bu davranış olumsuz mu

dream24

Guru
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2011
1.530
448
323
Bukundugum ortamda kahveciye oturduk .üçümüz kahve birimiz çay söyledi .Üçünü kahve içtik bitti çay daha gelmedi. Garsonlara sesleniyorduk gelmiyordu bende beyaz peçete salladim yine görmediler bende dedik 45 dk oldu çay gelmedi ya dedim .Karşımdaki kişide sende atarliymissin dedi .Aynı olayı kendi de yaşamış ondan gülmüş .Ne biliyim atarli izlenimi vermek istemezdim yeni tanıştığım birine .Sorguluyoruum kendimi. Atarli olmak itici bir davranış mi. Ama asla sesimo yükseltmedim

Ben kendim de atarlıyım,itici olduğunu sanmıyorum sonuçta orada tepki göstermek zorundasın. Dışarıdakiler ne düşünüyor bilemeyeceğim. En iyisi gelecek yorumları takip edeyim.

Ben atarlıyım artı iticiyim haha ama kocam beni böyle sevdi şart değil yumuşak olmak neysen osun. Zaten başka türlü davransan yapmacık olur emin ol.

Bu damat adayıda kaçti.. Yine evde kaldın dream24 dream24
Yaaa demeyin böyle sinirlerim çok bozuk her şey didik didik ediyorum. Kaçan umrumda değil o kadar niye böyle hep denk gelmeyecek insanlar mi oluyor anlamadım .İnan görüşme haruka geciyor sonra ne oluyor anlamıyorum kimseyi de yari yolda bırakmadım umut vermedim birinin buyusun üstünden mi atladim

Yaaa demeyin böyle sinirlerim çok bozuk her şey didik didik ediyorum. Kaçan umrumda değil o kadar niye böyle hep denk gelmeyecek insanlar mi oluyor anlamadım .İnan görüşme haruka geciyor sonra ne oluyor anlamıyorum kimseyi de yari yolda bırakmadım umut vermedim birinin buyusun üstünden mi atladim
Demekki sadece sana harika geliyor. Bir de istediğini çok belli ediyorsan ondan da kaciyo olabilirler. Bu erkekler dengesiz oldukları için.. Evlenicem evlenicem diye yanlış bi evlilik yapmandan korkuyorum. Akışına bırak biraz. O ortamda ben olsam daha çok atar yapabilirdim mesela. Doğal şeyler bunlar. Takılma bu kadar.

Ben atarlıyım artı iticiyim haha ama kocam beni böyle sevdi şart değil yumuşak olmak neysen osun. Zaten başka türlü davransan yapmacık olur emin ol.
Doğru haklısınız insanların illaki sınırlı zamanı olacak evliya değiliz. Ne biliyim o akşamki davranışlarımi didik ediyorum ne oldu diye olumsuz neyse başka bir şeyler var

Çünkü sen hep negatif düşünüyorsun. Konularından öyle algıladım.
Aman burda şöyle olacak..!!! aman yine aynısı olacak !! kesin bi terslik çıkacak!! şöylemiydi?? böylemiydi ??büyümüydü?? neydi derken....... çekiyosun arkadaş sen çağırıyosun.
Bu anlattığın konu da tırı vırı bişey hiç 2 saniye akla takılacak bir sorun değil yani

Back
X