Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

anam aşağı bi baktımm gelmiş erkişiler hoşgelmişşş

iklim tünaydın bende sıraya gireyim beya supa için..1 de uyandık kızçemle..kahvaltını ettin mi bakem?cokacimcoook

sümüklerim akeriiii tılsım bana mendil tasıyın paket paket

iklim düvecem seni az kaldı zatı sabahtan beri burdayım ben vallaa billaaa
düz be he yeni kalktım ama 3 geliyidi yattımda yaww hehehe oş geldinnn sümüklümm :))
iklim günaydın akşam kk da sorun oldu kız çıktım bende yenimi kalktın daha

hoşgeldin avatarın ayırlı uğurlu olsun.evet kız sorun vardı ama 2 gibi sankilim düzeldi yeni kalktım sende düv beni

selpak.jpg
Senemciq buyur beya 10 paket hastalığın geçene kadar idare eder artıkın..Çok geçmiş olsun şaka bir yanaa.s.

narcoleptic+, pembe_patik, Senemciq+, tılsım72 :teytey:

heytttttttttttttttttt ben de geldümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm iklimm anam ne kaa uykucusun sen yaa kaynana sölicemmm vursun aşağıdannn tak tak dieee ehehehe

Ey Rabbim,
Bizlere seni hatırlatan haller,
seni anlatan diller
sevginle dolup taşan aydınlık kalpler nasip eyle.
Cumanız Mübarek Olsun

hb hayatımmm tutarlarr tabi sen epp uyuuuu senin kaynananın yerine ben olcaktım varyaaa kaydirigubbakcemile3 benimki 11 olmadan gelmezz ehehehe öle formtladım kadını

Ey Rabbim,
Bizlere seni hatırlatan haller,
seni anlatan diller
sevginle dolup taşan aydınlık kalpler nasip eyle.
Cumanız Mübarek Olsun

AMİN cnmmmmmmmmmmmmmm çok sağolasın çok cumalara erelimm inşşş bebek için duaa edin banaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

heytttttttttttttttttt ben de geldümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm iklimm anam ne kaa uykucusun sen yaa kaynana sölicemmm vursun aşağıdannn tak tak dieee ehehehe

kız biliyomuş gibi hee..
sabah eşimde tehdit etti beni işe giderken anneme düliimm 10 da uyandırsınmı seni dedi ama benim kaynana çok tuhaf ben uyanana kadar eli zilden gitmiyo ..
sakın dedim yalvardımm herife :roflol:

Back
X