Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

diloşum, arf ben çıkıyorum kızlar :5::5::5:

kendinize iyi bakın.. görüşmek üzere :54::54::54::54::54::54:

görüşmek üzere...esinleklerle kalın saygılar sevgiler efendim..azıcıkta türkçemizi kibarca konuşalım ama değil mi canım sende kendine iyi bak öpüldünüz bayan.......

nere gidiyon marıı erifinmi geldi bende gitçem şimdi kursa anca azırlanırım erifte gelmedi benim zati dün aşamda gitmediydim buaşamda gitmezsem hoca yollara çıkçak beni aramana
iyi akşamlar arf yine görüşürüz canım

nere gidiyon marıı erifinmi geldi bende gitçem şimdi kursa anca azırlanırım erifte gelmedi benim zati dün aşamda gitmediydim buaşamda gitmezsem hoca yollara çıkçak beni aramana
iyi akşamlar arf yine görüşürüz canım

iyi akşamlar canım benimkide geliyormuşş bende kaçarrr......canım istanbulda oturuyorm t.dağ malkaralıyım sormuşsun görmemişim...ne kursu tatlım bu ozaman sana iyi kurslaarrrr......

kızlar yememe bakıyım bide pilav havuçlu yoğurt vs yapim dedim 3.4 sayfa ilerlemişiniz :nazar: bi geld
m kismeler yoh :60:
her zaman bekleriz kızanlarım ep gene trakyalıyız beya :27::27:

abe kıslar nabtreysiniz.bakem gelemiim çoktandır.yeni gelenler hoşgeldinis epinis.geri gidemedim zamanım kıt kusura bakmeycenis aatık.bende pek severim kızanlarla ççüüü meyi.öptüm kıslar epinisi mutlu olun mutlu kalın anacııııım

abe kıslar nabtreysiniz.bakem gelemiim çoktandır.yeni gelenler hoşgeldinis epinis.geri gidemedim zamanım kıt kusura bakmeycenis aatık.bende pek severim kızanlarla ççüüü meyi.öptüm kıslar epinisi mutlu olun mutlu kalın anacııııım

hoşbulduk abe kızanım.:1: biz de seni öptük..görüşmek dileğiyle :71:

Ayy süperr koptum valla :60::60::60::60:

Sen kal tek başına da çok şılatırsın gözlerini.

-o ne anasının gözüdüüürr, baksan...a gözlere fıldır-fıldır.

-as trakya kızanı aayran içer,aamburgeriinnlen..

-çü be çü diye de köpek kovalar:))

-nabüün?der atır sorar,abe ii bea diye cevap alır.

- asmış somağnı bej karış mokurdanıp duruyu gavurun evladı.

- e sen de bu sabağ kırağsında çıplacık geziğsin be kızanım, giyiver sırtına bi ırka.

-Yalan söyliysın...

-Anamı ...... söylemiyım:))))

-nabiysin be, bisiklet mi aydaysın. ayda bakaam. ama kenardan kenardan git a büle, anifeye de söyle, eve gelsin çabuk, dışardan içeri girmiyo kapçık aazlı, yok ben gelip bi tekmede alıcam aklını, ayrabolundan ingenler geldi bekliyüler bak...

-Babacığın nassı oldu be Eerduvan (Erdoğan), "bacacıklarım ayrıyı" derdi insancık.

- düzeldi beğa gavur gibi maaşalla, icbişeyciği kalmadı. Eeerdal agamlarla kakavaya bilem gittiler, içmeğea:))

-sende bişi bilmisin be keraneci!

-asan napuyüsün ba

- yaşeyiz bea ayvan ayvan:))

-Hıştırmayın acık , uzdurun kopillee sizi:))

-aaa be üseiin te bu şarj aletini bi pırkala bakayım te böle dımbırdayıp duru be telefon

- Astayım bacacıklarım ağrıyı, mevlide gelemem ama Üsnü agamların düğüne gelirim beea. (düğünlerin terapi edici etkisi):)))

-ep gene trakya beeyaa avrupalıyız çekemiyo susaklar

-boşver sen bu kapçık aazlıları..

-açalım bi kilo rakı sevinsin kızanlar süle bizim şopara alsın gırnatayı gelsin

-aydiii oturmaamı geldik:))

- Sen de epten yaptın kendini üc yaşında kızan gibi.

- annneaaa ismayıl agamlara gitçem.

- sabağ kırağsında bok aramağa mı gidiyin be?

ba buleant!!

ba buleant!!

....

ba buleantt!!

kalksana be ayvanoluayvan! ÜÜÜÜÜHHH aazina yandimin enceeee! :))))
:60::60::60::60:çok güzel yaa

asmış somağnı bej karış mokurdanıp duruyu gavurun evladı
Sen kal tek başına da çok şılatırsın gözlerini.

annemden duymuşluğum var bu lafları:62::62:

napüyün be aamet? naptırıy kızanlar?
+iyiler beya. domatis, piynir yiyiler. acıkıveemiş kızancıklar. kavak attırıp* duumuşlar te koca gün.
-breh breh breh... iç yorulmay susak ağızlılar. eğlenip* duraylar koca gün sokaklaada.
+ey gidim eeyy! sen duydun mu ibraam aga nın kızı zeliyayı?
-nolmuş beya? anlat bakayım? bilmiyim ben.
+küyün ocasıyla* kaçıvemişler. bubacii* te ora yığılıvemiş...
-amaan beya. evleeden ırak. savsak mıymış zeliya o kada. adi biz gidiyz bostana, misir kazcaz da.
+adi u zaman kolay gelsin. güle güleyin*

napüyün be aamet? naptırıy kızanlar?
+iyiler beya. domatis, piynir yiyiler. acıkıveemiş kızancıklar. kavak attırıp* duumuşlar te koca gün.
-breh breh breh... iç yorulmay susak ağızlılar. eğlenip* duraylar koca gün sokaklaada.
+ey gidim eeyy! sen duydun mu ibraam aga nın kızı zeliyayı?
-nolmuş beya? anlat bakayım? bilmiyim ben.
+küyün ocasıyla* kaçıvemişler. bubacii* te ora yığılıvemiş...
-amaan beya. evleeden ırak. savsak mıymış zeliya o kada. adi biz gidiyz bostana, misir kazcaz da.
+adi u zaman kolay gelsin. güle güleyin*

memleketimin insanı işte.. :16: süper bayıldım :60:

kızlar hamilelik ne biçim uyku yapıyor yahu sürekli şekerleme derdindeyim uyu uyu nereye kadar :90:

Back
X