Bu defa hamileyim sanmistim :(

sulent

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2014
143
55
48
İstanbul
Regl gunum hic gecikmez zaten senelerdir onceden iz gorunur belli olur ilk defa bu ay uc gun gecikti ve bugun kan verdim ama sonuc 2 cikti ... adet sokturucu onerdi ama kullanmak istemedim :( sanirim fazla kotu hissediyorum hic bu kadar yaklasmamistim hissi bu ... isteyen herkese nasip olur insallah .

Üzülme canım. Allahtan umut kesilmez. Insallah en kisa zamanda gelir bebisin.

Ayrıca nasıl doktor o yaa hemen adet sokturucumu verilir
Oglumda adetim kaccc gün geçti geç belli oldu benimde..unuttum bak şimdi dur eski konumdan bakayım

Ovulasyon testin varsa evde onunla da bi denesene. Sonucun 2 olması hamilelik yok demek evet ama çok düşük bir sayı değil. Tutunup düşmüş de olabilir kimyasal gebelik yani..

Adetim beş gün geçtikten sonra 0.100, on gün geçince 8.3 ile belli oldu
Umudunu kesme hamile olduğun icime doğdu benim

Geç yumurtlamış olabilir misin? Yumurta takibi, ovulasyon tesi filan yapmış mıydın yumurtlama gününde?

Ovulasyon testin varsa evde onunla da bi denesene. Sonucun 2 olması hamilelik yok demek evet ama çok düşük bir sayı değil. Tutunup düşmüş de olabilir kimyasal gebelik yani..

İliski tarihime gore adet gecikmemle birlikte toplam gebe kalma surecim 14 gun olabilir ben adet gecikince hemen gittim oyle bir yaradilisimiz var ki birimiz birimizin ornegini tutmuyor canim... bir sure daha olmazsa test alacagim yine:(

Bugün bende aynı duyguyu yaşadım :( öyle deli gibi bebek istemiyorum ama yine de ümitlenmiştim d. Kontrol hapını dört gün önce bıraktım ve hala adet olmayınca hamileyim sanmıştım akşam üstü lekelenme oldu sanırım adet oluyorum :(
Eşim çok bebek istiyordu beni de heveslendirmişti ona süpriz yapacağım günü bekliyordum :(
Umarım sende bi önce istediğine kavuşursun biraz daha bekle hapı hemen içme

Bence sen 1 hafta daha bekle. Arkadaşımın da aynı değer çıkmış Dr bu arada bir rakam 5 -6 gün sonra yine yaptır demiş. Dr.lar farklı şeyler mi söylüyor ki.

Gercekten benimde boyle bir mucizem olursa o doktoru fene ifsa edecegim. Kendimi adet sokturucu icin son anda kurtardim .
Hamile olupta adet sokturucu kullananlar var canim bi zararı olmuyor herhalde bilemiycem de..
Sen beş gün sonra falan yine kan testi yaptır..düzenli yükselme olması lazım gebelik varsa.. İki çıkmış çok küçüktür daha..

Hamile olupta adet sokturucu kullananlar var canim bi zararı olmuyor herhalde bilemiycem de..
Sen beş gün sonra falan yine kan testi yaptır..düzenli yükselme olması lazım gebelik varsa.. İki çıkmış çok küçüktür daha..

Oyle mi canim bunu duymamistim zaten bu gibi sureclerde mini mini doktorlara donusuyoruz :))) bir bilgi daha ogrendim. Bakalim ne olacak...

Canim benim üzülme lütfen .
Rabbim sana da yaşatır hep dua et.
Olmasa benim olmaDi. ( suan hamileyim.
21 yaşında kanser teşhisi aldım. Sağ yumurtaligim alındı. Ve öğrendiğim de 3. Evredeydim birçok organima sıçramayı kanser . Ameliyatlar oldum kemoterapiler aldım . Ve kemoterapiye başlamadan önce doktorlarim yumurta donduralim kısır kalacaksın dediler ama o anda hiç umurumda değildi. . Radyoterapi gördüm uzun süre tedavilerim devam etti.. ölecek dedikleri anda ben iyi oldum.. ve yarım yumurtalıkla normal yolla hamile kaldım . Şuanda 5 hafta 4 günlük hamileyim. Rabbim inşallah sana da nasip etsin sağlığın yerinde olsun. İyilerin duası arkandan olsun. :KK68:

Canim benim üzülme lütfen .
Rabbim sana da yaşatır hep dua et.
Olmasa benim olmaDi. ( suan hamileyim.
21 yaşında kanser teşhisi aldım. Sağ yumurtaligim alındı. Ve öğrendiğim de 3. Evredeydim birçok organima sıçramayı kanser . Ameliyatlar oldum kemoterapiler aldım . Ve kemoterapiye başlamadan önce doktorlarim yumurta donduralim kısır kalacaksın dediler ama o anda hiç umurumda değildi. . Radyoterapi gördüm uzun süre tedavilerim devam etti.. ölecek dedikleri anda ben iyi oldum.. ve yarım yumurtalıkla normal yolla hamile kaldım . Şuanda 5 hafta 4 günlük hamileyim. Rabbim inşallah sana da nasip etsin sağlığın yerinde olsun. İyilerin duası arkandan olsun. :KK68:

canm Allah sağlık şifa versin her daim ,ilgin cevabın için teşekkür ediyorum inşallah biz de bebeğimize kavuşur sürprizini yaşarız :)

Back
X