Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

iklimcim se yoksan konusmuyo kımse burda
delikafadulden

niye öyle dedin kuşum yaakonuşmussunuz sabah işte ...
nbr cnm nasılsın bugünn ben sabah bi işim vardı çarşıya çıktım bide gelirken 3 tane japon balığı aldım artık balık bakıcam evde sırnaşık şey

şaka kızzz senı ozledikte ondan ole soledimmopuyorumnanaktan
ay balıkları cok severim benımde japonlarım vardı turuncu turuncu kardesimle bakardık küçükkene
ama ölürdü garibanlar anlamazdık dahada cok hayvanız oldu hepsi öldü ceşitli nedenlerden dolayı
annemde üzülürdü ölünce bir dahada hayvan almayı yasakladı eve
ogun bugundur beslemyız hiç hayvan evlenıncede istedik eşimde cok sever
akvaryumu getirecektık kayınvalidemden ankaradan ama
kendımıze bakamıyoz istemıyom dedim yıne ölürlerse cok üzülürüm:1no2:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
biliyorum kusum annadım kısss şaka :)))
ayy evett ölmesi üzücü ya ne bilim ama ben zevk için evde tekim ya eğlencesine aldım birazda hani ölürsede yenilerini alırım napalım ...
aslında ben kuş istiyorum ama pisliği çok oluyo uğraşamam capan alıyım dedim bakmasıda kolay at yemi yesin yarısı turuncu yarısı beyaz

canım kusumuzda verdı bizim ama ne pislik ne pislik gormen lazımdı annem soylene soylene süpürürdü hergunkafamçokkarıştı
ii yapmıssın ben bakamıcam dıye almadım ama sole kucuk bi fanusta iki japon fena olmaz tabiihihoyyyt

ay yok kızlar öyle korkunç bişi değil ki
küçücük pek de tatlı
bizimkiler de korkarım diyolardı ama şimdi benden çok seviyolar :)

ay yok kızlar öyle korkunç bişi değil ki
küçücük pek de tatlı
bizimkiler de korkarım diyolardı ama şimdi benden çok seviyolar :)

bilmiyorumki cnm ya seviyo ve korkmuyo olman güzel ama yok ben kesin dokunamam bile :roflol:

ay ben hamsterdan farenin binbir çeşidinden nefret ederimmmmmmmmmm muhabbeti geçince bile ryalarıma giriooooooooooooo

ay ben hamsterdan farenin binbir çeşidinden nefret ederimmmmmmmmmm muhabbeti geçince bile ryalarıma giriooooooooooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…