Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

Amann ben daha kahvaltı etmedim..kızçeler..kahvaltımı ediyimm, bugün işlerim çoook..
Sonra görüşürüz..

güzel memleketim benim :asigim:
bizim evde de çok yapılır

ahhhhh ahh
şimdi köyde olcaksın büyükler yApıcak hamur işlerini serilicez çayıra tarladan domat hıyar biber off off bide çal ordan
kayınço kayınço off of

köye yıllardır gitmiyorum anneannemle dedem vefat ettikten sonra
babaannemler de bizimle beraber kalıyo o nedenle o tarafın köylerine de gitmiyoruz
özledim valla ya köy ekmeği yaparlardı tadına doyum olmazdı valla küçük küçük buzağıları severdim kazlar beni kovalardı sonra hindilerle dalga geçerdim gulu gulu diyerek küçükken hey gidi günler heyy

babaannemler de bizimle beraber kalıyo o nedenle o tarafın köylerine de gitmiyoruz
özledim valla ya köy ekmeği yaparlardı tadına doyum olmazdı valla küçük küçük buzağıları severdim kazlar beni kovalardı sonra hindilerle dalga geçerdim gulu gulu diyerek küçükken hey gidi günler heyy

ayy canımm allah rahmet eylesin bizde aynı anane dede vefat etti babannemde istanbulda bizimle ama teyzemler var köyde ona gidiyoruz biz..
kazlaar benide çok kovaladı valla heheh

günaydın hemşerilerim nasılsınız size bi bakayım dedim oğlan durmuyo hiç oda hasta oldu yavrum gene gelcem kıslar öpüyorum siziopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

a be içindenim Edirne 'nin kaydirigubbakcemile2 hoşbuldum, pardon olmadı oojjbuldum beya kaydirigubbakcemile3
ayyy edirneyi özledimmm
4 senem gecti orda beyaa zemuszemus
n100000336716492_147.jpg
kızz neguzel foto o öyleee:lepi:
:Saruboceq: kızlar bir arkadaşım hastanede yoğun bakımda dua edin ne olur sağlığına kavuşması için ne olur
azizem tekrar sağlığına kavuşur inşallah :Saruboceq:
canım cok geçmiş olsun allah acil şifalar versin:Saruboceq:
:hulya: kızlar kışlıklarınız hazırr hepinize çetik örüyorum bitsin yeleğe başlıycam :hulya:
kaydirigubbakcemile3
kızzz benim çeyizde çetik şoşon cokk valla hergun birini giyiyom
köydeki yengemde bocuklu moncuklu örmüş büle oek bi güzeller
selam kızlar bende lüleburgazdanım :) varmı aranızda lüleburgazdan?
ay annem burgascıktan benimde
dayımlar orda oturur bi ayagım ordaydı bu memlekete gelmeden once:1no2:
yi bizi ricep öp bizi ricep laelaelaelaelae

,
:roflol::roflol:
dızmana,kırma,yarımca,mekik,akıtma tarzı hamurişleri de yapabiliriz zemuszemus
kız gecen canım akıtma cektı ilk defa yaptım ayıptır sülemesi pek bi gözel olduuucokacimcoook
canım nur içinde yatsınlar inşallah
köyde bahçede toprak fırınlar bizim orda yaparlar bayramda ekmekleri
gittiğimde aşırırım ordannn:asigim:
narcoleptic+, nazalp+ hg kızlarr

hosbuldum canım
ben yokken ne konusmussunuz onlara bakıyordummm

günaydın hemşerilerim nasılsınız size bi bakayım dedim oğlan durmuyo hiç oda hasta oldu yavrum gene gelcem kıslar öpüyorum siziopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

oş geldin hemşerim çok geçmiş olsun dikkat et oğlana bide benim için öpüver gene bekleriz canım

ayyy edirneyi özledimmm
4 senem gecti orda beyaa zemuszemus

kızz neguzel foto o öyleee:lepi:

canım cok geçmiş olsun allah acil şifalar versin:Saruboceq:

kızzz benim çeyizde çetik şoşon cokk valla hergun birini giyiyom
köydeki yengemde bocuklu moncuklu örmüş büle oek bi güzeller

ay annem burgascıktan benimde
dayımlar orda oturur bi ayagım ordaydı bu memlekete gelmeden once:1no2:

kız gecen canım akıtma cektı ilk defa yaptım ayıptır sülemesi pek bi gözel olduuucokacimcoook

canım nur içinde yatsınlar inşallah
köyde bahçede toprak fırınlar bizim orda yaparlar bayramda ekmekleri
gittiğimde aşırırım ordannn:asigim:

hosbuldum canım
ben yokken ne konusmussunuz onlara bakıyordummm

amanda aman hoşgeldin hemsom valla sen yokken baya bişey konuştuk bacım nostalji yaptık çetik şaşon ördükk

canım cok gecmiş olsun
kocaman insanlar biz hastalıga dayanamıyoz
o masumlar nasıl dayansın:a015:
amanda aman hoşgeldin hemsom valla sen yokken baya bişey konuştuk bacım nostalji yaptık çetik şaşon ördükk

okudum vallaha epicini
ii etmişiniz
bu arada beyzuşmuz nerde onu goremiyom bayadır:uhm:

Back
X