Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam canım bende cıkıyorum zaten yarın iş var. haftanın son gunu yarın heyookaydirigubbakcemile2Kızlar size doyum olmuyor ama benim küçük bi kızım var oyuncaklarından sıkılmış artık ilgi bekliyor... Karnıda acıkmış biraz Biraz vakit geçirir sonra odasına çekilir sonrada kocacım vardiyayı bitirip gelir işten Ben kaçıyorum İyi geceler eppiciinizeopuyorumnanaktan:teytey:![]()
bende geldim beyaaa .....edirneliyim .....babam bulgaristan göcmeni annem edirnenin geckinli köyünden ....yokmu bizim oralardan birileri ????
teşekkürler aranıza kabul ettiğiniz için herkese hoşbulduk![]()
:teselli:
haklısınna.s.
kız ne guzel olur valla.. gelin birde kayseriyi gorun...cok sevinirim..
kaydirigubbakcemile2
Sizden başka iiiiiiç kimsem yok benim istanbulda..... Ama kısmet belli mi olur....:1hug:
Hoş geldin canım.......Genellikle sevişmeden evlenmeyiz.Tübe tübe....Yabancı biri okusa rezil oldum.....mrb bayanlar... ben boşnağım... ama birçok trakyalı arkadaşım var ....konuşmaları çok tatlı oluyor... birde eski sevgilimde trakyalıydı...
genelde erkekler eşlerine hanımcığım der sanırım bayanlarda adamcığım bu hitap çok hoşuma gitmişti...
arkadaşıma gittğim bir gün teyzeside orda... kadın bana sevgilim olup olmadığını sorucak ama soruş şekli şu seviştiğin varmı kız senin:): baya bir kopmuştuk..
yine aynı arkadaşla parfüm almaya gidiyoruz... kokusunu merak ettiğimiz parfümlerin numunesini istiycez... arkadaşın satıcyaıa dedği cümle ... şu şişeciklermi numuneler sıkınabiliriz dime azcıkın...:):):)
çok samimi geliyorlar bana..
.
Hoş geldin canım...merhabalar bende aranızı katılmak için burdayım ama ancak sayfaları okuyup en sona geldim.ben tekirdağ karlıköylüyüm eşim sefaalanlı yani anlayacağınız bende trakyalıyım bea herkese hayırlı akşamlar diliyorum hemşerilerim :kedi:
bende geldim beyaaa .....edirneliyim .....babam bulgaristan göcmeni annem edirnenin geckinli köyünden ....yokmu bizim oralardan birileri ????
Kızlar size doyum olmuyor ama benim küçük bi kızım var oyuncaklarından sıkılmış artık ilgi bekliyor... Karnıda acıkmış biraz Biraz vakit geçirir sonra odasına çekilir sonrada kocacım vardiyayı bitirip gelir işten Ben kaçıyorum İyi geceler eppiciinizeopuyorumnanaktan:teytey:![]()
hoşgeldin cnm ep görmek isteriz seni ben keşanlıyım ama hehhebende geldim beyaaa .....edirneliyim .....babam bulgaristan göcmeni annem edirnenin geckinli köyünden ....yokmu bizim oralardan birileri ????
ohh kızlar muhabbet koyulaşmış bakıyorum iyi akşamlar hepinize
sabah 20 küsür sayfaydı baktım maşallah 48 sayfa olmuş
benim kızan nanca uyudu geldim bende
ben evlenelı yirmi dokuz yıl oldu.eşim istanbulda oturduğu için gelin olarak ist a geldim.şimdi kocaelinde oturuyorum.tekirdağlıları görünce dayanamadım ve geldim.
Şimdilik iyi geceler güzeller.....
Yarın görüşmek üzere.Hepinize Allah rahatlık versin.....
Mutlu uyuyun ;mutlu uyanın inşallah.....ŞenizŞenizŞeniz
herkeze iyi geceler öpüldünüzzzzz,
trakyalı güzellerr........
Ben geldim nasılsınız oraaalada avalar nasıl bakayım?
iklim şu nicklerini nasıl yapıyon bacım dün başkaydı bugun başka
bu arada nerde oturuyon sen
hhehe meslek sırrı dermişimmm heheheh
bak cnm istersen profiline yazıyımm nası yapıldığını
sefaköyde oturuyorum sen nerdesin cnm
yaz canım bekliyorum
bende fındıkzadede:teytey: oturuyorum çok uzak değilmişiz
ben de islacanayım işte
biraz faranjit oldum sürünüyom işte agrılardan![]()