canım benım cok uzuldum..:teselli:
aaa bıde beyzusumuz var bizim en buyugumuz o olurr:teytey:
canim sagolasin.ayrica büyüklerimize kar$i boynumuz kILdan incedir.a.s
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benım cok uzuldum..:teselli:
aaa bıde beyzusumuz var bizim en buyugumuz o olurr:teytey:
hem laf edıyon hemide yoksun :bbo:bakın bu iki gün salladık burayı ama hafta içi yedim sizi ona göre :jeyyar:
haklısın canımma.s.canim sagolasin.ayrica büyüklerimize kar$i boynumuz kILdan incedir.a.s
günaydın more garılar :jeyyar:
aydin uyanın
çookkk güldüm buna yaaabakın bide yakın zamanda olmuş bi olayı paylaşayım sizlerle
Üniversite okumak amacıyla kırklaeliden bursaya gelen bi akrabamız vardı Ablam ben ve akrabamız gülşah balkonda oturmuş muhabbet ediyorduk. Hemen alttaki sokakta çocuklar oynuyordu. Oğuzhan diye bi velet de schooter kullanıyordu ama epey bi gürültülü kayıyordu. Ensonunda gülşah dayanamadı ve
"uğusan! Yeter artık alcam o sukuturu.........
ve .... kafasını bi çevirdi... annesini gördü camdan çocuğuna bakıyormuş ve olay değişti tabii..
"uğusaaaaaan! Kay cucum kay Ne güzel kayıyon öyle sen amaaan bi seviyüm gene bu kızanı sokçam onu içime.....
Biz ablamla koptuk tabiii...:roflol::roflol:
aaa muratlılı birini buldummmm bende muratlılıyımdakaydirigubbakcemile5abe selam trakyalılar ben aslen muratlılı ama gelİn olarak ÇerkezkÖye geldİm adım yasemİn 2yıllık evlİyİm bİtane kızım var 35gÜnlÜkkk
Bitirdik hafta sonunu geldik,görümceler vardı hafta sonu yemeğe,sen neler yaptın belin nasıl iyi oldun mu birazcık daha?yerimseniben
Ben evde net kullanmıyorum hafta sonu bakamadım size mafoldumben
Bu sabahta bir uyandım uçuk çıkmış dudağımda kocaman,akşam çok kötü bir rüya gördüm,anlasa keşke birileri ya
http://www.kadinlarkulubu.com/ruya-yorumlari/314727-serapla-ruya-tabirleri.html
narcocum buraya bi sor istersen. herkesinkini yorumluyor..
çok sağol nazom ya:1hug: