• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

yanına al leptobu kız orda net vardır belki sahilde güneşlenirken kk ya girersin elin neder acaba başlıycam kk na burda bile rahat yok der dimikaydirigubbakcemile3

başta alalım dedik eşimle ama sonra karar değiştirdi bizimki kafamçokkarıştı bir hafta sabredemezmiymişim :smiley-cool: ama belki kandırırım :enbuyukkk:

5ea880bab7ba5560ab8b50532e1d7a92.gif

ay ne tatlılar yahu kaydirigubbakcemile3

bak ne diycem ikimizde biir renk söyleyelim sırayla sonra o renkte olan resmi koyalım googlede falan bulup oyun oynayalım az kaydirigubbakcemile3
hemen söylüyorum YEŞıL

boşver be kafanı dinle tatilin tadını çıkarın biz hep burdayız nasıl olsa kaçmıyoz bekliycez seni sende anlatırsın gelince ben ararım seni telden arkadaşım merak etme sen havadisler olursa bildirirm

boşver be kafanı dinle tatilin tadını çıkarın biz hep burdayız nasıl olsa kaçmıyoz bekliycez seni sende anlatırsın gelince ben ararım seni telden arkadaşım merak etme sen havadisler olursa bildirirm

BEN DAYANAMAZ ARARIM ZATEN SENİ kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
EŞİMDE UHH YANİ DER :1::1::1:

kızanım nerdesin ben çıkıyom çok yavaş bilgisayar birazda faceye gidiyim öptüm talım iyi geceler

Back
X