Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

izlemeni tavsiye ederim canım
bende dediğin diziyi hiç izlemedim tek yaprak dökümünü izlerdim bitti gitti :59: şimdide bu sardı beni

izlemeni tavsiye ederim canım
bende dediğin diziyi hiç izlemedim tek yaprak dökümünü izlerdim bitti gitti :59: şimdide bu sardı beni

yaprak dökümü bambaşka bişeydi ya:16:en son bölümünde çok ağladım :43:

selam kızlar nasılsınız anneme gittim dün orda kaldım bu akşam üzeri geldim eve çok yoruldum çok gezdim boynum tutuldu sağa sola çeviremiyorum ya çok kötü varmı bir önerisi olan iklimcim canım napıyosun avatarına bayıldımmm

selam kızlar nasılsınız anneme gittim dün orda kaldım bu akşam üzeri geldim eve çok yoruldum çok gezdim boynum tutuldu sağa sola çeviremiyorum ya çok kötü varmı bir önerisi olan iklimcim canım napıyosun avatarına bayıldımmm

günaydın kuşum özledim seni yormuşsun kendini en iyisi bi hap iç uyu cnm saol cnm avatarım ruh halimi anlatıyor :86: kısmet ya

iklimmmmmmmmmmmmmmmmm hoşgeldinnnnnnnnnnn gısssssssss şaşırdım seni görünceee özledik seni çukkkk iyikiii geldinnn

günaydın kuşum özledim seni yormuşsun kendini en iyisi bi hap iç uyu cnm saol cnm avatarım ruh halimi anlatıyor :86: kısmet ya

canım akşam dediğin gibi yaptım hapı içim uyudum terlemişim sabah kalktım bişeyim kalmamış bugün misaifr vardı çok yoruldum ayaklarım ağardı koşturmaktan çocukların peşinde

selam kızlar nassınız bakem?

selam canım hoşgeldin

iklimmmmmmmmmmmmmmmmm hoşgeldinnnnnnnnnnn gısssssssss şaşırdım seni görünceee özledik seni çukkkk iyikiii geldinnn

iklimimiz geldi ama simdi siz yoksunuz patik nasılsın canım oğlunu öpüyorum

canım akşam dediğin gibi yaptım hapı içim uyudum terlemişim sabah kalktım bişeyim kalmamış bugün misaifr vardı çok yoruldum ayaklarım ağardı koşturmaktan çocukların peşinde

selam canım hoşgeldin

iklimimiz geldi ama simdi siz yoksunuz patik nasılsın canım oğlunu öpüyorum

bızdığım benim yine bugünde yoruldun desene bende malum uzanıyorum paso popuşum ağrıdı yat yat:)
kim geldi misafir

şekercim ben geldim kaanın ateşi var yine kucağamda sallıyorum bugun arkadaşım geldi çocukluktan arkadaşız 2 de oğlu var düşman başına çok yramazlar komşum geldi bide ondada 2 çocuk evin halini görmen lazımdı neyse topladım sağlık olsun ama yoruldum ya sen napıyosun nasıl geçiyo günlerin yatmazssın kız sen sende gezersin

İyiyim kızlar sağolasınız..Yarın malum haftasonu malak gibi uyucam :27: O yüzden gezinip duruyom nette
patik hoşgeldin canım ay o yakışıklıyı yerim ben kocaman maşallah ona :nazar::nazar::nazar:

senin oğluşun rahat vermiyodur sana gerçi benim de annem gelip yeter çok uyudun kalk diyo ama bi şansımı denicem yarın :27:

kızlar ne kadan mikemmel eski grup toplanmış oldukk bi nazo eksikk oda gelir inşşş bende bizim ufaklıktan fırsat buldukça bakıcam topikeee kadroyu tamamlıycazz iklim teyzesi büyüdü benim oğluşummmm ek besine geçtik artıkınnn masumummmm iiiimm kuzum sen nasılsınn ne oldu senin kuzuya geçmiş olsunnn grip falanmı oldu yoksaa allegraacığımm o uykuların tadını çıkar kuzumm gerçi bende bebişş yapana kadr çok uyudummmmmmmmmmm veee onlar mazide kaldı artıkkk bebek oluncaaa uykuu hayalll valla 10 dk uyuysammm sankiii 10 saatmiş gibi iyi gelıyooo hepinizi çokkkkkkkkk öptüm kızçelerrr yarın kısmetse görüşrükkkk

dünaykın dünaykın diyim size oğlumun dilinden :55:ne güzel bir cumartesi sabahı hava güneşli ben 7 gibi uyandım daha doğrusu kaan tarafından uyandırıldım ne ettiysem uyumadı velet şimdi uyudu benimde uykum kaçtı zaten patikçim oğlum 20 gündür hasta nerdeyse bir çocuk üst üste nasıl hastalanır bilmiyorum iyleşiyo diyorum 3 gün sonra yine ateş boğaz ağrısı kanında mikrop çıkmıştı bir türlü toplayamadı..allegria uyu güzelim annende ses etmesin çalışınca bide çocuk olunca uyku daha bir kıymetli oluyo ya haftaya bi gün annemi çağarcam karar verdim ve bütün gün uyuycam:63: o baksın çocuğa:68:

herkez gelmiş ne güzel seviyom sizi :60: kızçeler başım ağrıyırı akşamdan beri nete bakamıyorum daha çok ağrıyo malum hapta içemiyorum ..4te eşim gelicek işten çıkıp gezicez hava alıyım biraz bir haftadır sadece bi gün çıktım markete o kadar

selam kızlar nasılsınız bugün ağbimlere gittik yeni geldik sayılır eve daha çamaşır asıp bulaşık makinesini boşaltıcam yarın pazartesi büyük temizlik günü:68:

Back
X