Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KIZLAR KOŞUN BEBEK YOLDAYMIŞ İKLİMİM CANIM ARKADAŞIM HAMİLE İÇİNDE BİR MELEK TAŞIYO YAŞASIN CANIM BENİM YA BU SON BİR YIL İÇİNDE ALDIĞIM EN MUTLU HABER TEKRAR TEBRİK EDİYORUM CANIM HAMİŞİM![]()
başardık
![]()
hala aptal gibiyim
saol bitanecik kankim seninde duan çok allah razı olsun ne muradın varsa versin
uyku tutmadı eşime kahvaltı hazırladım gitti dahada uyuyamadım uyku tutmuyodu zaten bi haftadır .
midem yanıyo canımm bugün :86:
teşekkür ederim mavişim aminnTebrik ederim Iklim hemsom
Allah saglikli, hayirli bir evlat nadil eder insallah.
Darisi tüm isteyenlerin basina![]()
iklim bebek kasım ayında doğucak sanırım dimi ben öyle hesapladım kasım 25 doğımluyum bende yay mı olacak yoksa akrepmi bakalımsağlıkla gelsin en önemlisi o
teşekkür ederim mavişim aminn
cnm hesaplama programı ekimin 31 yazıyor bence kasımın ilk haftası falanmı acabanasip ya :)inşallah yay olur ama ya huyu sana benzesin
çok iyi anlaşırız öyle olursa ama akreplede fena değilimdir :90: kısmet bakalım canım benim hadi sende sıra desem
olmamıı ne güzel olurdu ikimiz he ne dersin kaan büyüdü artık
![]()
kıııızlar ben akrebiiiiiiim......16 kasım kızım akrep 17 kasım.valla zararsız akrebimiz ancak kendimizi sokuyoz hehehehe![]()
oda iyi yaysınallahtan kova olabilirdin habire dolardın.boşalamazdın
kovalar sakın kızmayın espiri yaptım tüm kovalardan özür dilerim:92:
tahmini 31 ekim yazıyo heseplamada 3 aşağı 5 yukarı işte :) akrepte yayda tercihim
ben oğlak babası kova :82: :90:
bende bakiyorum kac gündür kimse ugramiyo simdi aklima geldin iKLiM dedim bu kizdan haber gelicekti kesin hamilesindir diye icime dogdu bir baktim gercektende dogru hamileymissintebrik ederim canim Allah tamamina erdirsin
saglicakla hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin
canim
![]()
ay sen çok yaşa emi doğru vallahi
oğlak akrep kova gül gibi geçinir gidersiniz şekerimya bize ne demeli ki ben yay eşim yay kaan başak oğlumun burcunu çok seviyorum ama çok temiz düzenli evi hemen toplar oyuncaklarını yerlerine koyar pis kıyafet sevmez gerçi annem bana diyoki el kadar çocuğu bile temizlik hastası etmişsin
![]()