- 12 Mart 2009
- 9.980
- 17
- 408
ben geldimmmmmmmmmmmmmm misafirleri geçirdim direk pc ye daldımm haaa napıonuz kızlarr
hoşgeldiiinn nası geçti günün cnm ben yarım saat yoğuuummm sonrasında burdayıımm eşim geliek yemek falan ok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben geldimmmmmmmmmmmmmm misafirleri geçirdim direk pc ye daldımm haaa napıonuz kızlarr
nasıl geçsin cnm yorucuydu ama iiiyiydii tamam hayatım sen bak işine bende dinlenim biraz pc açık benim görüşürz sonahoşgeldiiinn nası geçti günün cnm ben yarım saat yoğuuummm sonrasında burdayıımm eşim geliek yemek falan ok
nasıl geçsin cnm yorucuydu ama iiiyiydii tamam hayatım sen bak işine bende dinlenim biraz pc açık benim görüşürz sona
anam bizim tekirdaglı kızlar nerde diyordum yenı topic bulmuslar kendilerineklava:
bende tekirdaglıyım kızlar. annem luleburgaz babam muratlıdan. ben kayseride yasıyorum mecburiyetten. ailem muratlıda...
hoşgeldin canım buyrunnnnnnnnn
kaç kere dedik oysa çağırın ordakileride diye ama ....:roflol:
sana haber vermediler mi:jeyyar:
Selam canım umarım bizim kadar eğlenirsin sende...hihoyyyt
cadıları görüyonmu bak unutmuslar benii:tomato:
ay kız eglenmez olurmuyum... hemserilerim benimm
hep gene trakyalı beyaakaydirigubbakcemile2
canım biliyomusun az önce ilk merhaba kısmında tanıdığım birine merhaba demek için girdim o kadar garip hissettim ki sanki trakyada oturuyorum ve diksiyon alt üst olmuş Şurda 3 gündür topiğe takıldım koca bi trrakyalı oldum çıktım ben beyaaaa:teytey:
olsun olsun iyidir bende burda gayserili gibi konusmaya basladımşakkıdı
iki ay once tekirdaga gitmiştim raporluydum. komsunun kızlarını gorunce hosbes muhabbet ederken kızlar kıkır gulmeye basladılar. noldu dedim. abla konusman degişmiş cok komık olmussun dediler. konusmam değişicekse memleketımınkı gibi konusayım dimi amaaakaydirigubbakcemile2
Aklısın canım aklısın .. Damat mı kayserili sen nerdendin canım...
nasıl geçsin cnm yorucuydu ama iiiyiydii tamam hayatım sen bak işine bende dinlenim biraz pc açık benim görüşürz sona
anam bizim tekirdaglı kızlar nerde diyordum yenı topic bulmuslar kendilerineklava:
bende tekirdaglıyım kızlar. annem luleburgaz babam muratlıdan. ben kayseride yasıyorum mecburiyetten. ailem muratlıda...
fatooomm nerdesiinn ben geldiimm
geldim yettim canım burdayım
kahve yaptım keyif için geldima.s.
hg afiyet olsun cnm
bende çay koydum demleniyo
saol cnm
bilmem nerde acaba herkez gece olunca gelirler