- 19 Mayıs 2020
- 48
- 16
- 3
- 33
- Konu Sahibi osmaniyeligezgin
-
Saniyesinde ciktievet bence
testi cok bekletmediniz değil mi yani bu bi kac dk sonrasi..
Ya hemen gitmek istiyorum ama korkuyorum yine kimyasal olur diyeSonuç hemen çıktıysa hayırlı olsun kan ver bende
Saniyesinde cikti
Ya ins o zaman bu defaa çok teşekkür ederimmhayırlı olsun diyelim o vakit.
siz yine heyecanlanmadan kan testi verin.
guzel haberlerinizi bekleriz
Hayırlı olsun canımKizlar Haziran'da kimyasal gebelik geçirdim ondan sonra 22 temmuz ve 30 Ağustos adet oldum eşim bu süre içinde gorevdeyfi ağustosun 5 inde 10 günlüğüne geldi 14 üne kadar değerlendirdik şimdi bugün test yaptım ikinci çizgi anında çıktı silik ama belli fotosunu bırakıyorum yorum yaparsanız sevinirim
5 gün olmasına rağmen gayet iyiKizlar kan verdim geçen aya göre bakarsak adetime 5 gün var 28.9 çıktı ama düşük gibi
Kimyasal gebeliğin de de 25 den sonra düşmeye basladi5 gün olmasına rağmen gayet iyi
İdrar testine bakma bence kanla belli olur yarın tekrar kan veırsınKizlar dunkune göre daha mı silik ben mi paranoya yapıyorum sizce ya
Hayırlı olsun gözünaydın Adetin geçtikten sonra birdaha ver cnm kimyasal olmadığı anlaşılır inş.sıkıca tutunur sağlıkla doğarKizlar kan verdim geçen aya göre bakarsak adetime 5 gün var 28.9 çıktı ama düşük gibi
Koyulasmasi lazım değil miydi amaİdrar testine bakma bence kanla belli olur yarın tekrar kan veırsın
Belki aynı saatlerde yapmamışsındır ya da onda idrarın beklemiştir birinde beklememiştir olabilir yani sonucta hamilesin diyor iki test deKoyulasmasi lazım değil miydi ama
Her konuda sen ve benHayırlı olsun gözünaydın Adetin geçtikten sonra birdaha ver cnm kimyasal olmadığı anlaşılır inş.sıkıca tutunur sağlıkla doğar
2-3 gün geçtiyse koyulaşması gerekir ama iki gün ard ardına fark anlayamazsın canımKizlar dunkune göre daha mı silik ben mi paranoya yapıyorum sizce ya
Kahkaha attırdın kız allah seniHer konuda sen ve ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?