• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

yemeğe devam edersem ilerdeki halim :1:
gerçektir bence oluyor bukadarlarda kaydirigubbakcemile3

yok güzelim bukarda olmassın bunun için 40 değil 400 fırın ekmek yimen gerekir senin kilon güzel balık et yakışır sana

masımım iklimim ne dionus kim kimi öptü

iklim ilen ben birbirimiz öptük ayol yanlış anlamakaydirigubbakcemile3

yok güzelim bukarda olmassın bunun için 40 değil 400 fırın ekmek yimen gerekir senin kilon güzel balık et yakışır sana

iklim ilen ben birbirimiz öptük ayol yanlış anlamakaydirigubbakcemile3

benide öpün noluuuuraklinialirimsmile

:1:
olmaz herkezi öpmeyiz :roflol::roflol:
şaka şaka öptüm bende hemde kocamannn
3722023lg1pc.jpg

ben geldiğimde kimse gelmiyor ben gidiyorum herkes burda ıhh :(.

forumda biri ortalığı karıştırmış ha ne gerizekalı insanlar var şu dünyada ya . başkasının adına bir sürü şey uydurdunda ne oldu :(.

resimlere koptum hahhaha hepsi süperdi.

ya ben hiç şarköye gidemedim iyice merak ettim oraları. bize burda erikli yakın olunca başka yeri aramıyoruz.

yeni doğacak bebişler varmış hayırlısıyla doğsunlar inşallah.

bugün keşanda yağmur yok rahat rahat pazarda dolaştık birsürü incik boncuk aldık paralar suyunu çekti eve geldim yemeklik hiç birşey almamışım :)

sibelciğimmm bugn denk gelemediysek gece gelirik meraklanmaaa havalar suğusunnn erkesçikler burdaa geneee ben çucuk olunca biraz zor girerim ama olsun kaçamak yaparım gene

sibelciğimmm bugn denk gelemediysek gece gelirik meraklanmaaa havalar suğusunnn erkesçikler burdaa geneee ben çucuk olunca biraz zor girerim ama olsun kaçamak yaparım gene

oyy tatlı hamiş:) sen üzme kendini hiç elbet toplaşırız bende daha iyi kaynaşırım sizlerle tabiii isterseniz:P. bebek erkek galiba adı bellimi? tekirdağın içindemisin? bende keşandan :)

oyy tatlı hamiş:) sen üzme kendini hiç elbet toplaşırız bende daha iyi kaynaşırım sizlerle tabiii isterseniz:P. bebek erkek galiba adı bellimi? tekirdağın içindemisin? bende keşandan :)

kaynaşşırızzz tabii cnmm trakya insanıı sıcak olurr evett oğluşumm gelıyo kısmetse teyzesii çorluda yaşıyorum cnm benn

Back
X