Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

:roflol: belliki zaten bakışından belli ama beni hep doğu tarafına benzetirler hiç trakyalıya benzetmezler :1closedeyes:

Sende benim gibi saçlar beyazlayınca sarıya boyarsın olur biter.Zaten iş sarışınlıkla bitmiyor ki bizim kendimize has kültürümüz var.Ona sahipsin bu yeter zaten bebeğim....

kız ben annemı ne kadar gorsemde doyamıyomki zatenn..daha 1bucuk ay once gitmişim ama annemle konusuyozda ikimizede yıl gibi gelmiş:hulya:
yok canım ben buraya atandım 1bucuk sene once
eşim artvinli benim oda burda calısıyor.
buradanda doğuya gidecegiz daha uzun bir süre trakyaya dönemiyecegim sanırımmafoldumben

Oh kıyamam ben sana.....Allah gönül ayrılığı vermesin.Canları sağ olsun.Güzel haberlerini al.....Yazları gelirsin inşallah......

Güzeller birazda gidip 90 kiloluk güzel kuşlarıma bakayım ne yaparlar .Gene gelirim inşallah.
Gelemezsem iyi geceler.Öpüyorum.

Sende benim gibi saçlar beyazlayınca sarıya boyarsın olur biter.Zaten iş sarışınlıkla bitmiyor ki bizim kendimize has kültürümüz var.Ona sahipsin bu yeter zaten bebeğim....

Oh kıyamam ben sana.....Allah gönül ayrılığı vermesin.Canları sağ olsun.Güzel haberlerini al.....Yazları gelirsin inşallah......

bizim kültürümüzü ben hiç biryerde göremedim eşsisiz biz. bunu gönül rahatlıgıyla soyluyorum. iç anadoluyu görmüş biri olarak..
evet canım senede iki kere gelsem yetecek bana
annem calısıyo gelemıyo zaten
şimdi sömstrde kardesim gelcek mugladan
izin alabilirsem bir hafta kadar kaçabilirim insallah bi dahada yaza zaten...

ama boyun uzun sanırım o yuzden gostermıyorsun.. iyi boyle iyiopuyorumnanaktan

oyle haklısın canıkom..
valla gunde yarımsaatten fazla konusuyorum annemle.
yokluklarını düşünemiyorum bile.. sağ olsunlarda seslerii duyayım..

kızlar ben çıkıyom yavastan kocam bu saat oldu yenı geldi işten
azcık ilgileneyım bakalımm..
opuyorumnanaktan

çookk sanslısın canımm:ecrin_bebek:

canım saol ama hiç sevinemiyorum ki sağ olsunlarda yeter bana ...
tamam kız kocikinle ilgilen geldiğinde görüşürüz hoşçakal cnm :a015:

ben iyiyim arkada$lar bugun i$tende erken ciktim keyfime diyecek yok birde benim $u bidirigi uyuttum mu dahada iyi olcam anne anne deyip duruyo kafani $i$irdi walla ama cok tatli teyzeleri profilimde onunda benimde resimlerimiz var arzu eden baksin.ee sizlerde ne var ne yok???

Back
X