- 12 Mart 2009
- 9.980
- 17
- 408
Tarhana ile turşu ikram edelim..başka neler var..cokacimcoook
cokacimcoook ben fena oluyomm cokacimcoook
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tarhana ile turşu ikram edelim..başka neler var..cokacimcoook
dızmana,akıtma,yarımcayı biliyom kızçeler
Annem çok yapar dızmanayı..
Amann ben daha kahvaltı etmedim..kızçeler..kahvaltımı ediyimm, bugün işlerim çoook..
Sonra görüşürüz..
güzel memleketim benim :asigim:
bizim evde de çok yapılır
köye yıllardır gitmiyorum anneannemle dedem vefat ettikten sonra
babaannemler de bizimle beraber kalıyo o nedenle o tarafın köylerine de gitmiyoruz
özledim valla ya köy ekmeği yaparlardı tadına doyum olmazdı valla küçük küçük buzağıları severdim kazlar beni kovalardı sonra hindilerle dalga geçerdim gulu gulu diyerek küçükken hey gidi günler heyy
ayyy edirneyi özledimmma be içindenim Edirne 'nin kaydirigubbakcemile2 hoşbuldum, pardon olmadı oojjbuldum beya kaydirigubbakcemile3
kızz neguzel foto o öyleee:lepi:
canım cok geçmiş olsun allah acil şifalar versin:Saruboceq::Saruboceq: kızlar bir arkadaşım hastanede yoğun bakımda dua edin ne olur sağlığına kavuşması için ne olur
azizem tekrar sağlığına kavuşur inşallah :Saruboceq:
kızzz benim çeyizde çetik şoşon cokk valla hergun birini giyiyom:hulya: kızlar kışlıklarınız hazırr hepinize çetik örüyorum bitsin yeleğe başlıycam :hulya:
kaydirigubbakcemile3
ay annem burgascıktan benimdeselam kızlar bende lüleburgazdanım :) varmı aranızda lüleburgazdan?
yi bizi ricep öp bizi ricep laelaelaelaelae
kız gecen canım akıtma cektı ilk defa yaptım ayıptır sülemesi pek bi gözel olduuucokacimcoook,
:roflol::roflol:
dızmana,kırma,yarımca,mekik,akıtma tarzı hamurişleri de yapabiliriz zemuszemus
canım nur içinde yatsınlar inşallahköye yıllardır gitmiyorum anneannemle dedem vefat ettikten sonra
babaannemler de bizimle beraber kalıyo o nedenle o tarafın köylerine de gitmiyoruz
özledim valla ya köy ekmeği yaparlardı tadına doyum olmazdı valla küçük küçük buzağıları severdim kazlar beni kovalardı sonra hindilerle dalga geçerdim gulu gulu diyerek küçükken hey gidi günler heyy
narcoleptic+, nazalp+ hg kızlarr
günaydın hemşerilerim nasılsınız size bi bakayım dedim oğlan durmuyo hiç oda hasta oldu yavrum gene gelcem kıslar öpüyorum siziopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ayyy edirneyi özledimmm
4 senem gecti orda beyaa zemuszemus
kızz neguzel foto o öyleee:lepi:
canım cok geçmiş olsun allah acil şifalar versin:Saruboceq:
kızzz benim çeyizde çetik şoşon cokk valla hergun birini giyiyom
köydeki yengemde bocuklu moncuklu örmüş büle oek bi güzeller
ay annem burgascıktan benimde
dayımlar orda oturur bi ayagım ordaydı bu memlekete gelmeden once:1no2:
kız gecen canım akıtma cektı ilk defa yaptım ayıptır sülemesi pek bi gözel olduuucokacimcoook
canım nur içinde yatsınlar inşallah
köyde bahçede toprak fırınlar bizim orda yaparlar bayramda ekmekleri
gittiğimde aşırırım ordannn:asigim:
hosbuldum canım
ben yokken ne konusmussunuz onlara bakıyordummm
çok geçmiş olsun oğluşuna cokmasumcum
canım cok gecmiş olsungünaydın hemşerilerim nasılsınız size bi bakayım dedim oğlan durmuyo hiç oda hasta oldu yavrum gene gelcem kıslar öpüyorum siziopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
amanda aman hoşgeldin hemsom valla sen yokken baya bişey konuştuk bacım nostalji yaptık çetik şaşon ördükk