canım benım eşim artivnde yetişmemiş kayınvalidemde muratlılı zaten
yarı trakyalısın derim eşimezemuszemus
malatyalı cok arkadasım var burda cok severim ben malatyalıları
cok guzel diye anlatıyorlar ama bakalım kısmetse gidip gormek istiyorum burdayken
aynen dediğin gibi bende çok pahalı şeyler almdım ne gerek var ben çabuk sıkılırım bide eşyadan sonra pahalı olsa değiştiremem çabuk şimdi bile değiştiremiyozda bide tek eşim çalışıyo anca geçiniyoz vallahi
bende eşimi trakyalı yaptım desem yalan olmaz onlarda burda doğmuşlar kayınpederim çocuk yaşta gelmiş kayınvalidem gelin gelmiş istanbula öyle çok doğulu adetleri yoktur medeni insanlar yani maltyayı bende çok merak ediyorum eşimin annanesi orda inşallh gideriz bizde istiyoruz
pembe pembe çok güzel bende kırmızı koltuk istiyom alamamda kaplatırım belki ilerde trkyalı olduğumuz nerden belli kanımız kaynıyo
modern bir yer diyorlar oralı arkadaslar
burası cok buyuk bir şehir ama yobaz insanları malatya oyle değilmiş
bende artvini merak ediyorum ama senelik iznimide annemin yanında gecirmek istiyorum
bakalım kısmet ne zamanan
benim yan dairemde kayserili bi doktor vardı 1 yıl oturdu aman allahım ne çekgim onlardan gece gündüz kavga ettiler karı koca gürültü patırtı allhtan gittiler tabi iyiside vardır ama bu kayserililer dedğin gibi biraz fenacaydılar:uhm:
kayseride mantıda da boldur hası ordadır değilmi bayılıyorum mantıya
bizim mantımızda çok güzel evet anacım yapar ne zaman istesem en çokta adettir bizde bayram sabahı yapar kahvaltı yapmayız bol çeşit yemek olur bide kapama yapar fırında
bizim burda bi yer nazlpçım yani restorant ama bi mantı açıyolar süper kayseri mantısı diye satılıyo kilosu 14 milyomdan
canım nazlpçım karnım acıktı vallahi yemek yemeyi çok severim çokta yerim ama kilo almam bazen canım sıkılıyo bu duruma ama herkes iyi olduğumu söylüyo bilmem artık ben gideyimde yemeğimi yapayım eşim 8de geliyo ancak pişer sonra yine gelirim canım kahve içmeye öptüm seniopuyorumnanaktan
kız sen kendin demişsin ben bi topikte gördüm onn için çekinmeden söledimay canım kıyamam yaa sana
cok zor bilmemmi allah kavustursun en kısa zamanda
senınkı nerelı kız konyalımı
iklim gacısı ne desifre ediyon nan beni
ben içinize sızmış bilgi topluyom belkimm:roflol::roflol:
slm hg cnmselam kızlar ben geldim bugun bomba gibiyim oğluşumu anneme bıraktım gezdim tozdum iyileştim bugun ciciler aldım kendime iyi geldi açıldım biraz
görüşürüz yavru kendine iyi bak hoşçakalyavrılarım ben kaçar eve gidicem şimcik
hadi öptüm hepünüzü opuyorumnanaktan
cokacimcoookkayseride mantıda da boldur hası ordadır değilmi bayılıyorum mantıya
:lepi:ben buranın mantısını sevmiyorum
annemlerin yaptıgı mantı daha güzel valla
burda salçalı suyun içinde corba gibi yapıyorlar
iki kere yedim 2 senede
canım nazlpçım karnım acıktı vallahi yemek yemeyi çok severim çokta yerim ama kilo almam bazen canım sıkılıyo bu duruma ama herkes iyi olduğumu söylüyo bilmem artık ben gideyimde yemeğimi yapayım eşim 8de geliyo ancak pişer sonra yine gelirim canım kahve içmeye öptüm seniopuyorumnanaktan
kız sen kendin demişsin ben bi topikte gördüm onn için çekinmeden söledim
slm hg cnm
görüşürüz yavru kendine iyi bak hoşçakal
cokacimcoook
:lepi:
görüşürüz canım gene gel opuyorumnanaktan
iklim ben gidiyom sen geldin bacım gelcem gene söz yavrim mucks
kızlar bugün babamın doğum günü kızkardaşım geldi pasta falan yaptık az önce sizleri boşladım kusura bakmayın ben 1 saat sonra en geç annemlere gidicem
sus kızzz:mymeka:
benımı takıp ediyon senkaydirigubbakcemile
yav ben senlen ugrasmaya bayılıyom cadı iklim gızıyon mu kı banakafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?