Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

selam kızlar nasılsınız bugün ağbimlere gittik yeni geldik sayılır eve daha çamaşır asıp bulaşık makinesini boşaltıcam yarın pazartesi büyük temizlik günü:68:

meraaba aşkım :69:
oo yine kıpır kıpır durmamışsın yerinde kuşum bebişiniz büyümüştür :nazar: bırak bu pazarteside yapma kıs :1: bende dalmışım belirti topiklerine tatlışım 20sine az kaldı :27:

meraaba aşkım :69:
oo yine kıpır kıpır durmamışsın yerinde kuşum bebişiniz büyümüştür :nazar: bırak bu pazarteside yapma kıs :1: bende dalmışım belirti topiklerine tatlışım 20sine az kaldı :27:

bugün hava çok güzeldi daha 12 de çıktık evden bebişimiz 7 aylık oldu çok tatlı şipşişko ama beni sevmiyo yüzüme bile bakmıyo:63: eşimi çok seviyo ona gülücükler atıyo hep:76: bebeğim ayın 20 sine az kalmış bende heycanlıyım aklımdasın hep vallahi eşime bile söyledim soruyo arada arkadaşın napıyo niye gelmiyo diyo dedim biz gitçez ona senin için hep dua ediyorum aşkım mevlam kabul etsin inşallah

bugün hava çok güzeldi daha 12 de çıktık evden bebişimiz 7 aylık oldu çok tatlı şipşişko ama beni sevmiyo yüzüme bile bakmıyo:63: eşimi çok seviyo ona gülücükler atıyo hep:76: bebeğim ayın 20 sine az kalmış bende heycanlıyım aklımdasın hep vallahi eşime bile söyledim soruyo arada arkadaşın napıyo niye gelmiyo diyo dedim biz gitçez ona senin için hep dua ediyorum aşkım mevlam kabul etsin inşallah

pamuk kalplim benim
allah razı olsun ne muradın varsa versin ee kaanım nası oğlumun adaşı :60:
benim eşimde soruyor ne oldu çapalı arkadaşınla gidip gelmiyonuz hiç diyo :60: dedim bende onlar gelicekler o günü bekliyoruz :64:

pamuk kalplim benim
allah razı olsun ne muradın varsa versin ee kaanım nası oğlumun adaşı :60:
benim eşimde soruyor ne oldu çapalı arkadaşınla gidip gelmiyonuz hiç diyo :60: dedim bende onlar gelicekler o günü bekliyoruz :64:

çapalı arkadaş mı :9:sendende allah razı olsun bitanem sende benim zor günümde yanımdaydın teselli ettin ben hiç unutmam oğluma adaş gelir inşallah bi tane daha kaanımız olur kaanlar çok sıcak cana yakın olurlar hemde söylüyeyim benimki sapur şupur öper herkesi:54:ben çıkıyorum canım çamaşır asayım iyi geceler bebeğim

çapalı arkadaş mı :9:sendende allah razı olsun bitanem sende benim zor günümde yanımdaydın teselli ettin ben hiç unutmam oğluma adaş gelir inşallah bi tane daha kaanımız olur kaanlar çok sıcak cana yakın olurlar hemde söylüyeyim benimki sapur şupur öper herkesi:54:ben çıkıyorum canım çamaşır asayım iyi geceler bebeğim

hadi inşallah kuşum hadi iyi geceler öpüyorum

ay moralim bozuldu gider ayak gerizekalının birine neyse o burayı gelip okuyordur zaten allah bildiği gibi etsin onu:22:

he onumu diyon bırak şu YOLLUYU kör şeytandan bulsun bulmuşta zaten neyyyseeee :60::60::60::60:

hepinizin kandili mübarek olsun..dualarimizin kabul olmasi dilegiyle..ayrica sevgililer gününüzde kutlu olsun:16:
mevlidkandilig.jpg

evet az kaldi hayirlisiyla canim.ilk bas nisa ismini düsünmüstük ama simdi tamda onu koycaz diyemiyoruz biraz kararsiz kaldik ipek ve eylülde var bakalim bir karar verebilsek:21:cok zor ya insan hic bir seyi yakistiramiyo:((
maşşallah doğuma az kalmış kız ne isim düşünüyorsun

hayırlısı olsun cnm
nisa koymaya çok var nisanur hele
ipek eylül daha modern benim fikrim tabi cnm :27:

kısçeler nassınıs bakem? geçmiş kandiliniz mübarek olsun .sevgililer gününüz iyi geçmiştir.diye ümid ediyoooom..kısçeler hiç bişeye yetişemiom pc vakit kalmıyo..annamadım gitti.ben mi yaşlandım.ütüyü yapıom kirli sepeti taşoyo mutfağa giriyom salon kapının dışına çıkıyo..yavv ben mi beceriksizim yossssam benim veletlermi buna sebep çözemedim olayı..imdaaaaaaat deyom imdaaaaaattttttt...lütfen mülteci olarak kabul edin beni.ergenlik sorunum yok.koca istemiom.bi köşe kıvrılırım lüüüüütfen biri beni kurtarsııııııııın...:74:

Back
X