Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

yeavrum cok tatlısın ya
kaşın gözün o gamzelerin cok guzel
bayıldım ya sanaaa:içelim:
sevgülünlende cok yakısıyonuz tatlum
allah ayırmasın:Saruboceq:

Alegria gacısı merabayınopuyorumnanaktanben niye albüm görmedim.listeden diiilim diyene mi?

ay utandım nan şimdi :kedi:
sağol canım benim o senin güzelliğin yüreğin güzel olduğundan güzel görüyon
hee sevgilimle beşiktaş gibiyiz siyah beyaz pek yakışırız kaydirigubbakcemile3

Alegria gacısı merabayınopuyorumnanaktanben niye albüm görmedim.listeden diiilim diyene mi?

hee ondan kızanım ama sana arkadaşlık teklif ettim görürsün şimcik
sadece arkadaşlık teklif ettim ona göre yanlış anlamlar çıkarma sevgülüm var benim kaydirigubbakcemile3

hee ondan kızanım ama sana arkadaşlık teklif ettim görürsün şimcik
sadece arkadaşlık teklif ettim ona göre yanlış anlamlar çıkarma sevgülüm var benim kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3Annadım kızanım..bikaç yorum attırdım fotolarına onnara da bak acık..
Pek güzelsin afkat hanım...kaydirigubbakcemile5

Ne de amaratsın beyaaa.alkisalkisalkis.mmm.karnım acıktıcokacimcoook zaati.şimdikin ben de yemek yiyicem..
saol canımm hımm nefis oldu ekliycem birazdan
İyii akşamlar kızancıklarrr :dance:
iyi akşamlar kızanım hg
ayy merakla bekliyorum bakalım
koy kız resmini bende yaparım yarın guzel olursa

ii aksamlar fıstıkooo

cok amarattır iklim gacısı
sanada afiyet olsun balım
ay ay senin saol ee 3 senemi verdim evliliğe :roflol::roflol:anlyoz az çok:roflol:
iyi geceleropuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3a.s.:nazar::nazar:
Şeniz
fıstuklarım iyi akşamlar opuyorumnanaktan
Şeniz
nabüüm ben de kendime albüm yaptım resümlerümü koydum bak istersen:kedi:
ay baktım bende yorumlarımıda ekledim harikasınız çok yakıştırdım sende maşşallah çok güzelsinn

img0028bt.jpg

Son düzenleme:
iklim naptın bacım ellerine sağlık dur elimi kıçıma süremde şişmesin biyerim çok güzel görünüyo babacığının doğum günü kutlu olsun allh uzun ömürler versin canımmm

alegria bende bende banada arkadaşlık teklüf et merak ettim seni kıız pek güzelmişin

iklim naptın bacım ellerine sağlık dur elimi kıçıma süremde şişmesin biyerim çok güzel görünüyo babacığının doğum günü kutlu olsun allh uzun ömürler versin canımmm

canım çok teşekkür ederim beğenmene çok sevindim ama bişey sorucam görüntü nasıl çokmu büyük

görüntü çok büyük ama olsun ne olcek bişiy dicem bende bunları çok severim çokta yaparım ama benimki sirkeli süper oluyo tavsiye ederim yaptıktan sonra kavonaza dolduruyom günlerce tazeliğini koruyo seninkide eminim çok güzel olmuştur

görüntü çok büyük ama olsun ne olcek bişiy dicem bende bunları çok severim çokta yaparım ama benimki sirkeli süper oluyo tavsiye ederim yaptıktan sonra kavonaza dolduruyom günlerce tazeliğini koruyo seninkide eminim çok güzel olmuştur

amaann boyutuylan anlaşamadım gitti neyse ya uff :delphin:
aa sirkeli tarifide vardı cnm ama güvenemedim nası olur diye

güzel oluyo sirkelide çok değil yrım çay bardağı koyuyom zaten güzel görünüyo canım başka neler yaptınız pasta börek

Back
X