Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

geldimm geldimm yettiiimmm :sm_cool:
nabıynız kızlar ohh annemi iyi ettik su an eltimde kalıyo bende evde dinleniyorumm ..
sizler nasılsınızz

geldimm geldimm yettiiimmm :sm_cool:
nabıynız kızlar ohh annemi iyi ettik su an eltimde kalıyo bende evde dinleniyorumm ..
sizler nasılsınızz

ohh oh iklimcim ne iyi tekrar geçmiş olsun sen ne hayırlı gelinsin öyle kaynanasına burda bile anne diyo kıızz kaynanam disene çokmu seviyon kaynananı:oklava:

geçmiş olsun fıstığım nasıl iyi mi kayınvaldenin durumu

saol cnm safra kesesinden oldu ilk bir saat ağrılıyo ama zamanla açıldı dün 3 doğru çıktık eve geldik iyi geziniyo arada ağrısıda var ama sonuçta amilyat oldu

ohh oh iklimcim ne iyi tekrar geçmiş olsun sen ne hayırlı gelinsin öyle kaynanasına burda bile anne diyo kıızz kaynanam disene çokmu seviyon kaynananı:oklava:

kız ne biilim anne alışmısım severim arada deli ediyo beni ama iyidir genede cnm bekaydirigubbakcemile3

bu gördüklerinizzz arrrbiii trakyalı ilk attıkları adımdan isimlerini aldım sıralama bu şekil oldu
1.iklim
2.narcoleptic
3.beyzus
4.makber
5.fatosss16
6.pashmina
7.mors
8.sinemciq
9.cokmasum
10.ro_se17
11.angel 22
12.barbieveken
13.necla22
14.ardayasbu
15.pembe_patik
16.BULUTOLSAM
17.musyas
18.tılsım72
19.eeddaa
20.ilona
21.serpil16
22.beyaz toprak
23.nazalp
24.xxtalyaxx
25.mavi.boncuk
26.ecrin 74
27.xxxcisemxxx
28.kömür prenses
29.superisi59
30.selena
31.çiğdemcik
32.allegria
33.papatya_931
34.beratdilek
35.ssennemm
36.skorpion74
37.OmrumunSahibi
38.dilekay
39.2006MODEL
40.istanblue
41.ateş ve su
42.lightlife
43.MargaRin
44.April
45.gülin-89
46.aime21
47.Japon Kız
48.mavis87
49.*SAYTROS*

vereliniortakŞenizdelikafadulden

evlensem de ben de sevsem keşke mafoldumben

inşallah canım seversin kayınvalide ile anlaşmak sevmek çok önemli kötü olursa bu eşinle arana evliliğine yansıyo ama iyiyse herşey daha güzel oluyo ben bu işten deneyimli biri olarak söylüyorum yani

henüz tanışmıyoruz kendisiyle ama sevgilimin anlattığı kadarıyla çok iyiymiş
2 oğlum var gelinlerim de benim kızım olacak diyomuş ama bilemem
hem benden iyisini mi bulcak oğluna kaydirigubbakcemile3

henüz tanışmıyoruz kendisiyle ama sevgilimin anlattığı kadarıyla çok iyiymiş
2 oğlum var gelinlerim de benim kızım olacak diyomuş ama bilemem
hem benden iyisini mi bulcak oğluna kaydirigubbakcemile3

ne güzel söylüyomuş kadın 2 oğlum var kızlarım olucak diye seni kızı gibi görürse sende ona annem diye sarılırsam bi sorun olmaz canım yeri geliyo kendi ailemizle bile çatışıyoruz herşey karşılıklı saygıyla oluyo bence tatlım

bu arda gördüm seni çok güzelsin yeşil gözler bende yeşil gözlüyüm ama senin daha bi belli gözler senden güzelini nerden bulacaklar

ay canım benim benim utandırıyosun beni :kedi:
o senin güzelliğin
beni seveni ben de çok severim zaten kısmet olur da evlenirsek onların memelekete gidicem ailemden uzak olucam
o nedenle daha bi sarılırım gibi geliyo ailem yerine koyup
tabi kimse benim ailemin yerini tutamaz ama

