Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin kuşummm.. iiz sen nasılsın??
nazalp naoıon kızzz başladınmı eşyaları toplamaayaa kk grubu olarak gelelim işin ucundan tutalım
ewet canım benim bende as trakyalıyım :) geçmiş olsun işleri bitirmişsin.. merkezdenim canım sen?
vallaha gelinn yardım edin banaaaa:gitme:
şincik bakkala gidicem kolı sormaya
valla ya sorma napim yavas yavas acele etmıyom beklesin adi evsahibikötükedihüsooyy kıyamam kız alh yardım etsinn incik cincik sar zor iş beee kız yakın olsak gelirdikk ne olcak sanki
ben kaçıorum kızlar.. başım fena ağrıo kaptım şifayı yinekendinize çok ii bakınnn
kimse yok mu hu huu
var şekerimm ben geldimm nasılsnn bakimmvereliniortak
herkese uzaklardan selamlar arkada$lar bende Kirklareli`liyim.24 yasima kadar ordaydim evlenip yurtdi$ina geldim.8 yildirda burdayim.araniza alirsaniz sevinirim :))
herkese uzaklardan selamlar arkada$lar bende Kirklareli`liyim.24 yasima kadar ordaydim evlenip yurtdi$ina geldim.8 yildirda burdayim.araniza alirsaniz sevinirim :))
meraba fazla giremiyorum ama ilgimi çekti bir anda hayırlı olsun iklim topiğin
bende tekirdağ merkezdeydim evlendim ist oldum ama memleketimi sürekli ziyaret ediyorum annemleri görüyorum..
benide ekliyin arada uğrar selam veririm iyi akşamlar hepinize hoşçalın
slm sendemi trakyalısın cnm
hoşgeldin hemserim ayıp ediyosun allmazmıyız hiç aramıza hep gel cnmherkese uzaklardan selamlar arkada$lar bende Kirklareli`liyim.24 yasima kadar ordaydim evlenip yurtdi$ina geldim.8 yildirda burdayim.araniza alirsaniz sevinirim :))
meraba fazla giremiyorum ama ilgimi çekti bir anda hayırlı olsun iklim topiğin
bende tekirdağ merkezdeydim evlendim ist oldum ama memleketimi sürekli ziyaret ediyorum annemleri görüyorum..
benide ekliyin arada uğrar selam veririm iyi akşamlar hepinize hoşçalın
bu gördüklerinizzz arrrbiii trakyalı ilk attıkları adımdan isimlerini aldım sıralama bu şekil oldu
1.iklim
2.narcoleptic
3.beyzus
4.makber
5.fatosss16
6.pashmina
7.mors
8.sinemciq
9.cokmasum
10.ro_se17
11.angel 22
12.barbieveken