• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

http://sevimlipembemutfak.blogspot.com

benim bloğum kızlar nazalp oldu şekercim sayende kız benim kanımada girdin öylesine bişiler ekledim deneme için
bende ekledim seni tatlım da hem gmail hesabımla hemde bloguma ekleyınce
senı iki kere izliyo oldum
nasıl düzelcem bilmiyom
kaydirigubbakcemile3
iklim kuzum nerdesin yaa bırak işi gel özledim seni

bu kızda iiki bi tatile gidiyo yaa
burayı cok boşladı

yettim yettim bu gecelik yeter bileklerim ağrıdı :)))
anaa blokmu açtınız baktım ikinizinkinede :)))) ama izleyemedim faceden olmuyo başkada bi yerden hesabım yok benim nası yapıyımda izliyim sizi :)))))))))))
ay bende canım trakyam diyemi açsam kaydirigubbakcemile3

anaa blokmu açtınız baktım ikinizinkinede :)))) ama izleyemedim faceden olmuyo başkada bi yerden hesabım yok benim nası yapıyımda izliyim sizi :)))))))))))

heee sende açç
trakyanın güzelliklerini anlatırsınn
boshayallersmile
gmailden bi hesap al onla izle bizi
bak izlemezsen darılırızz
kaydirigubbakcemile2

heee sende açç
trakyanın güzelliklerini anlatırsınn
boshayallersmile
gmailden bi hesap al onla izle bizi
bak izlemezsen darılırızz
kaydirigubbakcemile2

ya şimdi zor geliyo biliyonmu :)))))))) yorgunum canım boncuk işi aldım evde yapıyorum 2 gündür pcyi açasım yok anca akşamdan akşama açıyorum özlemişim sizi geldim hemen :))

ya şimdi zor geliyo biliyonmu :)))))))) yorgunum canım boncuk işi aldım evde yapıyorum 2 gündür pcyi açasım yok anca akşamdan akşama açıyorum özlemişim sizi geldim hemen :))

boncuk işi nedir kız
nerden çıktı bu şimdi
özlersin tabeee özlersinnn

boncuk işi nedir kız
nerden çıktı bu şimdi
özlersin tabeee özlersinnn

cam fanuslara şekilli boncuk yapıştırıyotum cnm renk renk çokta eğlenceli ama ben fazla çalışıyorum her yerim ağrıyo parmaklarım özellikle ..hem kafam dağılıyo hem cigara parası çıkarıyom bacı :delphin:

bende ekledim seni tatlım da hem gmail hesabımla hemde bloguma ekleyınce
senı iki kere izliyo oldum
nasıl düzelcem bilmiyom
kaydirigubbakcemile3

bende görünmüyo kız izlediğim sana yorum bıraktım ben yorum gitmedi galiba ama seninki gelmiş 2 yerde izle boşver düzeltmekaydirigubbakcemile2

bu kızda iiki bi tatile gidiyo yaa
burayı cok boşladı

kızanım çalışıyo tatil harçlığı çıkarıyo:hulya:

canım benim yoruldunmu çok kıyamam sana cigara paranımı çıkarıyon:delphin:blog açtık nazalplan sende aç diycem ama işin var gülüm

canım benim yoruldunmu çok kıyamam sana cigara paranımı çıkarıyon:delphin:blog açtık nazalplan sende aç diycem ama işin var gülüm

geldim ama çocuk durmuyo ki bilgsyarı kucaklıyo çıkmam lazım şkerimŞeniz

boş anımda ilk işim olsun cnm kendime inanamıyorum facedeki oyunları bıraktım 2 gündür şok şok ohaoldumsmile
valla sevdim bile eşimde yardım ediyo 1 saat kadar çalış karı para lazım diyo haspa :1::1:
:1: :1: :1:
gidiyonmuu yaa ii tmm görüşürüz inş öptüm cnm :3::3::2::2::3::3::1::1: :a015:

cam fanuslara şekilli boncuk yapıştırıyotum cnm renk renk çokta eğlenceli ama ben fazla çalışıyorum her yerim ağrıyo parmaklarım özellikle ..hem kafam dağılıyo hem cigara parası çıkarıyom bacı :delphin:

heee ii çalış bakalım
cigarette içerken ii
:umursamaz:

gelmedi yorumun tatlım bana
boş anımda ilk işim olsun cnm kendime inanamıyorum facedeki oyunları bıraktım 2 gündür şok şok ohaoldumsmile
valla sevdim bile eşimde yardım ediyo 1 saat kadar çalış karı para lazım diyo haspa :1::1:
:1: :1: :1:
gidiyonmuu yaa ii tmm görüşürüz inş öptüm cnm :3::3::2::2::3::3::1::1: :a015:

hahahaaa adam haklıı
:dilcikar:

tamam tatlım bende yatıcam birazdan
ama özletme kendını beya uzatma arayı
ii geceler kuşum görüşürüz
opuyorumnanaktan

tmm balım özletmem akşamları girerim iş karısıyım artıkın kaydirigubbakcemile3
iyi gecelerr kuşummm ŞenizŞeniz

Back
X