oy oy tosuncuk olmuş maşşallahallah nazarlardan saklasıınn
ben nası oluyum canım iyiyim yaprak dökümüne bakıyorum eşim mesaide tek takılıyorum fisfisfis
Sağol iklimcim amin...:Saruboceq:
musyas merhaba canım!:1rolleyes:
bende ne arasan var bacımmmevet canım yalnız kaldım galiba oyy geçmiş olsun sana migren zordur canımm sen uzan istersen biraz sonra gene gelirsin kıyamam sana
bıldırki turnalar kıçınımı tırmalar dye bilirim bende bunu coookkk komıktırOjbulduk adaşş:lepi:
Ya Bu Trakya sözlüğünü gazetede okumuştum yerlere yatmıştım gülmekten, şimdi burada okuyunca çok oşuma gitti bayıldım!:roflol:
Kızlar size bişey sorucam bakalım bilebilecek misiniz ?
Annemler demişti bikaç kez, sözlükten bakarak çıkarabilirsiniz aslında,
'Noldu be kızanım, bıldırki turnalar kıçını mı tırmaladı?'-tatlicadiarzu-
Aydi bilene piynir kavun 1 duble Bulgar rakısı bendenkaydirigubbakcemile3
bıldırki turnalar kıçınımı tırmalar dye bilirim bende bunu coookkk komıktır
ama cevabı vermeye yetiştiremdim kacırdımmı şimdi rakıcagızı:uhm:
CADIARZU CADIARZU vereliniortak :1ninca:
çokmasumum hoşgeldin
canım canım ben bi ara size bakmıştım nabıyonuz diye seni göremedim burda yazdıklarınızı okudum çok güldüm hepten haykırı gitmişiniz beya bu akşam:roflol:
ya bu iklim cadısı var ya ep o aykırı gider
onun basından cıkıyo zaten bunlarrhihoyyyt
canım canım ben bi ara size bakmıştım nabıyonuz diye seni göremedim burda yazdıklarınızı okudum çok güldüm hepten haykırı gitmişiniz beya bu akşam:roflol:
bütün komedi yazıları sen koyuyonkız allah seni hehhee hee ben yaptımm ben yaptım
günaydın mare kızanlaaar opuyorumnanaktan
nabüysünüz bakalım?
slm hemşirelerim nabersiniz ben çok yoğunum bugünlerde pek buralara uğrayamıyorum hepicinizi öperim
ay öldüm kafamçokkarıştı çok işim vardı
burda da hava inanılmaz sıcak çok terledim bilseydim daha ince bişeyler giyerdim ama havanın nolacağı hiç belli olmuyo ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?