• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

iklim kızanım iiiç keyfim yok.benim kızın sınavı berbat.ooof of....... masım yavvum yaza bende şarköyde oluyom bir hafta sonaaa gitçem inş. kıslaaaar ağlamak istiiiom

ay aksi kötümü geçmiş sınavı canım inşallah yine iyi not alır belli olmaz
ben temmuzda gtiçem canım şarköye tizem var orda

masımım güzelim.kitapçığa göre 3 kez farklı yerlerde hesaplandı 365 399 417 çıktı. ama işin içinden çıkamadık ağustosu bekliicez yapcek bişiii yok sağlık olsunnn

01020077go8uu.gif

iyiyim cnm hayırdır elektrik neden yoktu burda kesinti yok :nazar:
napim cnm canım sıkılıyo :delphin:

kazı çalışması varmış aşağıda caddede biz tam dışarı çıkıcaktık canımız sıkıldı kapıdan çıkarken elektrik geldi kaan bile zıpladı hoşuna gitti holeey dedik hep beraber canın niye sıkılıyo işler nasıl gidiyo canımŞeniz

kazı çalışması varmış aşağıda caddede biz tam dışarı çıkıcaktık canımız sıkıldı kapıdan çıkarken elektrik geldi kaan bile zıpladı hoşuna gitti holeey dedik hep beraber canın niye sıkılıyo işler nasıl gidiyo canımŞeniz

aa tmm anladım cnm bizim burda hiç olmuyo bazen olsun istiyorum romantik olurdu :asigim: mumlar yakardık tv yok net yok :asigim: konuşurduk bol bol :asigim:
yok kız o ara sıkıldım ama sonra geçti opuyorumnanaktan

evet bizde romantik yemek yedik bu akşam mum eşliğinde her yere mum damladı tabi bide biz yakıyoz kaan söndürüyo zor be eskiden nasıl yaşıyomuş insanlar elektriksiz yaa

evet ya :)) biz romantiklik derken evide yakarız cidden eski insanlar gibi olamayız bizler kaydirigubbakcemile3

yanına al leptobu kız orda net vardır belki sahilde güneşlenirken kk ya girersin elin neder acaba başlıycam kk na burda bile rahat yok der dimikaydirigubbakcemile3

Back
X