Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

tabiki olur canım hatta eşlerlede ayarlarız benim eşim sizi çok sevdi kaanı soruyo bana bazen :)
ikimiz süper gezeriz ama ya inşallah allah nasip eder .
uygunmuş fiyatı al canım bende 2 tane var öyle ama kullanmadım hiç zor geliyo :27:

olur tabi canım eşleride görüştürelim fenerliyiz ya kaynaşırız hemen
benimde 2 tane var ama taşlı pullu 1 kaç kere serdim yeni evliyken zor oluyo kullanmak günlük rahat bişey istiyorum

iyiym şekerim dün çıkmak zorunda kaldım rezimlerini çok beğendiğimi yazmıştm zaten topicte açmışsın okumuşsundr kızz muhteşemler gel benimde çek topraağğğmmm......:52::52::52:

olur tabi canım eşleride görüştürelim fenerliyiz ya kaynaşırız hemen
benimde 2 tane var ama taşlı pullu 1 kaç kere serdim yeni evliyken zor oluyo kullanmak günlük rahat bişey istiyorum

evet canım du bakalım o günde gelir hehe:))
günlükse hoş oluyor kullanışı kandır sen eşini aldır kızım :27::27:

iyiym şekerim dün çıkmak zorunda kaldım rezimlerini çok beğendiğimi yazmıştm zaten topicte açmışsın okumuşsundr kızz muhteşemler gel benimde çek topraağğğmmm......:52::52::52:

evet ya sen çıktıktan sonra resmen düğün yaptık topikte roman havaları mı dersin, damat halayları mı dersinn valla çok eğlendik ya :60::60::60:

bu arada fotoğraflarımı beğendiğin için teşekkür ederim canım :69: henüz amatörüm ama seve seve gelir senin de fotoğraflarını çekerim balım :70:

ana bizim topik canlandı iyikide geldiniz canııııımm :64::64::64::64:

Back
X