Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
diloşum, arf ben çıkıyorum kızlar
kendinize iyi bakın.. görüşmek üzere![]()
diloşum, arf ben çıkıyorum kızlar
kendinize iyi bakın.. görüşmek üzere![]()
nere gidiyon marıı erifinmi geldi bende gitçem şimdi kursa anca azırlanırım erifte gelmedi benim zati dün aşamda gitmediydim buaşamda gitmezsem hoca yollara çıkçak beni aramana
iyi akşamlar arf yine görüşürüz canım
abe kıslar nabtreysiniz.bakem gelemiim çoktandır.yeni gelenler hoşgeldinis epinis.geri gidemedim zamanım kıt kusura bakmeycenis aatık.bende pek severim kızanlarla ççüüü meyi.öptüm kıslar epinisi mutlu olun mutlu kalın anacııııım
Ayy süperr koptum valla
Sen kal tek başına da çok şılatırsın gözlerini.
-o ne anasının gözüdüüürr, baksan...a gözlere fıldır-fıldır.
-as trakya kızanı aayran içer,aamburgeriinnlen..
-çü be çü diye de köpek kovalar:))
-nabüün?der atır sorar,abe ii bea diye cevap alır.
- asmış somağnı bej karış mokurdanıp duruyu gavurun evladı.
- e sen de bu sabağ kırağsında çıplacık geziğsin be kızanım, giyiver sırtına bi ırka.
-Yalan söyliysın...
-Anamı ...... söylemiyım:))))
-nabiysin be, bisiklet mi aydaysın. ayda bakaam. ama kenardan kenardan git a büle, anifeye de söyle, eve gelsin çabuk, dışardan içeri girmiyo kapçık aazlı, yok ben gelip bi tekmede alıcam aklını, ayrabolundan ingenler geldi bekliyüler bak...
-Babacığın nassı oldu be Eerduvan (Erdoğan), "bacacıklarım ayrıyı" derdi insancık.
- düzeldi beğa gavur gibi maaşalla, icbişeyciği kalmadı. Eeerdal agamlarla kakavaya bilem gittiler, içmeğea:))
-sende bişi bilmisin be keraneci!
-asan napuyüsün ba
- yaşeyiz bea ayvan ayvan:))
-Hıştırmayın acık , uzdurun kopillee sizi:))
-aaa be üseiin te bu şarj aletini bi pırkala bakayım te böle dımbırdayıp duru be telefon
- Astayım bacacıklarım ağrıyı, mevlide gelemem ama Üsnü agamların düğüne gelirim beea. (düğünlerin terapi edici etkisi):)))
-ep gene trakya beeyaa avrupalıyız çekemiyo susaklar
-boşver sen bu kapçık aazlıları..
-açalım bi kilo rakı sevinsin kızanlar süle bizim şopara alsın gırnatayı gelsin
-aydiii oturmaamı geldik:))
- Sen de epten yaptın kendini üc yaşında kızan gibi.
- annneaaa ismayıl agamlara gitçem.
- sabağ kırağsında bok aramağa mı gidiyin be?
ba buleant!!
ba buleant!!
....
ba buleantt!!
kalksana be ayvanoluayvan! ÜÜÜÜÜHHH aazina yandimin enceeee! :))))
napüyün be aamet? naptırıy kızanlar?
+iyiler beya. domatis, piynir yiyiler. acıkıveemiş kızancıklar. kavak attırıp* duumuşlar te koca gün.
-breh breh breh... iç yorulmay susak ağızlılar. eğlenip* duraylar koca gün sokaklaada.
+ey gidim eeyy! sen duydun mu ibraam aga nın kızı zeliyayı?
-nolmuş beya? anlat bakayım? bilmiyim ben.
+küyün ocasıyla* kaçıvemişler. bubacii* te ora yığılıvemiş...
-amaan beya. evleeden ırak. savsak mıymış zeliya o kada. adi biz gidiyz bostana, misir kazcaz da.
+adi u zaman kolay gelsin. güle güleyin*
Nasılsınız kızlar![]()
iyiyim ben sen nasılsın evi süpürmem gerek kalkamadım bi türlü yavv kalplığım tuttu gene
harika bir topik olmuş:)
bende trakyalıyım,çorluda otururum beyaa:)))))