- 30 Mart 2023
- 3.370
- 9.950
- 78
- Konu Sahibi Hayallerdeyim
-
Çok güzel harika. Ailelerin yüz cevirdigine el oğlu neler yapmaz ki. Binmeseydiniz arabaya geri.Ve beni her memlekete getirdiğinde yol parası alıyor borcumuz var diye .Kızlar anneme anlattım çoğu şeyi ama bekle kızım,sabret ve çocuk yapma diyor.Onlara iyi gözüküyor. Beterin beterine düşersin diyor .Ben çok bunaldim
Eşiniz terbiyesizin teki , eşim bana şunu yapsa burnundan getirir bin pişman ederim , ama tabi benim eşim böyle bişey yapmaz en fazla arar veya o da markete gelirdi , bénce eşinizin başka hanzolukları da var ...Kızlar merhaba.Eşimle benim memleketime geldik.Annemgil köyde yaşadıkları için alış-veriş için markete gittik .Eşime salatalık ve yoğurt alacağım dedim .Arabada bekleyeyim dedi ,sonra markete gittim annem aradı beni.Baska şeyleri de almamı söyledi .Ben de annemle telefonla konuşurken eşime işimin uzun süreceğini ( en fazla 10 dakika) haber vermeyi unuttum.Sonra eşim market kapısının önüne gelmiş ,ben de içeri girer diye düşündüm.Ben kasaya geldim,ödemyi yaptım. Eşim o sırada marketin çıkış kapısında bekliyordu. Benim çıktığımı görünce hızlıca arabaya bindi ve arabayı baya ileri sürdü baya.Ben gel işareti yaptım elimde poşetler vardı. Sonra poşetleri arabaya kadar götürdüm . Sıcakta beklemek nasıl duyguymuş anladın mi bağırmaya başladı. Markette alışveriş yaprken annem arayınca ona haber vermeyi unuttum diye, arabada sıcakta bunalıp, böyle yapmış.Ben de baya tepki gösterdim eşimin bu tepkisi normal mi kızlar.Kendi marketin önüne gelip içeriye girmiyor ve yaptığına bakın .Ben böyle bedel ödetirim diyor .Artık çok bunaldım kızlar bu adam hasta mı?
Market kapısının önüne geldi kapıdaydı bilerek içeri girmedi .Eşiniz terbiyesizin teki , eşim bana şunu yapsa burnundan getirir bin pişman ederim , ama tabi benim eşim böyle bişey yapmaz en fazla arar veya o da markete gelirdi , bénce eşinizin başka hanzolukları da var ...
Kızlar merhaba.Eşimle benim memleketime geldik.Annemgil köyde yaşadıkları için alış-veriş için markete gittik .Eşime salatalık ve yoğurt alacağım dedim .Arabada bekleyeyim dedi ,sonra markete gittim annem aradı beni.Baska şeyleri de almamı söyledi .Ben de annemle telefonla konuşurken eşime işimin uzun süreceğini ( en fazla 10 dakika) haber vermeyi unuttum.Sonra eşim market kapısının önüne gelmiş ,ben de içeri girer diye düşündüm.Ben kasaya geldim,ödemyi yaptım. Eşim o sırada marketin çıkış kapısında bekliyordu. Benim çıktığımı görünce hızlıca arabaya bindi ve arabayı baya ileri sürdü baya.Ben gel işareti yaptım elimde poşetler vardı. Sonra poşetleri arabaya kadar götürdüm . Sıcakta beklemek nasıl duyguymuş anladın mi bağırmaya başladı. Markette alışveriş yaprken annem arayınca ona haber vermeyi unuttum diye, arabada sıcakta bunalıp, böyle yapmış.Ben de baya tepki gösterdim eşimin bu tepkisi normal mi kızlar.Kendi marketin önüne gelip içeriye girmiyor ve yaptığına bakın .Ben böyle bedel ödetirim diyor .Artık çok bunaldım kızlar bu adam hasta mı?
Pardon da anneniz neyi beklemenizi söylüyor, bu hödük düzelmez, yol parası almak nedir ya , ne iğrenç bir adam , çocuk yapma ve boşan kurtul , kimseyi dinleme ...Ve beni her memlekete getirdiğinde yol parası alıyor borcumuz var diye .Kızlar anneme anlattım çoğu şeyi ama bekle kızım,sabret ve çocuk yapma diyor.Onlara iyi gözüküyor. Beterin beterine düşersin diyor .Ben çok bunaldim
Aman yüz bin kere konu açan üyesiniz siz hatırladım arabada klima vamış ama siz köle olup bize sızlanmayı hakediyorsunuz. Eşinize ve ailesine diş geçirin burada ağlayacağınızaO sıcakta eşim beni bekletse adamı döverim..Siz haber vermediğinizden işiniz çabuk bitecek diye ha gelecek ha gelecek diye gözü kapıdadır en az 15-20 dk sıcakta az süre değil
Sizden yol için para alması, ve bu market olayı bemce dahası da vardır, bu adam bérbat birisi boşa kurtul asla düzelmez bu hanzo...Ve beni her memlekete getirdiğinde yol parası alıyor borcumuz var diyor.Kızlar aileme anlattım çoğu şeyi ama bekle kızım çocuk yapma diyor.Onlara iyi gözüküyor.
