Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

ne zevkli olur düğünlerimiz Ne kalabalık ne eğlenceli

ayy sorma geçen hafta eşimin teyzesinin kızının düğünü vardı güzeldi ama değildi işte salonda güzel olmuyoo kii..
olsaydı şöyle köyde çayırda amma zevkli olurdu dimi salon bozuyo

evet ya bende merak ettim kaç kişi olduk acaba kızlar bir fikriniz varmıı CADIARZU

Bakın size yeni bi olay .... Bi yakınımla pc başında dantel örneklerine falan bakıyoruz. Kendisi b.mandırada epey koyu bi pomaktır... Yanlış bi pencere açtım yanımda oturuyordu. Hani ayıptır söylemesi sitelerin kenarlarında reklamlar olur ya
Fatma
bilmem kaç yaşında
bilmem nereli
heh oraya yanlışlıkla tıkladım ve bizim koca pomak
Hiiiii çapraza bas çapraza kapa şunu hemen ...
yani pencereyi çarpı işaretinden kapa demek oluyor bu...
aklıma geldikçe hala kopuyorum ya:roflol:

Çok tatlısınız ya....
Bende yarı pomakım.Baba tarafından.....
Arkadaşına söyle gerçi biliyordur ama: ıKı POMAK BıR HÖKÜMAT EDER derdi rahmetli babaannem......[
B]

Çok tatlısınız ya....
Bende yarı pomakım.Baba tarafından.....
Arkadaşına söyle gerçi biliyordur ama: İKİ POMAK BİR HÖKÜMAT EDER derdi rahmetli babaannem......[
B][/B]Şeniz

ha ha ha ben demiştim eski sayfalara bakıyordur diye...
Canım biliyorum hala söylenir merak etme
Ama neden söylenir o söz bilirmisin:kedi:

canım KıNEPRAYŞ pomakça nasılsın demek
odinka da su..
benim yengemlerde pomak hasırcaarnavut pomağı edirne uzunköprülüler onlarda böyle

Ben sadece 2 laf biliyorum hemen döktüreyim.
Biri YALATUKA .....diğeride babaannem kızınca söylerdi: PUSTA KALASIN YEŞıL KAFALI.
Yeşil kafalı APTAL demek oluyor canlarım babaannemin sözlüğüne göre...
Haaaa unuttum birde BULKA biliyorum.Gelin demek galiba.

ha ha ha ben demiştim eski sayfalara bakıyordur diye...
Canım biliyorum hala söylenir merak etme
Ama neden söylenir o söz bilirmisin:kedi:

bende tahmin ettiydiimm oo tadını çıkararak okuyo bencee
ben merak ettim neden söylenir kız

Biri YALATUKA .....diğeride babaannem kızınca söylerdi: PUSTA KALASIN YEŞİL KAFALI.

demekki pomaktan pomağada diller değişiyomuş beyzuscumm yer yer değişiyo benim dediklerim uzunköprü hasırcaarnavut köyülülerinki

Bakın şimdi size bi anı.....
Bizim oralarda şey kelimesi bayağı fazla kullanılır. Yani şeyettim şeyin orası, şeyin altında, şeyin üstünde gibi...... Bizimkiler bilir benim annem bi hayli fazla kullanır... Canım annecim... Eneze denize giderken setin üstünden gidelim dedi babam Sette meriç nehri boyunda Nehrin taşmasını engelleyen bi set oluyor ve askeriye orayı yol haline getirmiş devamlı kullanılan ama kimliksiz alınmayan bi yol...
Biz yola çıktık tabi ama koca bi sülale traktörün arkasında idik ve 2 3 km sonra askerler durdurdu ve babama dayı kimliklerinizi göreyim dedi
Annemde bize döndü ve aydi karılar çıkarın şeylerinizi dedi ve :1shok:
utana sıkıla annemi dürteledik oda farkına varınca amaaaaaan o benim cocum sayılır ondan mı utancam eyyy allllaaaaam:kedi: biz tabi o anda kıs kıs güldük ama o bizim sülalede her zaman konuşulur bi olay oldu

Bakın şimdi size bi anı.....
Bizim oralarda şey kelimesi bayağı fazla kullanılır. Yani şeyettim şeyin orası, şeyin altında, şeyin üstünde gibi...... Bizimkiler bilir benim annem bi hayli fazla kullanır... Canım annecim... Eneze denize giderken setin üstünden gidelim dedi babam Sette meriç nehri boyunda Nehrin taşmasını engelleyen bi set oluyor ve askeriye orayı yol haline getirmiş devamlı kullanılan ama kimliksiz alınmayan bi yol...
Biz yola çıktık tabi ama koca bi sülale traktörün arkasında idik ve 2 3 km sonra askerler durdurdu ve babama dayı kimliklerinizi göreyim dedi
Annemde bize döndü ve aydi karılar çıkarın şeylerinizi dedi ve :1shok:
utana sıkıla annemi dürteledik oda farkına varınca amaaaaaan o benim cocum sayılır ondan mı utancam eyyy allllaaaaam:kedi: biz tabi o anda kıs kıs güldük ama o bizim sülalede her zaman konuşulur bi olay oldu

:roflol::roflol::roflol:
annende az diilmiş kıı çıkarın şeylerinizi heee :roflol::roflol:
ne güldümm yaww hehehhehehehe

Çene boldur ve çok bilirler:kedi:

biliyorum bilmemmi 2 amcamın eşide pomak hep iç içeyizzz benim annemde babamda gacal dil yok bizde yani..
yengemler bi başlıyolar cagır cugurr :roflol: babannem başlıyo bağırmaya türkçe konuşun türkçe konuşun hehehhe ama onlarda herkezin önünde pomakça konuşuyolar biz aynen böyle oluyorz kafamçokkarıştı

Biri YALATUKA .....diğeride babaannem kızınca söylerdi: PUSTA KALASIN YEŞİL KAFALI.

harikasın canım ya bide şulte vardır bilirmisin kırlent yani
Ben biraz bilirim yanlarında oturunca çat pat anlıyorum konuşulanı ama dilim dönmüyor konuşamıyorum Çok komik ve zevkli bi dil Keşke konuşabilseydim annemler gibi

anlamıyoruz ya pomakçadann ama çok tatlı oluyolarr ben seviyomm

kızlar bide hafif saf olanada SAKıL diyolar bunada çok gülüyorum

Back
X