Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alegria gacısı merabayınopuyorumnanaktanben niye albüm görmedim.listeden diiilim diyene mi?
kaydirigubbakcemile3Annadım kızanım..bikaç yorum attırdım fotolarına onnara da bak acık..hee ondan kızanım ama sana arkadaşlık teklif ettim görürsün şimcik
sadece arkadaşlık teklif ettim ona göre yanlış anlamlar çıkarma sevgülüm var benim kaydirigubbakcemile3
saol canımm hımm nefis oldu ekliycem birazdanNe de amaratsın beyaaa.alkisalkisalkis.mmm.karnım acıktıcokacimcoook zaati.şimdikin ben de yemek yiyicem..
iyi akşamlar kızanım hgİyii akşamlar kızancıklarrr :dance:
ay ay senin saol ee 3 senemi verdim evliliğe :roflol::roflol:anlyoz az çok:roflol:ayy merakla bekliyorum bakalım
koy kız resmini bende yaparım yarın guzel olursa
ii aksamlar fıstıkooo
cok amarattır iklim gacısı
sanada afiyet olsun balım
Şeniziyi geceleropuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3a.s.![]()
Şenizfıstuklarım iyi akşamlar opuyorumnanaktan
ay baktım bende yorumlarımıda ekledim harikasınız çok yakıştırdım sende maşşallah çok güzelsinnnabüüm ben de kendime albüm yaptım resümlerümü koydum bak istersen:kedi:
iklim naptın bacım ellerine sağlık dur elimi kıçıma süremde şişmesin biyerim çok güzel görünüyo babacığının doğum günü kutlu olsun allh uzun ömürler versin canımmm
görüntü çok büyük ama olsun ne olcek bişiy dicem bende bunları çok severim çokta yaparım ama benimki sirkeli süper oluyo tavsiye ederim yaptıktan sonra kavonaza dolduruyom günlerce tazeliğini koruyo seninkide eminim çok güzel olmuştur