Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

Kızanlar anemden bir anı size.Gerçi başrol annemde değil o sadece şahit.
Annem devlet memuruydu.Bir gün yaşlı bir servis şefi (tabii has trakyalı amcam) genç ve trakyalı olmayan bir sekretere resmi yazı yazdırıyor.
ŞEF: Orman bölge şefliğine.....Tıkırdaaaaa
SEKRETER: Daktiloyla tıkır tıkır yazıp duraklıyor.
ŞEF: Yazdınmı kızım...Unutma Tıkırdaaaaaa
SEKRETER:Daktilonun çıkardığı sesi kastederek tıkırdıyorum şefim siz buyrun söyleyin
ŞEF:Tekrarlıyor karışıklık olmasın Tıkırdaaaaa
Annem dayanamayıp araya giriyor.Zavallı sekretere Tıkırdaaaa nın Tekirdağ olduğunu söylüyorda kızcağızda pırıl pırıl aydınlanıyor....

fatoşş beyzuş ablamız tam koyu maşşallahhhhh

sorma ya çok hoşuma gidiyor
Ama ben bursadayım eğer olurda buluşursanız ben bilmeyim çoook üzülürüm ben yokum diye:delphin: Sigaraya başlarım :kızgın:Yakarım kötükedihüso YıkarımCADIARZU bi sinsilik düşünür aranızı bozarım
Ya kıyarmıyım size ben anam ne güzel bi gün olur görüşürseniz
Bursadan bi benim kızkardeş var trakyalı heralde:teselli:
İklimcim sen sonunda toplican erkesi ben anladım...mafoldumben Bari yanınızda laptop olsun da bende ordan görüşeyim...
Ama yaaa yazık bana yaaa:sinifsinif::gitme::a015:

Annem devlet memuruydu.Bir gün yaşlı bir servis şefi (tabii has trakyalı amcam) genç ve trakyalı olmayan bir sekretere resmi yazı yazdırıyor.
SEKRETER:Daktilonun çıkardığı sesi kastederek tıkırdıyorum şefim siz buyrun söyleyin
Annem dayanamayıp araya giriyor.Zavallı sekretere Tıkırdaaaa nın Tekirdağ olduğunu söylüyorda kızcağızda pırıl pırıl aydınlanıyor....

cnımmm yaaa kırk yıl düşünsem tıkırdağ nın tekirdağ olucağı aklıma gelmez di valla ne gülerdim öyle bir ortama denk gelsemm :roflol:

kızlar benımde anam pomak beaa...
babamda yuguslav göçmeniturkbayragi
pusto canım durmay yazmadan napimm(( babaannemin lafıdır pusto can))opuyorumnanaktan

cnımmm yaaa kırk yıl düşünsem tıkırdağ nın tekirdağ olucağı aklıma gelmez di valla ne gülerdim öyle bir ortama denk gelsemm :roflol:

Biz hala gülüyoruz annem hatırlattıkça;ki dakka başı hatırlatıyor.
Arkadaşlarını hatırlamak istiyor zahir.

sorma ya çok hoşuma gidiyor
Ama ben bursadayım eğer olurda buluşursanız ben bilmeyim çoook üzülürüm ben yokum diye:delphin: Sigaraya başlarım :kızgın:Yakarım kötükedihüso YıkarımCADIARZU bi sinsilik düşünür aranızı bozarım
Ya kıyarmıyım size ben anam ne güzel bi gün olur görüşürseniz
Bursadan bi benim kızkardeş var trakyalı heralde:teselli:
İklimcim sen sonunda toplican erkesi ben anladım...mafoldumben Bari yanınızda laptop olsun da bende ordan görüşeyim...
Ama yaaa yazık bana yaaa:sinifsinif::gitme::a015:

canım benim canım aşk olsun telini alırız hepbirlikken senide ararız sende görüşürsün hepimizlee..
bilmemki cnm yaa az daha geçsin bakalım kim kimiz mesela
fatoş
beyzuş
iklim
narkoleptik
ve diğerleri daha kim kimiz pek bell
bile değill bacıımmmmmm

Tıkırdaaa he kaydirigubbakcemile3 harika yaaa
Gerçekten aydınlanmıştır yoksa saatlerce sürerdi bu sanırım tıkırdaaaa:roflol:

canım benim canım aşk olsun telini alırız hepbirlikken senide ararız sende görüşürsün hepimizlee..
bilmemki cnm yaa az daha geçsin bakalım kim kimiz mesela
fatoş
beyzuş
iklim
narkoleptik
ve diğerleri daha kim kimiz pek bell
bile değill bacıımmmmmm

Yakında akrabadan ileri oluruz zaten.....O zamanda görüşmek icab eder.Eeee kurallara saygılıyız görüşürüz artık.....

evet çok hoş olur orta yerde buluşulur güzel olmazmı hiç

aydi bakalım dubreee dubreee (iyi iyi)
:lepi:

ay vallaha hiç anlamam pomakçadan. köye gittikçe öğretin diyodum yengmelere onlarda pisliğine küfürlü şeyler öğretirleri. valla hiç biri aklımda :tomato:degil

ay vallaha hiç anlamam pomakçadan. köye gittikçe öğretin diyodum yengmelere onlarda pisliğine küfürlü şeyler öğretirleri. valla hiç biri aklımda :tomato:degil

:roflol::roflol::roflol::roflol:
E o adettendir türk milleti bende en çok onları anlarım zati Ama bazen sinir çıkarmada iyi oluyor ya :utangac:

Kızanlar ben 90 kilonun üzerindekiler birlikte zayıflıyor topiğnde zayıflamak için debeleniyorum.Gidip bir bakayım benim tombul güzellerim ne yapıyor.Gene gelirim.

Back
X