bu davranis normal mi ?

Napicagimi Bilmiyorum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2014
799
369
31
Benim bir sevgilim var , davranislarindan size bir kac örnek vericem. Bana lütfen kimin hatali oldugunu söyleyin. Benim dayimin oglu sünnet olucak ama onlara 1-2 günlüge gitmeme izin vermiyor cünkü eski sevgilim o sehirde yasiyor. Anneannemlerin yanina tatilede izin vermiyor onsuz uzaga gidemezmisim. Kendisi kuzeniyle türkiyeye tatile gitmek istiyor. Cabuk sinirlenir. Alttan almazsam konu uzar o yüzden ben hep tamam diyorum. Whatsappe kendi resmimi koymama izin vermiyor. Ve bugün yasanan bir olayi anlaticam. Ben kiz arkadasimla ramazan senligine gitmek istedim. Gidebilirmiyim diye sordum. Bana hayir demis ama ben mesajini görmeyip hazirlanmaya baslamisdim. Ben izin vermeden sen nasil olurda hazirlanmaya baslarsin diye bagirdi. Kusura bakma görmedim dedim ama o konuyu uzatip bugün disara cikmicaksin dedi. Kendimi cezalandirilmis kücük cocuk gibi hissetim. Sonrada bana ben hastaneye gidiyorum hastalandim yine dedi. Biz tartisdigimiz zaman hastalandigini söyler hastaneye gider. Sizce ben napmaliyim?

ayyyy Allah sabır versin dicemde evlide degilsin ne cekiyosunki bu dallamanin tribini.. beyfendi kolay yolunuda bulmuş hasta rolü yapıyor. kim haksız dersen maalesef sensin canım çok yüz bulmuş, benimkide kısmen böyle ama her dediğini yapmıyorum çünkü kendini bi halt sanıyor sonra... buarada sevgilini vs niye anlatiyosunki? özel hayatın hakkında konuşma, konusmasinada müsade etme.

Sen evlenmeden neden izin alıyorsun ki tatlım? Kendi kararını veremiyormusun? Ana baba biyere gitme dese of kocaman kızım herşeyime karışıyorlar dersiniz elin herifi kim oluyorda sana benden izinsiz biyere gidemezsin der. O fikrini Söyler karar senindir, ama diyorsanki yok benim kendi fikirlerim yok baskasının yönetmesi hosuma gidiyor buyur devam et :KK14:

Benim bir sevgilim var , davranislarindan size bir kac örnek vericem. Bana lütfen kimin hatali oldugunu söyleyin. Benim dayimin oglu sünnet olucak ama onlara 1-2 günlüge gitmeme izin vermiyor cünkü eski sevgilim o sehirde yasiyor. Anneannemlerin yanina tatilede izin vermiyor onsuz uzaga gidemezmisim. Kendisi kuzeniyle türkiyeye tatile gitmek istiyor. Cabuk sinirlenir. Alttan almazsam konu uzar o yüzden ben hep tamam diyorum. Whatsappe kendi resmimi koymama izin vermiyor. Ve bugün yasanan bir olayi anlaticam. Ben kiz arkadasimla ramazan senligine gitmek istedim. Gidebilirmiyim diye sordum. Bana hayir demis ama ben mesajini görmeyip hazirlanmaya baslamisdim. Ben izin vermeden sen nasil olurda hazirlanmaya baslarsin diye bagirdi. Kusura bakma görmedim dedim ama o konuyu uzatip bugün disara cikmicaksin dedi. Kendimi cezalandirilmis kücük cocuk gibi hissetim. Sonrada bana ben hastaneye gidiyorum hastalandim yine dedi. Biz tartisdigimiz zaman hastalandigini söyler hastaneye gider. Sizce ben napmaliyim?
Bence bu kadar sorun çıkaran insanla vakit harcama evlensen napar Allah bilir.

Kendini bir şey (evet, "şey") zannetmek bu olsa gerek.

Hiç anlamam, neden bu tip erkeklere katlanıp kendinizi üzersiniz, üzdürürsünüz?
Ayrılın ve size saygı duyan, sizi kontrol etmeye çalışmayan, haddini bilen birini bekleyin.

X