Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

iklim evet cnm benimde sorun lu pco luyum benn bu ay ovülasyon ilacına başlıycam

allah yardımcın olsun bitanem bendede hipotroid var napalımmm artık olursa olur olmazsa allah biliyodur bi hayır vardır 3 sene bitti ne gelen ne giden ama napalımm

iklim seninn kaynanan ben dıom git kapıya zile bass bidaha elini çekme dieee ahahahha ay ben çok uyuz oluyom bi kere basıonuz açılıyosa gidin kardeşim tekrarlamanın anlamı ne demi ama

allah yardımcın olsun bitanem bendede hipotroid var napalımmm artık olursa olur olmazsa allah biliyodur bi hayır vardır 3 sene bitti ne gelen ne giden ama napalımm

öle hayatım en iyisini rabbim bilioo o verıyo o alıoo hayırlısıysa olsunn ne dielimm başka dencek bişi yok insan üzülmuyomu üzülüo amaa kaderrr

iklim seninn kaynanan ben dıom git kapıya zile bass bidaha elini çekme dieee ahahahha ay ben çok uyuz oluyom bi kere basıonuz açılıyosa gidin kardeşim tekrarlamanın anlamı ne demi ama

he yanii hadi 2 kere bastın tamam elini ne kaldırmıyosun kadın sonra ben bi çıkıyorum cama noldu diye kızarıp bozarıyo e napim ani tepki hak ediyo kii..
kız sakın aman bu aralar yapmıyo bak hatırlatmayınn :oklava:

he yanii hadi 2 kere bastın tamam elini ne kaldırmıyosun kadın sonra ben bi çıkıyorum cama noldu diye kızarıp bozarıyo e napim ani tepki hak ediyo kii..
kız sakın aman bu aralar yapmıyo bak hatırlatmayınn :oklava:

:roflol::roflol:

ben de olsam kızardım

yürekten diliyorum inşallah en kısa zamanda gönlünüzdekine kavuşursunuz

öle hayatım en iyisini rabbim bilioo o verıyo o alıoo hayırlısıysa olsunn ne dielimm başka dencek bişi yok insan üzülmuyomu üzülüo amaa kaderrr

amiinn tatlışlarıımm isteyen herkeze nasip etsinn napalım bizide böyle sınıyo hee azmı sinir krizi geçirdiimm bu üzüntümden ama yok artık pabuç bırakmam olmassa olmasın :dilcikar: :roflol:

eee kızlarr biz muhabbete daldık diğerleri kayboldu nerdesinizz maru kızanlarr

kızancıklar ben bebe bakmaaa giderim komşumun 3. uşaa oldu da :)

pek bi çalışkan kendisi

naynini naynini bebekleride böyle oynatırlar dimi

Son düzenleme:
Back
X