Bu davranış normal mi?

Çok güzel harika. Ailelerin yüz cevirdigine el oğlu neler yapmaz ki. Binmeseydiniz arabaya geri.

.

O sıcakta eşim beni bekletse adamı döverim..Siz haber vermediğinizden işiniz çabuk bitecek diye ha gelecek ha gelecek diye gözü kapıdadır en az 15-20 dk sıcakta az süre değil

Eşiniz terbiyesizin teki , eşim bana şunu yapsa burnundan getirir bin pişman ederim , ama tabi benim eşim böyle bişey yapmaz en fazla arar veya o da markete gelirdi , bénce eşinizin başka hanzolukları da var ...

Ve beni her memlekete getirdiğinde yol parası alıyor borcumuz var diyor.Kızlar aileme anlattım çoğu şeyi ama bekle kızım çocuk yapma diyor.Onlara iyi gözüküyor.
Eşiniz terbiyesizin teki , eşim bana şunu yapsa burnundan getirir bin pişman ederim , ama tabi benim eşim böyle bişey yapmaz en fazla arar veya o da markete gelirdi , bénce eşinizin başka hanzolukları da var ...
Market kapısının önüne geldi kapıdaydı bilerek içeri girmedi .

Eşiniz hep kısasa kısas mı yapar?

Pardon da anneniz neyi beklemenizi söylüyor, bu hödük düzelmez, yol parası almak nedir ya , ne iğrenç bir adam , çocuk yapma ve boşan kurtul , kimseyi dinleme ...

O sıcakta eşim beni bekletse adamı döverim..Siz haber vermediğinizden işiniz çabuk bitecek diye ha gelecek ha gelecek diye gözü kapıdadır en az 15-20 dk sıcakta az süre değil
Aman yüz bin kere konu açan üyesiniz siz hatırladım arabada klima vamış ama siz köle olup bize sızlanmayı hakediyorsunuz. Eşinize ve ailesine diş geçirin burada ağlayacağınıza

Sizden yol için para alması, ve bu market olayı bemce dahası da vardır, bu adam bérbat birisi boşa kurtul asla düzelmez bu hanzo...

Tek bı konuda hasta olup olmadığını anlayamayız bazen anlık olarak öfke gelebilir buda öyle olabilir şuan sıcak ve gerçekten insanın sinirleri çok bozuluyor

Kocan kesinlikle sorunlu, arabada yada güneş altında salak gibi bekleyeceğine seninle markete gelip sana poşet taşıttırmaması gerekirdi ki bir de seni suçlu çıkarmış.

Çocukça davranışlar unutmuş olabilirsiniz.

Yanı eşimin yanında değilim
Hepimiz anladık eşinizin yanında değil, ailenizlesiniz şu an. Tamam bunda bir sıkıntı yok. Sizi memleketinize her getirdiğinde yol parasını isteyen adamla neden evlisiniz diyorum ben. Malum, evlilik böyle bir şey değil ya hani?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…