• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

eşimi bekliyorum bi yandanda kullandığım ilacı araştırıyorum cnm

ne ilacı kullanıyon kı canım

glukofen
şeker direnci için pkolular kullanıyor 3 aydır kullanıyorum 6.aydan sonra doğal yolla adette bebekte düzene giriyomuş yani ...
bizim düğün var bu akşam kahve içiyoz birazdan çıkıcaz gidicez :sm_cool::sm_cool:

DEĞMEZ...:oklava: kimsede kabul etmez bence bunu
tepkinizi koyun yavrum yaa

vazgeçtim bulaşmayın sevmedim :1closedeyes:

bende sizle aynı fikirdeyim kızlar ama çoğunluk yaşlı bizim apartman tutturmuşlar asansör isteriz diye bide depremde hasar görmüş bu bina bizde yeni öğrendik şimdi olmasa bile 2015 yılına kadar mutlaka yeniden yapılması gerekiyomuş neyse hayırlısı neyse o olsun zaten 60 milyarımızda yokki verelim belki satar gideriz buralardan anamın mahallesinekaydirigubbakcemile2

glukofen
şeker direnci için pkolular kullanıyor 3 aydır kullanıyorum 6.aydan sonra doğal yolla adette bebekte düzene giriyomuş yani ...
bizim düğün var bu akşam kahve içiyoz birazdan çıkıcaz gidicez :sm_cool::sm_cool:

:teytey::teytey:yine döktürecen bu akşam yani:hooray:

dance3.gif

NAZALPLE COKMASUMM
kaydirigubbakcemile3

iyi pazarlar kızlar ne yağmur yağdı dün geceden beri mübarek bizde evdeyiz biyere gitmedik eşi ve oğlum uyuyo bende uyuycam galiba sabah 8 de kalktık daha sözde bugün pazar

iklim allah iilini versin emi bu halde güldürdün beni
:1: :1: :1: komik ama yaa :1:
neyin var cnm senin :teselli:
iyi pazarlar kızlar ne yağmur yağdı dün geceden beri mübarek bizde evdeyiz biyere gitmedik eşi ve oğlum uyuyo bende uyuycam galiba sabah 8 de kalktık daha sözde bugün pazar
iyi pazarlar gülüm
evet çok yağdı akşam halada yağıyo akşam düğün kına gibiydi sünnetti kapıda yaptılar tam trakyaydı bi görsen süperdi amma döktürdük varya branda serdiler yukarı yoksa oynayamazdık çok yağıyodu.
sende yat uyu kız onlar uyurkene kaydirigubbakcemile5
anaaam bizede bak sen nerdesin kız kendinide koysaydınyakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kendime uyduramadım kız sende bana şeetsene :1:
lülülülülülü
18.gif

:lepi::lepi::lepi:
öndeki nazalp ortadaki ben arkadaki iklim cadısı

ben kırmızılı turkbayragi

ne yağmur ne çamur dinlemedin döktürdün yine hee ne güzel kız bizde düğün olsada gitsek bende dün oğluşuma mayo aldım temmuzda şarköye gitçez ya kendime bulamadım bikini istemiyorum daha kapalı bişeyler alıcam

Back
X