Market kapısının önüne geldi kapıdaydı bilerek içeri girmedi .
Sizden yol parası alan bir dangalakla niye hala evlisiniz? Kocalık bile yapmıyor ki size.Ve beni her memlekete getirdiğinde yol parası alıyor borcumuz var diyor.
Şuan zaten ailemin evindeyimSizden yol parası alan bir dangalakla niye hala evlisiniz? Kocalık bile yapmıyor ki size.
Tek bı konuda hasta olup olmadığını anlayamayız bazen anlık olarak öfke gelebilir buda öyle olabilir şuan sıcak ve gerçekten insanın sinirleri çok bozuluyorKızlar merhaba.Eşimle benim memleketime geldik.Annemgil köyde yaşadıkları için alış-veriş için markete gittik .Eşime salatalık ve yoğurt alacağım dedim .Arabada bekleyeyim dedi ,sonra markete gittim annem aradı beni.Baska şeyleri de almamı söyledi .Ben de annemle telefonla konuşurken eşime işimin uzun süreceğini ( en fazla 10 dakika) haber vermeyi unuttum.Sonra eşim market kapısının önüne gelmiş ,ben de içeri girer diye düşündüm.Ben kasaya geldim,ödemyi yaptım. Eşim o sırada marketin çıkış kapısında bekliyordu. Benim çıktığımı görünce hızlıca arabaya bindi ve arabayı baya ileri sürdü baya.Ben gel işareti yaptım elimde poşetler vardı. Sonra poşetleri arabaya kadar götürdüm . Sıcakta beklemek nasıl duyguymuş anladın mi bağırmaya başladı. Markette alışveriş yaprken annem arayınca ona haber vermeyi unuttum diye, arabada sıcakta bunalıp, böyle yapmış.Ben de baya tepki gösterdim eşimin bu tepkisi normal mi kızlar.Kendi marketin önüne gelip içeriye girmiyor ve yaptığına bakın .Ben böyle bedel ödetirim diyor .Artık çok bunaldım kızlar bu adam hasta mı?
Çocukça davranışlar unutmuş olabilirsiniz.Kızlar merhaba.Eşimle benim memleketime geldik.Annemgil köyde yaşadıkları için alış-veriş için markete gittik .Eşime salatalık ve yoğurt alacağım dedim .Arabada bekleyeyim dedi ,sonra markete gittim annem aradı beni.Baska şeyleri de almamı söyledi .Ben de annemle telefonla konuşurken eşime işimin uzun süreceğini ( en fazla 10 dakika) haber vermeyi unuttum.Sonra eşim market kapısının önüne gelmiş ,ben de içeri girer diye düşündüm.Ben kasaya geldim,ödemyi yaptım. Eşim o sırada marketin çıkış kapısında bekliyordu. Benim çıktığımı görünce hızlıca arabaya bindi ve arabayı baya ileri sürdü baya.Ben gel işareti yaptım elimde poşetler vardı. Sonra poşetleri arabaya kadar götürdüm . Sıcakta beklemek nasıl duyguymuş anladın mi bağırmaya başladı. Markette alışveriş yaprken annem arayınca ona haber vermeyi unuttum diye, arabada sıcakta bunalıp, böyle yapmış.Ben de baya tepki gösterdim eşimin bu tepkisi normal mi kızlar.Kendi marketin önüne gelip içeriye girmiyor ve yaptığına bakın .Ben böyle bedel ödetirim diyor .Artık çok bunaldım kızlar bu adam hasta mı?
Evet memlekete gitmişsiniz, söylediniz zaten bunu. Benim bahsettiğim şeyle ne ilgisi var bu bilginin?Şuan zaten ailemin evindeyim
Yanı eşimin yanında değilimEvet memlekete gitmişsiniz, söylediniz zaten bunu. Benim bahsettiğim şeyle ne ilgisi var bu bilginin?
Hepimiz anladık eşinizin yanında değil, ailenizlesiniz şu an. Tamam bunda bir sıkıntı yok. Sizi memleketinize her getirdiğinde yol parasını isteyen adamla neden evlisiniz diyorum ben. Malum, evlilik böyle bir şey değil ya hani?Yanı eşimin yanında değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?