• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

seninde ayakların büyükmü okadar ben 38 giyiyodum öncden doğumdan sonra 39 bazen 40 giyiyom doğum bi ayakalrımı büyüttü eşim diyo çocuk mezarı kadar ayak var sendesempatiksalakcinni36 giysem keşke minicik bayılıyom öyle ayaklara

tünaydın fıstıklarımmmmmmmm ben geldümm özledüm nen sizii hafta sonum çok güzel geçti ablamlarlaydım ctesi gecesi festivale gittik anam çukk kalabalıktııı pazar günüde dereköye pikniğeee bu sabahta annemi köyden aldık geldikkk kürkçü tükkanınaa siz naptınız bakemm iklim güle güle giy kızz cicilerinii ohh adam çalışsınn biz karılar harcıyak ne kadan mikemmelll demii :emir_bebek:

patikim çok gezme kız hava çok sıcak otur evinde bebecik yorulmasın

adamların işi para kazanmak bizede yemek düşüyo canım boşver bidahamı gelcez dünyaya ye iç gezkaydirigubbakcemile3

seninde ayakların büyükmü okadar ben 38 giyiyodum öncden doğumdan sonra 39 bazen 40 giyiyom doğum bi ayakalrımı büyüttü eşim diyo çocuk mezarı kadar ayak var sendesempatiksalakcinni36 giysem keşke minicik bayılıyom öyle ayaklara

evet cnm yazlık 38 .9
kışlık 39 ve üstü :)))))
ama benim görüntü 37 gibi ince uzun çünkü :)))))
eşim palamut gibi ayak var sende diyo -tatlicadiarzu-
doğumdan sonra ayak büyümesinide senden duyuyorum cnm kaydirigubbakcemile3

evet cnm yazlık 38 .9
kışlık 39 ve üstü :)))))
ama benim görüntü 37 gibi ince uzun çünkü :)))))
eşim palamut gibi ayak var sende diyo -tatlicadiarzu-
doğumdan sonra ayak büyümesinide senden duyuyorum cnm kaydirigubbakcemile3

bende ilk defa kendimde görüyom zaten ben hamileliğim boyunca ayaklarım şiş gezdim pazar terlikleri varya tokalı onlarla hep düğüne bilem gitmiştim ne yapayım ayakkabı terlik omuyodu 41 numaraydı hemdekaydirigubbakcemile3
seninde olursa öyle palamut gibi değilde ne gbin olur acaba:roflol:

iklim bak bu terlikler
images

bende ilk defa kendimde görüyom zaten ben hamileliğim boyunca ayaklarım şiş gezdim pazar terlikleri varya tokalı onlarla hep düğüne bilem gitmiştim ne yapayım ayakkabı terlik omuyodu 41 numaraydı hemdekaydirigubbakcemile3
seninde olursa öyle palamut gibi değilde ne gbin olur acaba:roflol:

iklim bak bu terlikler
images

enem terliğe bak karizma sıfır kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 şaka şaka ne yapıcan hamilesin sonuçta normal kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
benimkiler küçülsün kıs olmasmı zemuszemus

enem terliğe bak karizma sıfır kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 şaka şaka ne yapıcan hamilesin sonuçta normal kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
benimkiler küçülsün kıs olmasmı zemuszemus

sorma ne sıfır hemde çok fenaydı ya 8 aylıktım teyze kızın düğününe gittim takya çıkarken abiye terlik giydim aykların yarııs dışarda sonra yerime geçip tekrar gezerlerimi giydimhihoyyyt
seninkiler küçülürmü bilmem canım sanmıyom büyümesinde hep böyle kalsın

ben kaçtım bebekim dış almıştım saçımı taramadım hala zeten kurutmuyom hiç saç falan sıcaktan hemen kuruyo:icecream:

sorma ne sıfır hemde çok fenaydı ya 8 aylıktım teyze kızın düğününe gittim takya çıkarken abiye terlik giydim aykların yarııs dışarda sonra yerime geçip tekrar gezerlerimi giydimhihoyyyt
seninkiler küçülürmü bilmem canım sanmıyom büyümesinde hep böyle kalsın

ben kaçtım bebekim dış almıştım saçımı taramadım hala zeten kurutmuyom hiç saç falan sıcaktan hemen kuruyo:icecream:

ay allahım ne kokoşluk kaydirigubbakcemile3 takıya çıkarken yine eksilmemiş kokoşluğun :nazar::nazar:
ay evet olduğu gibi kalsın iyisi :)))
tmm görüşürüz cnm benimde eşim geldi yemek yedik o ara yazıp gitmişsin ŞenizŞeniz görüşürüz cnm ama saçını kurut beya sinüzüte kapılırsın mazallah Şeniz

yerim senin avatarını çekirdek aileni ben :nazar: bu avatarın süper olmuşş :nazar:

yerim senin avatarını çekirdek aileni ben :nazar: bu avatarın süper olmuşş :nazar:

seninkide çok güzel kız aman canın niye sıkılıyoki kaydirigubbakcemile4tatile gitçen işte az kaldı beyaa
bende gezmedeydim bugün arkadaşım kahvaltıya çağardı sabah sabah döküldüm yollara yeni geldim sayılır bi bakayım dedim size kimse gelmemiş bugün duşa gircem şindi allahtan yemek vardı evde rahatımbayanssulusmile

kızlar tayinim şırnağa çıktı
şırnağa gidiyom ben
:gitme:

kız ne diyon ohaoldumsmilesen yaa gerçekmi söylüyosun şakamı üzüldüm bak şindi gitmezssin be yavrucum ne etçen şırnakta yaa nolur şaka olduğunu söyle nazım:gitme::gitme::gitme:

Selam kızlar epeydir giremedim topice
Geçmişi okudum baya kaynatmışsınız

kız ne diyon ohaoldumsmilesen yaa gerçekmi söylüyosun şakamı üzüldüm bak şindi gitmezssin be yavrucum ne etçen şırnakta yaa nolur şaka olduğunu söyle nazım:gitme::gitme::gitme:

canım benim yaa gitme boşver başka iş bulursun

yok kuzum gayet ciddiyim
şırnak çıktı şansıma
yok kuzum işimi bırakacak değilim buda bizim mesleğin en zor tarafı işte

nazalp tatlım kıymetlim.sevindim desem yalan,üzüldüm desem yalan.ama orasıda bizim. eğitim,sağlık onlarında ihtiyacı. belki sen ve senin gibi kocaman yüreği olan insanlar el verdikçe ülkemizin birlik ve düzeni dahada iyiye gidecek inanıyorum.canı gönülden kucaklıyorum seni.allahım hakkında hayırlısını versin.kötülerin şerrinden hepinizi korusun

Back
X