Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

hoşbulduk.....
hoşgeldin canım:71:

iyiyim canım teşekkürler:54:

:24::24::24:fadıl kendi çalar kendi oynar
allah iyilik versinn:1::1:
evet ya sen çıktıktan sonra resmen düğün yaptık topikte roman havaları mı dersin, damat halayları mı dersinn valla çok eğlendik ya :60::60::60:

bu arada fotoğraflarımı beğendiğin için teşekkür ederim canım :69: henüz amatörüm ama seve seve gelir senin de fotoğraflarını çekerim balım :70:

:1::1:hadi yaa ciddimisin kız valla atvde film vardı kuşku diye eşim izleyelimmi dedi beraber izledik ondan ani çıktım şekerim yoksa kaçırırmydım zaten kafam bunaldı bu derslerden bi sınav bitsede kurtulsam 1haftada olsa kendime gelsem şölee:26::26:evet kız bende alıcam fotoğraf makinesi şööle senin gibi olanlardan nekadara almıştın tatlım össendiimm tabi çekçeksin resimlerimi kızzz:69::69:

Kızlar dünden beri bu videoya çok gülüyorumm :52::52: :60::60::60: :62::62::62: :64::64::64:

[video=youtube;5qEaJnCpkgQ]http://www.youtube.com/watch?v=5qEaJnCpkgQ[/video]

Kızlar dünden beri bu videoya çok gülüyorumm :52::52: :60::60::60: :62::62::62: :64::64::64:

ne güzel oynuyolar yavv bunlar tam romanlar hepsininde kafada çiçekli tokalrı var...
facede çaydanlık sakası vardı bide ben ona çok güldüm noluyoo gızzz diye bağarıyo kadın

kız neyine gülüyorsun romanlar fıstık gibi döktürmüşler bende kalktm iki göbecik attım kız tam üjj bejj olmuş ritim kulakları süper birde fonda kurtlar vadisi müziği eşliğinde roman versiyonu yokmu yaktıın beni evladdıımmm:52::52::52:

hoşbulduk.....

allah iyilik versinn:1::1:

:1::1:hadi yaa ciddimisin kız valla atvde film vardı kuşku diye eşim izleyelimmi dedi beraber izledik ondan ani çıktım şekerim yoksa kaçırırmydım zaten kafam bunaldı bu derslerden bi sınav bitsede kurtulsam 1haftada olsa kendime gelsem şölee:26::26:evet kız bende alıcam fotoğraf makinesi şööle senin gibi olanlardan nekadara almıştın tatlım össendiimm tabi çekçeksin resimlerimi kızzz:69::69:

canım, benim makinam Kodak EasyShare Z1015 IS, yanlış hatırlamıyorsam 600tl civarıydı :61:

ben anneden t.dağ malkara
babadan keşan yenimuhacırlıyım ..ist doğum yerim
kızanım sen neresinden

aaaaaaaa kızz bende t.dağ malkara ailem köylerinde yaşıyor hasköy biliyorsundur belki....göçmenlikte var kaç yaşındasn bende istanbuldaym hangi semt???

ne güzel oynuyolar yavv bunlar tam romanlar hepsininde kafada çiçekli tokalrı var...
facede çaydanlık sakası vardı bide ben ona çok güldüm noluyoo gızzz diye bağarıyo kadın

aaa o videoyu görmem lazım :52:
süper kuduuurr
buçuk vatandaşlar ya bunlar dolu bizim memlekette :27::27:
:8::8::8::8::8::8::8:
kız neyine gülüyorsun romanlar fıstık gibi döktürmüşler bende kalktm iki göbecik attım kız tam üjj bejj olmuş ritim kulakları süper birde fonda kurtlar vadisi müziği eşliğinde roman versiyonu yokmu yaktıın beni evladdıımmm:52::52::52:

he bacım bi düğün kına mına olsa da döktüsek şöyle :52::52:
:60::60::60::60:

:60::60::60::86::86:
Sevgilim Asibe

Te bu aşam zamanlarıda epten akılcımı alır, gözümü göğnümü bi oş edersinbeyav.
abe Allah belacımı versin seni cuk severim. Ne derim sana bu aşkbeni canımdan etmezse gene iyi.
Yatmazmıyım yatacıma abe bi direm uyku girmez güzlerime. Dün o yanı dün bu yanı ep gene silinmez senin ayalin beya.
Günlerdir ekimekten sudan kesildim artıkım. Tarlada elim çapa tutmaz, gayfide desen ne bi laf iderim akıdeşleynen ne 66 uynarım.

Düşün bubam düşün. Recep ağanın sıpası gibi önüme baka baka solurum. Aşamları sizin maallede sülerim 'yârim sende vifa yokmu' şarkısını.
Duyarsın elbet, elmiş ninem bilem diğner. Anlarım kızanım seni anlarım der. Ama üzmeyesin boşuna datlı canını unda u buba varken vermez asibeyi sana der ep.
İşte u zaman çeltik tarlasına döner galbim ehpten gene vıcık vıcık. Şu buban olucak gapçık ağızlıyı yola getiremezmisin beya.

Âşıklık çekeriz bilirsin işte. Eriye eriye gündöndü sapına döndük anacını satımının. Az çok zanatimiz de var. Yaparız fıtımış'ın baçade bi düğün.
Daktırırım beş dane cumuriyet, alırım uzun tülü mantu, alırım kul çantası,
alırım içine allık bilem. Süle anana aşama bunları çıtlatsın bubana.
Yoğsam atar em vallahi em billahi damarları beğnimin. Buzmayasın adamın aklini. Yarın gecem alil'le rasim'i yanıma gatıp senide ısmayılın cibe atıp, çıktıkmı çulu yoluna bokumu yetişirler arkamıza. Te ben adama buguda sülerim kal sağlıcakla.

Seni seven sevgilin;
Yolsuzların Sarı Mumin

Kızlar ben de doğma büyüme istanbul' luyum ama aslen Kırklareli-Babaeski :62:

Gömenlik de var bizde anne tarafı yunanistan-selanik, baba tarafı bulgaristan-varna

Back
X