Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
naber kısçeeeopuyorumnanaktan
birileri hemen üzerine alnımıs
hop bende ugradımklava:
anam biri kasap mı dedi tutmayın benii oynayajaaııımmm
nazımalpim gelmiş opuyorumnanaktan
iyidir be kızanım sen naaabüsün
benim düğünü konuşuyoduk da kara gözlü çingenemi çaldırıp göbek attırıverelim diyoduk
ay yok kız nerdeee kaydirigubbakcemile3
hayal kuruyoz kızlarla 3 sene sonrasını
ben de ciddi sandım kaydirigubbakcemile3
ay ne güzeldir ama hayal kurmak ama dimi,bide bakıyomuşsun toplamışsın burdaki trakyalıları da düğüne herkes 9-8 ohh,gelsin göbecikler:teytey:
iklim,nazalp nassınız görmeyeli:hulya:
çingene yaa :roflol: ama bende öyle çok seviyom düğünü :asigim:anam düğün demeyın bana yatıya giderim valla:roflol:
yani dimi :lepi:ee mecbur yatıya gelcen zati kızanım
kayseriden teee buralara günübirlik olur mu kaydirigubbakcemile3
ben de ciddi sandım kaydirigubbakcemile3
ay ne güzeldir ama hayal kurmak ama dimi,bide bakıyomuşsun toplamışsın burdaki trakyalıları da düğüne herkes 9-8 ohh,gelsin göbecikler:teytey:
iyiyiz canım asıl sen nasılsın
:roflol:ee mecbur yatıya gelcen zati kızanım
kayseriden teee buralara günübirlik olur mu kaydirigubbakcemile3
merhaba canım bende iyiyim bi kahcaltı edemedim yaben de ciddi sandım kaydirigubbakcemile3
çingene yaa :roflol: ama bende öyle çok seviyom düğünü :asigim:
yani dimi :lepi:
iyiyiz canım asıl sen nasılsın
çalışıyorum iklim im çok çalıştırıyorlar beni,yasak aslında chat,internet falan boşken yazabiliyorum anca bugün rahatım biraz damladım hemen,ara ara okuyup gidiyorum sizi,onun dışında iyiyim :CüvCüv:
:roflol:
merhaba canım bende iyiyim bi kahcaltı edemedim ya
şu netın basında kalkıpta -tatlicadiarzu-
abe ben çingene değilim romanım romann
oşt küpek sen kendine bakasın:roflol::roflol:
Bazen evde açıyorum bizim havaları bir coşuyorum,döküyorum kurtlarımı,kimse yokken ohh bir iyi geliyor,kocam rastlıyor bazen delirmişim gibi bakıyor:roflol:
narcoleptic bacım ben de istiyom evlenmeyi ama daha var malesef başka bi kurban bulalım kendimize kaydirigubbakcemile3