Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 efferen :))
olsun ben yinede merak ettim ama sen yaparsında güzel olmazmı
oo hayırlı olsun cnm güle güle kullan iyi günlerde bihteri izlemiyorumki hiç dikkatte etmedimkocam bana cep telefonu almış nokıa ama nosu neydi unuttum bihterin telefonuna benziyo beyaz:roflol:
kaydirigubbakcemile3ay allah rezil oldum resim yüklenmiyo siteye sabun kesesi yapmıştım:roflol:
oo hayırlı olsun cnm güle güle kullan iyi günlerde bihteri izlemiyorumki hiç dikkatte etmedim
sağol canım
kaydirigubbakcemile3
gördüm gördüm hoş olmuş kız ellerine sağlık kaydirigubbakcemile5
evet oldu ama küççük olmuş neyse
ayyy bu akşam şevkete sinir oldum mal erif suçu üzerine aldı leyla salağı yüzünden hep çocuğun başını yaktılar tutturdu bi kızanımı yanlız büyütemem ağbi diye
afiyet olsun sanada yaparım kız kocişle yıkanırsınızsabunlar frambuaz kokulu kaydirigubbakcemile2
ay sorma ya şevket salağı işte ama babasıda fena azarladı ben olsam o eve dönemezdim bi anlamda kaçtı ama hayatı yandı o ayrı
resim ufak tam anlayamadım emmeaz romantikte olmaz hani kaydirigubbakcemile3
evet ali rıza aradı fırçayı yiyince üstüne leylada zırlayınca suçu üstüme alayımda kurtulayım dedi zavallı şevket acıyom ona ben:roflol:
sana özelden bişey yazıyom şimdi-tatlicadiarzu-
:kedi:romantikini yerim seninsempatiksalakcinni
yaz yaz heyecanla bekliyorum
acıyorum bende ama salak ya yine kendi salaklığı mithatta ağır konuştu ama
akannehirpek heycanlanacak bişey yazmadım dimi evet mithat salağa da ağar konuştu ya ali rıza bide şeker götürdü ona adam zamanında eski gelinini götrümüştü onu unuttugamyoncuiremsu
kız bu sabah geç kalmışım eşim geç gitti işe bırak servis otosuda onda insanlar beklemiş durmuş onu kaydirigubbakcemile3
ayy erken yat bari yine adam kalmasın geç işe ben rahatım benimki kendi kalkıyo bide kaynatam sabah 7 de başlıyo aramaya beraber gidiyolar işe ne adam varya daha 5 te kalkıyo benim kayınper 100 kere dedi eşim arama ben kalkıyorum diye hala arıyo çaldır babam çaldır![]()
benim kaynanamda öyle duymasın biyere gidicez artık başlıyo zillere basmaya hadi hadi hadi eşim fıttırıyo :)))).......bu yaşlılar böyle anacım
ay yatasım yok valla ya süt ısıttım bir bardak onu içicem
oh eşin kendi kalkıp gidiyo süper benimki kahvaltı hazırlamassam fırça atıyo bana ben gidince yat ne işin diyo :)) ama hazırlıyom yiyip gidiyo ben güm yatağa bi uyanıyom 12 :lepi:
ayy niye böyller bu yaşlılar hele ramaznda her akşam zır zır ararlar kalktınızmı diye ödleri kopuyo çocukları aç kalcak diyeohaoldumsmilekahvaltı kaynanam koyuyo ikisine bir orda beraber yiyolar işte hiç hazırlamadım evlendiğimden beri hep öyle eşim bekarkende öyleydi afiyet olsun ben sütümü içtim çoktan:içelim: