bu davranış olumsuz mu

Y
Demekki sadece sana harika geliyor. Bir de istediğini çok belli ediyorsan ondan da kaciyo olabilirler. Bu erkekler dengesiz oldukları için.. Evlenicem evlenicem diye yanlış bi evlilik yapmandan korkuyorum. Akışına bırak biraz. O ortamda ben olsam daha çok atar yapabilirdim mesela. Doğal şeyler bunlar. Takılma bu kadar.
tamam canım ama evlilikle ilgili bir şeyde geçmedi hatta 1.5 yıl sonra başka bir ile tayin isticem şu ilde bile yaşayacağım dedim alakasız bir şehir. .. Kenetleyen bur şey var herhalde nasip hayirlisı ...Bizi bir arayan getiren herkes sen gerzekalisin oğlum demişler .Ne halin var gör senin iyi bir evlilik yapmani istiyorduk diye neyse karışık başka işler var ama ben artık korkuyorum bir daha böyle olmaktan kendiliğinden biri gelsin farketsin birini

Nasil isterseniz oyle tepki verirsiniz, normali bu bence.
Atarli degilim, itici otesiyim
Hicbir sevgili adayi beni degistiremedi.
Zaten once ilgilerini cekiyorum sonrasi gelmiyor.

Ben atarlıyım artı iticiyim haha ama kocam beni böyle sevdi şart değil yumuşak olmak neysen osun. Zaten başka türlü davransan yapmacık olur emin ol.
bence de kızlar biraz öyle olmalı.
ben de eşimle tanışık olduğumuz dönemde çok serttim.
hatta nasıl cesaret edip evlenmek istediğini söyledi diye şaşırmıştım.
zaman beni yumuşatsa da hiç pişman olmadım o ilk önyargısından.:KK53:

Seni daha yeni mi tanımışlar atarlı falan deyerek.
Çok saçma.
Kuzenlerim demedi beni tanistirdikarı kişi kendine de çay geç gelmiş ona güldü zaten .Birde çay benim değildi kuzenimindi onun icin
Garsonla muhabbeti damat adayına bıraksaydın iyiydi. Çayım gelmedi dersin, adam garsonu çağırır o halleder. Bundan sonra öyle yap, ayak işlerini erkeklere yaptırmayı öğren:KK28:
Karşıdan seslendim ki..Çay benim değildi kuzenim sesini duymadı bir de ben seslendi. .O da seslendi birde ...Yanİ ortam arkadaş ortamıydi ..Ben zaten kendi ayakları üstünde duran biriyim .Yalnız yasiyirum .

bence de kızlar biraz öyle olmalı.
ben de eşimle tanışık olduğumuz dönemde çok serttim.
hatta nasıl cesaret edip evlenmek istediğini söyledi diye şaşırmıştım.
zaman beni yumuşatsa da hiç pişman olmadım o ilk önyargısından.:KK53:
Demek benim nasibim değildi o kişi ben hep hata ariyirum kendimde ..Beni olduğum gibi beni kendimi sorgulatmayacak biri olmali

atarlı, naif, saf, neşeli vs.. pek itici olmuyorda herşeyi didik didik etmek bir süre sonra itici oluyor. akışına bırakın kendiniz gibi olun gülün geçin. su akar yatağını bulur

çay isticem 45 dakika gelmicek he kalkar giderim :))

Şöyle bir anımı anlatayım..
Eşimle balıkçıya gittik o hamsı sever bende çinekop söyledım ızgarada.
Eşimin ki geldi benı bekleme sen ye soğumasın dedım eşimin ki nerdeyse bitcek benim ki hala yok ortada. Baş garsona gittim bune rezillik böyle eşim yemegını bıtırdı benım kı daha gelmedi dedim sesimi azcık yukseleterek adam bir sinirle gitti içeri aldı geldi balığımı ve çıkışta hesabın yarısını ödetmedı :KK70: Adam kim bilir ne saydırmıştır içinden ..

Atarlı olmak iyidir. Yoksa tepene çıkarlar..

Bence o kişi üzerinde artık daha fazla düşünmeyin olan size oluyor çünkü.ayrıca kırk beş dak bir çay için beklediğinizde karşınızdaki adamın tepki vermesi gerekirdi biraz incelik gösterip size bile bırakmamalıydı.tepkinizden kaynaklanan bir sorun yok bence

Karşıdan seslendim ki..Çay benim değildi kuzenim sesini duymadı bir de ben seslendi. .O da seslendi birde ...Yanİ ortam arkadaş ortamıydi ..Ben zaten kendi ayakları üstünde duran biriyim .Yalnız yasiyirum .[/QUOTE]

Bu olayın kendi ayakları üzerinde durmakla, yalnız yaşamakla alakası yok. Görgü kuralıdır bu. Garsonla erkek muhatap olur. Hem sen bir leydisin, böyle basit şeyler için bir erkek varken yanında sen neden muhatap olasın ki garsonla? Mantığı ve tavrı anladın umarım. Erkekler sevmez öyle her şeye atlayan zıplayan erkekvari hareketler yapan kadınları.

çay rizeden gelio demekki uçakla ancak ... ben olsam bende atarlanırdım ... nie kötü olsun ki?

Karşıdan seslendim ki..Çay benim değildi kuzenim sesini duymadı bir de ben seslendi. .O da seslendi birde ...Yanİ ortam arkadaş ortamıydi ..Ben zaten kendi ayakları üstünde duran biriyim .Yalnız yasiyirum .

Bu olayın kendi ayakları üzerinde durmakla, yalnız yaşamakla alakası yok. Görgü kuralıdır bu. Garsonla erkek muhatap olur. Hem sen bir leydisin, böyle basit şeyler için bir erkek varken yanında sen neden muhatap olasın ki garsonla? Mantığı ve tavrı anladın umarım. Erkekler sevmez öyle her şeye atlayan zıplayan erkekvari hareketler yapan kadınları.[/QUOTE]
Çay benim değildi ki ..Benim iletişim iyidir ..masadaki üç kişi de söyledi bende söyledim işte nese ama ortada erkeksi bir tavır olduğunu düşünmedim o konuda arkadaş ortamıydi dediğim gibi...

Burada yazdıklarınıza bakarak yorum yapacağım, cevrenize karşı sürekli savunma halindesiniz. yaptığınız hareket yanlış veya doğru herkese göre değişir ama bu karşınızdakine uygun gelmeyebilir. buda onun en doğal hakkı.
kendime göre yorum yapacak olursam, ben daha baskın olmama rağmen daha bir kere sipariş vermedim erkek arkadaşım ilgilendi ve bu ilk buluşmada onun kurduğu bir düzendi bende itiraz etmedim, bana sonra bana bırakman çok hoşuma gitti önüme geçmiyorsun demişti

'Niye sen bu muameleye şikayet edemez misin? Seni beklersek çay içmeden kalkardık sanırım' deseydin de seni itici durumuna sokmak isteyen ezik izlenimi oluştursun.

Masadakilerin müdahale etmesini beklemen istenmiş sanırım. Bununla bile kendini kahraman hissedecek beyinli erkekler var çünkü.
Ben de o kadar süre beklesem söylenirim.

Bence çok itici bi kere çayı gelmeyenin ağzı yok mu siz niye müdahele ediyorsunuz ki eğer çayı gelmeyen erkekse iki kat daha itici gelir bana açıkçası

Herkes garsonu kötülüyor da ben çalışırken resmen köpek gibi davranırlardı sırf ödemeyi kasaya yapacaksınız dediğim için... Bir çay için bir insanı azarlamak niye? İllaki gaddar olacaksanız bunu hak eden insanlara yapın orada çalışan işçiye değil. Ayrıca bir insan garsona nasıl davrandığınıza bakarak karakter ölçümü yapar...

Bana itici gelir. 45 dakika beklemek çok o konuda haklısınız ama uzaktan seslenmek, mendil sallamak falan hoş gelmez bana. Yada azarlamak hele kabul edilmez. Çağırırsınız ve geldiğinde şikayet edersiniz yada gelmezse çay geldiğinde iptal edersiniz o tepkinizden anlaşılır zaten. Yada direkt tuvalete kalkar gibi kalkar giderken sorumluya uğrar ve şikayetinizi belirtirsiniz garsonu suçlamadan tabii. Yani kimseyi bir anlık sinirle üzmek isterim ne de işinden etmek...
Ha ayrıca ben çalışanlara kötü davranılmasına karşıyım. Doktora da öğretmene de garsona da. Hizmet sektöründeki her çalışana yani. Ha öğretmen değil mi çocuğumun her şımarıklığına boyun eğecek denmiş ha garson değil mi azarlarım denmiş. Fark yok...Hizmet alıyorsunuz diye kabalaşma hakkınız yok, hele çok kalabalık cafelerde onların da başı dönüyor bir yerden sonra.
Bu tip durumlarda hele ben kimsenin avukatlığına da kalkmam. Kimin çayı gelmediyse tepkisini o koysun. Bu kadar ön plana atmak kendini benim hoşuma gitmez aynı şekilde.

Back
X