Bir Trakyalının sevgilisine mektubu

"Sevgilim Asibe ..
Te bu aşam zamanlarıda epten akılcımı alır, gözümü göğnümü bi oş edersin beyav. abe Allah belecımı versin seni cuk severim. Ne derim sana bu aşk beni canımdan etmezse gene iyi. Yatmazmıyım yatacıma abe bi direm uyku girmez güzlerime. Dün o yanı dün bu yanı ep gene silinmez senin ayalin beya. Günlerdir ekimekten sudan kesildim artıkın. Tarlada elim çapa tutmaz, gayfide desen ne bi laf iderim akıdeşleynen ne 66 uynarım. Düşün bubam düşün. Recep ağanın sıpası gibi önüme baka baka solurum. Aşamları sizin maallede sülerim 'yârim sende vifa yokmu'şarkısını. Duyarsın elbet, elmiş ninem bilem diğner. Anlarım kısanım seni anlarım der. Ama üzmeyesin boşuna datlı canını unda u buba varken vermez asibeyi sana der ep. ışte u zaman çeltik tarlasına döner galbim epten gene vıcık vıcık. Şu buban olucak gapçık ağızlıyı yola getiremezmisen beya epten aykırı gider. Âşıklık çekeriz bilirsin işte. Eriye eriye gündöndü sapına döndük anacını satımının. Az çok zanatimiz de var. Yaparız atçe'nin baçade bi düğün. Daktırırım beş dane cumuriyet, alırım uzun tülü mantu, alırım kul çantası, alırım içine allık bilem. Süle anana aşama bunları sülesin bubana. Yoğsam em vallahi em billahi atar bynimin damarlar . Buzmayasın adamın aklini. Yarın gecem asan'la rasim’i yanıma gatıp senide ısmayılın cibe atıp, çıktıkmı çolu yoluna b...u yetişirler arkamıza. Te ben adama bugada sülerim kal sağlıcakla.

Seni seven sevgilin;
Yolsuzların Sarı Mümin..

Alıntıdır..

ben de paylaşmıştım bu topikte 2006model bunu okudukça kopuyorum ya kaydirigubbakcemile3
Yolsuzların Sarı Mümin ne romantik bi erifsin sen beya :asigim:

Bir Trakyalının sevgilisine mektubu

"Sevgilim Asibe ..
Te bu aşam zamanlarıda epten akılcımı alır, gözümü göğnümü bi oş edersin beyav. abe Allah belecımı versin seni cuk severim. Ne derim sana bu aşk beni canımdan etmezse gene iyi. Yatmazmıyım yatacıma abe bi direm uyku girmez güzlerime. Dün o yanı dün bu yanı ep gene silinmez senin ayalin beya. Günlerdir ekimekten sudan kesildim artıkın. Tarlada elim çapa tutmaz, gayfide desen ne bi laf iderim akıdeşleynen ne 66 uynarım. Düşün bubam düşün. Recep ağanın sıpası gibi önüme baka baka solurum. Aşamları sizin maallede sülerim 'yârim sende vifa yokmu'şarkısını. Duyarsın elbet, elmiş ninem bilem diğner. Anlarım kısanım seni anlarım der. Ama üzmeyesin boşuna datlı canını unda u buba varken vermez asibeyi sana der ep. İşte u zaman çeltik tarlasına döner galbim epten gene vıcık vıcık. Şu buban olucak gapçık ağızlıyı yola getiremezmisen beya epten aykırı gider. Âşıklık çekeriz bilirsin işte. Eriye eriye gündöndü sapına döndük anacını satımının. Az çok zanatimiz de var. Yaparız atçe'nin baçade bi düğün. Daktırırım beş dane cumuriyet, alırım uzun tülü mantu, alırım kul çantası, alırım içine allık bilem. Süle anana aşama bunları sülesin bubana. Yoğsam em vallahi em billahi atar bynimin damarlar . Buzmayasın adamın aklini. Yarın gecem asan'la rasim’i yanıma gatıp senide ısmayılın cibe atıp, çıktıkmı çolu yoluna b...u yetişirler arkamıza. Te ben adama bugada sülerim kal sağlıcakla.

Seni seven sevgilin;
Yolsuzların Sarı Mümin..

Alıntıdır..

bu çok komik:roflol:
bide ata demirerin trakya ağzı massallar videosu var nette oda çok güzel
delikafadulden

Back
X