- 2 Temmuz 2015
- 126
- 97
- 48
- 39
- Konu Sahibi rosalinda23
-
Günaydın.Arkadaslar belki bu sitede son donemlerde cok soru sorup fikrinizi aldim ama napiyim baskasinin fikrine oyle ihtiyacim var ki.Ayrildigim nisanlim biz beraberken degil gece whatsaba girmek gun icinde bile dogru duzgun girmezdi ama bu son iki gundur saat 3 4 gibi whatsapta.(biliyorum simdi bazilariniz der ki bi kız felan vardir buna pek inanmam oyle biri degil ve herseyden once benle bile beraberken normal yerden msjlasirdik bu yorumun disinda yorumlarinizi bekliyorum) Ben her gece dua ediyorum ikimiz icin bu arada ve hep o saatlerde bakiyorumki o da whatsapta bunun yorumu nedir sizce?
Varsayalım ki sen haklısın.O saatte 1 yildir beraberiz kimseyle konusmayan adam kimle konussunki diyorum ya hickimse o saatte 3 4 gece yani buna yazmaz o da yazmazdi.Ben cok dua ediyorum geceleri acaba uyuyamiyo mu diye düşündüm
Canim sen bu ihtimali dusunmek istemesende erkek arkadasin ya da nisanlin her neyse niye gece 3 lere 4 lere kadar watsabta olsun bunun biriyle konustugu disinda mantikli bir aciklamasi var mi sence sevgi de insanin gozunu bu kadar kor etmemeli mantigimiz kalmali bir parcaO saatte 1 yildir beraberiz kimseyle konusmayan adam kimle konussunki diyorum ya hickimse o saatte 3 4 gece yani buna yazmaz o da yazmazdi.Ben cok dua ediyorum geceleri acaba uyuyamiyo mu diye düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?