol canım amin
avatardaki hatun çok şeker maşallah :) kaderinde güzel olsun
mavi gözlü açık kumral saçlı beyaz tenli bişey maş görenin gözü kalıyor şimdiden babamız düşünceli :27::27::27:

doğru söylüyosun seçim doğru olunca evlilikte güzel olur.Rabbim hep yüzümüzü güldürsün...mutluluğunu daim etsin..

bu arada hemşocanlarım yaşlarınız kaç kime abla diyeyim kime isim hitap edeyim bilemedim

:17::17::17:
Canım benim sağ ol, Allah razı olsun.
Eveeett kızlarımızz harikaaaaaaaaa sizlerdee oylesinizzz eminiiiiimmmmm:16::16::16:

Evliliğe özendim şimdiiii ikliiiiiiiiiiiimmmm:52::52::52:
Teşekkür ederim canım benim, esas küçük Pelin'e maşallah diyeliiiimmmmm, çooook canlar yakacakkk çokk o maviş boncuklarlaaaaa:nazar::17::16::emir_bebek:

Gülincimmmm sağ ol canımmm benimmm sizlerde çok güzelsiniz hemşerilerimmm bnmmm:16:
Güzel gözlerinize kurban olayım sizin beeennn:12:

canım amin yakacak gibi valla babası düşünsün :1: sende çok güzelsin canım :34:

doğru söylüyosun seçim doğru olunca evlilikte güzel olur.Rabbim hep yüzümüzü güldürsün...mutluluğunu daim etsin..

bu arada hemşocanlarım yaşlarınız kaç kime abla diyeyim kime isim hitap edeyim bilemedim

ben 26 :27: istediğin gibi hitap edebilirsin canımcım

karışık biraz ama trakyalıyım yine de :))

Annem trabzonlu ama Babam dedemler ve diğer büyükler Trakyalı. Kırklarelinin Babaeski ilçesinden.
Eşim Tekirdağlı ve ben de Tekirdağlıyım artık 3 yıldır :)

hoşgeldin..baba tarafından trakyalıymışsın eşin de trakyalı dolayısıyla sen de gayet trakyalısın :37:

:17::17::17:
Canım benim sağ ol, Allah razı olsun.
Eveeett kızlarımızz harikaaaaaaaaa sizlerdee oylesinizzz eminiiiiimmmmm:16::16::16:

Evliliğe özendim şimdiiii ikliiiiiiiiiiiimmmm:52::52::52:
Teşekkür ederim canım benim, esas küçük Pelin'e maşallah diyeliiiimmmmm, çooook canlar yakacakkk çokk o maviş boncuklarlaaaaa:nazar::17::16::emir_bebek:

Gülincimmmm sağ ol canımmm benimmm sizlerde çok güzelsiniz hemşerilerimmm bnmmm:16:
Güzel gözlerinize kurban olayım sizin beeennn:12:

rica ederim canım benim bahtında güzel olsun kendin gibi :54:

hoşgeldin be kızan :27:
sen nerdensin bakalımmm?

yok canum möhendiz o
görelim görelim yaşlandık valla :52:
ay ne güldürdün beni görmen dileğiyle :62::98::123: ikinizinde mesleği şahane :54:

evet canım işin sırrı o darısı sana çok teşekkür ederim..
ben 25 yaşındayım 6 buçuk yıldır evliyim 8 aylık kızım var bende küçük değilsindir sanırsam

karışık biraz ama trakyalıyım yine de :))

Annem trabzonlu ama Babam dedemler ve diğer büyükler Trakyalı. Kırklarelinin Babaeski ilçesinden.
Eşim Tekirdağlı ve ben de Tekirdağlıyım artık 3 yıldır :)

tamam tamam bizdensin sende eşinde tekirdağlı oh mis orda oturuyorsun sanırım

selam kızlar bende kırklarelindenim şuan l.burgazdayım 6 aylık evliyimm

konuşmalardan tavırlardan ele veriyorum kendimi :)) trakyalı çingane karışımı :)))

ayrıca göçmenlik de var... :))) bend e ne olduğumu bilmiyorum. :)

Kızlaaar cok sağ ol, güzel düşünceleriniz için.:16: Güzel bakan gözler güzel görürmüş.:16::16::16:

Filizozan hoşgeldin aramıza canımcımm:))) Tekirdağ'ı çok severimmmmmmm mukemmel bir yerde yasıyorsun vallah:)

Gülincim bana da dilediğin gibi hitap edebilirsin sekerim 22 yasımdayım:23:

selam kızlar bende kırklarelindenim şuan l.burgazdayım 6 aylık evliyimm
hoşgeldin sende hemşomuz maş yeni evlisin daha cicim ayları :123:
konuşmalardan tavırlardan ele veriyorum kendimi :)) trakyalı çingane karışımı :)))

ayrıca göçmenlik de var... :))) bend e ne olduğumu bilmiyorum. :)
hhaa sen trakyalısın bizdensin geri boş ep gene trakya beya :)

Son düzenleme:
iklim,
aLLeGRia+,
esencan,
filizozan,
Miensera,
lajoie,
gülin-89

eski günlerimize dönüyoruz hehe:nazar:

Back
X