Bu defa derdim eşim

kaldi2sene

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2015
979
1.134
37
Size soruyorum .
Devlet memuruyum ama farklı birimlerde herkes. Çalıştığım birim biraz daha rahat diğerlerine göre.
Cok sevdiğim bi kız arkadaşım var evli çocuklu. Neyse onun kardesi nin tayini benim olduğum ile ve kuruma çıkmış. Diğer birimlerden de var ta yine gidenler. Yani bu arkadaşın kardesi illa bi yerde degerlendirilecek . Arkadaşım calistigim yerin otekilere gore iyi oldugunu onceden beri biliyordu beni aradı ve kardesi benim olduğum birimde degerlendirilebilormi onu sordu. Bende referans olurum mudur beye söylerim dedim .
Eşimde film burada koptu .
cumlelri aynen yazıyorum :
O - " sen bir kız çocuğusun , elin adamı için nasıl gider ağız egersin"
Ben - ben kimse için ağız egmiyorum o benim arkadasimin kardeşi. Benim de kardeşim var saçmalama . Onun için elbet bişeyler yapmam gerek arkadaşım o benim.
O - ya sen mudur musun sen bi memursun , elin adamı için yapmayacaksin böyle bişey. Kız olsa neyse git söyle ama erkek için yapamazsın
ben - ben onu erkek olarak görmüyorum o benim kardeşim sayılır . Ayrıca mudur olmama gerek yok mudur bey uygun dille anlatirsam beni kirmaz biliyorum .
KıyametI kopardı şu an konuşmuyoruz.
Benim Annem de evde idi maalesef duydu.
Sizce beni kadın olarak aşağı mi görüyor çünkü kendi ailesindeki kadınlar hep ben yapamam edemem beceremem diyor. Zaten hepsi ev hanımı kadınlar. Genelde ev deler yanu. Hastaneye dahi gitmemisler tek başlarına. Yanlış anlaşılmasın herkes için böyle değil ama esımın ailesi böyle. Şimdi eşim beni kadın olarak aşağı mi görüyor ?
Annem kıskançlık doyor ama ben asla bu kadar basit görüp bu olayı kApatmayacagim.
Biraz dan da o çocuğun işini halletmeye gideceğim.
Yorum yapan herkese teşekkürler. .

Sizi aşağı gördüğünü nereden çıkardınız ki?

Bence de kıskançlık. Aynı yerde çalışacaksınız, çocuk size minnet duyacak falan filan...Muhabbetiniz olsun istememiş.

Size soruyorum .
Devlet memuruyum ama farklı birimlerde herkes. Çalıştığım birim biraz daha rahat diğerlerine göre.
Cok sevdiğim bi kız arkadaşım var evli çocuklu. Neyse onun kardesi nin tayini benim olduğum ile ve kuruma çıkmış. Diğer birimlerden de var ta yine gidenler. Yani bu arkadaşın kardesi illa bi yerde degerlendirilecek . Arkadaşım calistigim yerin otekilere gore iyi oldugunu onceden beri biliyordu beni aradı ve kardesi benim olduğum birimde degerlendirilebilormi onu sordu. Bende referans olurum mudur beye söylerim dedim .
Ben - ben kimse için ağız egmiyorum o benim arkadasimin kardeşi. Benim de kardeşim var saçmalama . Onun için elbet bişeyler yapmam gerek arkadaşım o benim.
O - ya sen mudur musun sen bi memursun , elin adamı için yapmayacaksin böyle bişey. Kız olsa neyse git söyle ama erkek için yapamazsın
ben - ben onu erkek olarak görmüyorum o benim kardeşim sayılır . Ayrıca mudur olmama gerek yok mudur bey uygun dille anlatirsam beni kirmaz biliyorum .
Sizce beni kadın olarak aşağı mi görüyor çünkü kendi ailesindeki kadınlar hep ben yapamam edemem beceremem diyor. Zaten hepsi ev hanımı kadınlar. Genelde ev deler yanu. Hastaneye dahi gitmemisler tek başlarına. Yanlış anlaşılmasın herkes için böyle değil ama esımın ailesi böyle. Şimdi eşim beni kadın olarak aşağı mi görüyor ?
Annem kıskançlık doyor ama ben asla bu kadar basit görüp bu olayı kApatmayacagim.
EZIKLIKTEN OTE BISI DEGIL!!! Gıdın ısınızı halledın hayır duanızı alın, esınıze de bıraz hal ve hareketlerıne sozlerıne dıkkat etmesını soyleyın..

Yani ailesindeki hanımları örnek gösterecek bir durum değil. Aşağı gördüğünude hiç düşünmedim konuşmalardan. Siz nasıl bu kanıya vardınız anlamadım?

Kıskançlık yapmış erkek olduğu için.

Sizi kıskanmış ama hastalık derecesinde bence bu
Benimde arkadaşlarımın kardeşi var ve kardeşlerim gibi görürüm
Herkes böyle düşünür sanırdım , eşinizin tepkisini görünceye kadar

Bence onun ailesindeki kadınların durumunu aslında siz garipsiyor gibisiniz
Oraya bağlanacak bi durum yok şu tartışmada

Kıskançlık kadın olsa git bir erkek için neden gidiyorsun demiş açık açık.

Kadın veya erkek olmasına göre durumu farklı değerlendireceğine göre kıskanmış gibi duruyor.

Olayın diğer tarafına gelir isek ; kadın veya erkek referans olacağınız kişinin çalışma disiplinini biliyor musunuz ? Referans olduğunuz kişi güveninizi boşa çıkarır ise iş yerinizde sorun yaşamanız olası.

Birimlere yerleştirmede standart kriter nedir ?

Bence esin istemiyorsa yapma. Esin seni sevdigi icin kiskanmis seni asagida gordugu icin degil. Asagida gorseydi sadece bu konuda degil seni hergun asagida gorur kucumserdi. Ben esimin istemedigi birseyi yapmam ayni seyi esim bir baska bayan icin yapsaydi bende kiyameti kopartirdim. Cok ama cok kiskanirdim bu devirde kardes mardes yok oyuzden cok kiskancim.
Size soruyorum .

Kıskançlık kadın olsa git bir erkek için neden gidiyorsun demiş açık açık.

Aynen öyle ya
ben adamı eve alayım demedim ki
sadece mudure söyliyim dedim
kıyameti kopardı
ama kıskançlık olsa söylemezmi
ben olsam söylerim

Kıskandığını düşünmüyorum, sen kız çocuğusun şusun busun diyerek, kadınların yerini bilmesi gerektiğini düşünüyor. O bildiğimiz elinin hamuruyla karışma mevzusu. Hele ki ailesindeki kadınlar anlattığınız gibiyse, hadsizlik olarak görüyor eşiniz.
Ben sizi haklı buldum, yardımcı olmanız güzel bir şey.

Ki aynı durumda benim kardeşim de olabilirdi
Bende rica edebilirim

EĞER ARK KARDEŞİ BİR ŞEYDE BAŞARISIZ OLUP BAŞINIZA AĞTIRMASINDAN KORKUYOR
DAHA DOĞRUSU SİZİ KORUMAK İSTİYOR

X