• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

yap bakalım nasıl olcak ben yine kremalı patates yapıyom ne yapalım çok seviyoruz biz onu yanında da patlıcan kızartma sarımsaklı yoğurt karpuz yayla çorbasıcokacimcoook
oh menün harika valla tam yazlık :hooray:
şu kremalı paatesini denicem de eşim mantarlı kaşarlı delisi pişti bile birazdan yicez :))
resim çekmek zor geliyo ama belki çeker koyarım :))
evt güzel bi şarkı
:asigim::asigim::asigim:

:asigim::asigim: benden sana gelsin o vakit

oh menün harika valla tam yazlık :hooray:
şu kremalı paatesini denicem de eşim mantarlı kaşarlı delisi pişti bile birazdan yicez :))
resim çekmek zor geliyo ama belki çeker koyarım :))

evt güzel bi şarkı

:asigim::asigim: benden sana gelsin o vakit

canımsın ikimizin şarkısı olsun o zamanhihoyyyt
hadi afiyetle yiyin bende patatesin kremasını döktüm şimdi kaşar ekliycem üstüne eşimin gelmesine daha 45 dk falan var kapıycam fırını içinde sıcak kalsın biraz balkona çıkıyım bari etrafa bakalım bakacak ne varsa:umursamaz:

canımsın ikimizin şarkısı olsun o zamanhihoyyyt
hadi afiyetle yiyin bende patatesin kremasını döktüm şimdi kaşar ekliycem üstüne eşimin gelmesine daha 45 dk falan var kapıycam fırını içinde sıcak kalsın biraz balkona çıkıyım bari etrafa bakalım bakacak ne varsa:umursamaz:

ay evet ikimizi şarkısı olsun :asigim: yarim yarim sempatiksalakcinni
saol bitanem sizede afiyet olsun çok öptüm görüşürüz bak bakalım dışarı biraz Şeniz

turuncu_kurbaa_inci-lay.com.jpg

gösteririm ama elletmem zatenkaydirigubbakcemile3resmi uplodat ettrimeye uğraşıyom çok mühüm değil aslında sıradan bişiy uyduruk

gösteririm ama elletmem zatenkaydirigubbakcemile3resmi uplodat ettrimeye uğraşıyom çok mühüm değil aslında sıradan bişiy uyduruk

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 efferen :))
olsun ben yinede merak ettim ama sen yaparsında güzel olmazmı

Back
X