• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

olsun cancaazım sen çalış Allah bol kazançlar versin inşallah
biz topiii boş bırakmıyoz kızanlar olarak gözün arkada kalmasın opuyorumnanaktan

oy oy düşüncelim benim oh süper sakın kopmayın anacım iyiki bulduk birbirimizi amin bebeğim çok saol sizede bol kazançlar hadi ben kaçam uykum geldi zabah 5te kalkıcam -tatlicadiarzu-

günaydın

allah evlatlarımıza sağlık versin bizlere bağışlasın canım......

ooooo anneyi gazete okuyacak kadar rahat bırakıyorsak süperrr
kaç yaşında oğlun?
ben en son gazete okumak istediğimde oğlum sebilde parmağını yakmıştı:(
yerimizde duramayız biz:(((

gazete okumak değilde göz ucu ile bakmak desek daha doğru olacaktı galiba benim oğlumda eylülde 3 yaşında olucak ama yanımdan ayrılmaz dışarıda korkar bide arkadaş bulursa kendine koşturur falan ama gözü hep bendedir ama evde çok yaramaz ağlıyorum artık sinirden çok dağatıyo karıştırıcı kurt var sanki fıkır fıkır kaynıyo:3:

dün gece iklim gelmiş kaçırmışım canım özledim seni çok:asigim:dün metroya bindim ben klima beni çarptı galiba bu sıcakta grip oldum çok kötü nefes alamıyorum

iklımım, pisiiim,masımım yavvummmmm ben geldim kıslar nirdesiniz.3 .5 gün burdayım gene gitçem ama olsunnn özledim hepsinisi yeni gelen kıslarada merhaba diyorum

resimblogu_cingene.gif

çingene makyajı yarışmamız için başvurular başlamıştır kızlar

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=14475938#post14475938

topiimiz boş kalmış beyaa
çingene makyajı yarışması varmış ben de feci yandım şopar gibi oldum katılsam kesin birinci olurum beya:)

allegria katıl madem beyaa topik olaraktan oyumuz sana gider en iyi biz yaparız çingene makyajı bizden sorulur

yok be masımım ben katılsam diğerlerinin hiç şansı olmaz o yüzden haksızlık olmasın diye katılmıyom aklinialirimsmile

Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

yok be masımım ben katılsam diğerlerinin hiç şansı olmaz o yüzden haksızlık olmasın diye katılmıyom aklinialirimsmile

kesinlikle olmaz yeşil gözlüm gözlerin yeter katılmana yavrum ne zaman başlıyo bu çingen yarışması trakyadaki akrabalara haber verelim gelip katılsınlar:hulya:

Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

şeniz şeniz nazalp marifetli hatun bloğunu takip etmiyom sanma şekercim kızandan zaman yok yorum yapmaya kafayı yemek üzereyim bi çocuk bu kadarmı yaramaz olur yaaa:gitme::gitme::gitme::gitme::gitme:mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

Back
X